Vi måste prata om klänningarna

Ingen har väl missat att Oscarsgalan 2013 ägde rum i söndags natt (svensk tid). Först och främst SÅ kul att vår svenska stjärna Malik Bendjelloul vann pris för sin dokumentär Searching for Sugar Man. Jag har ju varit hopplöst förälskad i den mannen hela mitt liv sen han var en liten pojke i Ebba och Didrik (han spelade Philip, sötaste pojken som visats på tv, om ni inte minns).

MEN nu tänkte jag att vi skulle kika på klänningarna. Hittade några som har gjort mig helt sinnesrubbad av materiel förälskelse och måste bara visa upp dem här ifall ni har missat dem.

Jennifer Lawrence, vad ÄR hon för jävla stjärna? Hon tar andan hur hela världen as we speak? Slutar aldrig imponeras av unga kvinnor som bara äger på det de gör. Och som dessutom har en utstrålning och atmosfär runt sig man avundas.

Klänningen… ja jag brukar ju inte vara mycket för bakelser men den här är så vacker att åh, nej, jag vet inte ens vad jag ska säga. Hon ser ut som en Disney-prinsessa.

Robin Roberts i en blå sammetsklänning. Jag gillar att den sticker ut utan att bli för mycket. Som ni vet är jag ett fan av minimalism och snygga detaljer hellre än plagg som skriker SE MIG alldeles för tydligt. Den här tycker jag känns sval samtidigt som den är extremt färgstark. Jag kan bara tänka mig hur snygg jag hade känt mig om jag fick bära den här klänningen.

Charlize Theron i en vit Dior. Det står mitt namn på den här klänningen, kan jag få gifta mig i den?

… Om inte så väljer jag den här Alexander McQueen-skapelsen som Amanda Seyfried bar. Vore inte dålig att få bära upp på sitt bröllop. Eller en Oscarsgala! Tror dock det är större chans att jag gifter mig än hamnar på röda mattan på Oscarsgalan.

Men har ni sett en mer magnifik klänning? Kan ni fatta handarbetet på den där skapelsen? Magisk.

Bilder lånade av Metro Mode

  1. Det är ju få som lyckas vara så inspirerande och coola fastän den precis ramlat inför en hel massa människor vid ett sånt viktigt tillfälle (Jennifer Lawrence). Haha! Underbara klänningar! :}

  2. jag stör mig på hela klänningsgrejen! vad är vitsen med att ha en sån jävla lång och jobbig klänning att du inte kan gå själv utan att någon måste hålla upp släpet eller ens röra sig på ett värdigt sätt för den delen?! jag hade velat haft en kort klänning som jag kan gå och röra mig i iaf!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi