Lillebror

Bläää. Min lillebror har legat på sjukhus hela natten och jag har haft svinont i hjärtat pga det såklart. Hans käke har slagits mitt itu av en hockeyklubba och tydligen är käken det mest smärtsamma en människa kan bryta. Tycker så synd om honom och har en klump i magen som inte vill försvinna. Lilla, lilla lillebror. Imorgon ska han operera in massa stålplattor och skit men så länge har de sytt ihop käken med ståltråd i tandköttet. Åh. <3

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

Bästa människan <3

  1. Men åh, stackars liten!!! Har själv kraschat med hästen en gång, landade rakt på ansiktet och slet sönder hakan/underläppen/käken från insidan. Inga frakturer, men muskler och nerver slets av så det blev operation och flytande föda i över en vecka. Hälsa lillebror att iskall milkshake från Donken (eller hemmagjord,hälsosam variant… 😉 ) är en lifesaver när det börjar värka i hela munnen efter operationen. Första tiden har man det gött med morfindropp, men sedan… Ajajaj…

  2. Åh NEJ! Jag spelade fotboll och blev fälld en gång, drog käken ur led och den bröts rakt av. Hemska, hemska, hemska grej. Gissar på att han har ett helvete framför sig, dvs flera veckor och månader med endast flytande föda. Usch, förstår att det gör ont i storasysterhjärtat. Krya, krya! ♥

  3. Men gosse då. Du får allt hälsa honom att krya på sig. För jag kommer sakna hans söta tryne på Konsum om han är borta allt för länge… Även fastän jag tycker att det är fruktansvärt stelt att köpa tamponger av honom.

  4. Alltså lillebrorsor…finns det något skörare? Ibland kan jag typ tänka ”kommer jag ens älska mina egna barn så här mycket”? Åh, hoppas han mår bättre snart, din brorsa! Kram

  5. Forni – sälj inte den där vita valentino-klänningen, du e ursnygg i den! O den passar dig så bra. Haha o sen är din bror också sjukt snygg på den bilden 🙂 krama honom väl.

  6. ÅH, hoppas han mår bättre så fort som möjligt!
    Du kan ju peppa honom med att han har en hel hög med tjejer som väntar på honom när han repar sig 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi