Day Spa

Nu ska jag berätta för er om det mest briljanta stället som har dykt upp i min radar. Vill börja med att tillägga att sådana här inlägg självklart inte är ”köpta” utan till för att jag ska tipsa er om saker jag tycker är jävligt värda.

För en tid sedan hörde en tjejkompis av sig till mig och berättade om ett nyöppnat spa på SibyllegatanÖstermalm (väldigt nära mitt kontor). Jag har gått på otroligt många ställen för massage i Stockholms innerstad senaste åren och eftersom jag har ett stillasittande jobb samt problem med ryggen så skriker min kropp efter regelbunden massage. Dock finns det alltid bara två alternativ – massage på ”riktiga” spa-ställen eller små salonger som känns opersonliga. Eller thaimassage som inte är sådär jättefräscht tyvärr, även om de har bra kraft.

Det här stället, Day Spa, jobbar med ett helt annat koncept. Lokalen är uppbyggd som en modern bar. Det går att fixa naglarna och dricka ingefära-juicer vid en schysst bardel, du kan göra ögonfransarna eller springa in på lunchen för en tio minuters nackmassage. Längre in i lokalen finns ett par rum för hel och halvkroppsmassage, ansiktsbehandlingar osv. Du slipper morgonrockar, tofflor och annat som andra ställen försöker pracka på dig utan du springer in, får det du är där för, tar en juice och drar vidare. Perfekt för oss med mycket att göra som ändå vill unna sig något najs då och då.

Nu har jag under starten av 2013 gått regelbundet (ungefär en gång i veckan) till FabianDay Spa för helkroppsmassage på 60 minuter. Jag blir en ny människa efter varje gång. Den kostnaden jag lägger på timmarna på Day Spa är värd varenda krona. Dessutom är det mycket mer prisvärt än de flesta andra ställen på Östermalm. 250 kr för 30 min eller 500 kr för 60 min kostar det.

Så här kommer mitt bästa feel good-tips till er – gå hit! Om ni har mycket problem med rygg och nacke, be om Fabian så fixar han till er ordentligt. Ni kommer att må så bra av detta!

Stort plus för att hela stället är inrett med Hay och Tom Dixon-detaljer och att det är två snygga killar som driver stället. Det här känns verkligen som ett modernt spa och så som spa-ställen bör byggas upp år 2013.

  1. Vilket ställe! Jag har själv letat efter vettig massage som inte krånglar och detta verkar ju som en bra idé! Jag ska testa, absolut! Tack för tipset.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi