Throwback thursday

När jag googlade bilder på mig och Timmy till inlägget nedan kom den här gamla bilden upp på mig och Walter, det måste ha varit sommaren 2008. Sommar…

Vad tycker ni om mig i lugg? Det var fint men satans jobbigt att ta hand om. Skönare utan.

Nu ska jag i alla fall strax bli upphämtad av mannan ovan för en middag tillsammans med nystartade taxibolaget UberStory Hotel. Trevligt. Puss då!

 1. Jag visste/trodde inte att ni umgicks at all? 😮
  Plötsligt är vi tillbaka någonstans när jag började läsa bloggen. För fleeera år sen! Känns…märkligt. Från att inte läst hans namn här på år och dar så ska ni plötsligt ut på middag. Åh! Är det ni igen? 🙂

 2. Åh, jag älskar den tidsperioden när du hade lugg, Sån inspiration!

  Stencool mest hela tiden, dina klassiska pilot-raybans, leopard, höga YSL-klackarna, svarta lacktights, tröjor/linnen/väskor i beige, din fantastiska, fantastiska, älskade, svarta skinnjacka fr Topshop/Acne (Stalkern-bloggläsaren har snart namnsdag, bara så du vet…) och så din fina chokladbruna frisyr med den långa luggen. Du passar precis lika fint i utsläppt och som i uppsatt. En liten knut på huvudet. Åh, så himla fint.

  Jaadu, Det känns som om du kan nog passa i det mesta du ger dig på. Oavsett om det är långa, svarta lockar, din korta fräscha, vassa page, honungsblond nyans, ja, you name it! Blir väl så när man är söt som socker med bambiögon =) Bara Portman-kort hår kvar sen har du provat allt! Haha.

  Puss och Kram och trevlig fettisdag önskar J – trogen läsare (obviously)

  Justja! Nu kom jag på igen, Du passade jättefint i din mellan blondbruna caramellnyans som du hade när du fotades för wranglers också =)

  1. Svar till Julia:
   Alltsååå hur fett är det inte att du hängt med så länge. Är tacksam över det. Känns som att jag är vänner med er just för att ni är ett gäng som hängt med så många år. Ni kan mig ganska bra vid det här laget. Känns fint.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi