Tiger aw 13

Såhär såg jag ut på Tigers visning igår. Ni vet ju att jag alltid har en förkärlek till Tigers modevisningar och igår var jag lika förväntansfull och glad som alltid. Här kommer mina absoluta favorit från visningen!

Jag älskar den här färgskalan, samma som på min päls-sak jag har på mig på bilden ovan.

FÖR mysig!!!

Favorit nr 1. Smälte när hon kom ut.

  1. Hej,

    Vad tog du för storlek på jackan från nelly? Jag beställde både XS och S för att testa men har fortfarande svårt att bestämma mig för hur jag tycker att den ska sitta. Visst är den lite stor i storleken?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi