PATENT LEATHER LEGGINGS

Jag måste bara tipsa er om mina favorittights. Vi köpte in dem till ByPM för ett tag sedan och jag är helt såld på dem. De är svarta och något mönstrade. Det bästa är att materialet ser lite klistrigt ut men det lurar ögat för de är mjuka som sammet!

Jag brukar ha dem till en stickad tröja och stövlar på jobbet men i vår kommer jag att matcha dem som ovan. Kostar bara 189 kronor. Här!

    1. Svar till erf:
      Ah, förlåt, det är helt rätt att storlekarna är riktigt små så när det står M betyder det XS och L betyder S, du ska alltså ha en L (36) om du är ungefär i min storlek. Jag är 165 lång och väger 55 kg. De funkar dock om du är upp till 10 cm längre (eller kortare) än mig också. Samt att de är stretch. Hör av dig om det är något mer!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi