Michaela och Dasha i Miami – short movie

Jag och Dasha var ju i Miami för en månad sen för ett jobb tillsammans med Venus. Fy vad roligt det var. Ni har i alla fall redan sett bilder på kamerateamet som var med och här kommer en kort video som de spelade in! Visst såg det fantastiskt ut? Det var det.

 1. Hej,
  Jag arbetar för ett nystartat företag som heter Whaam. Vi har en ny tjänst där man kan dela med sig av sina favoritlänkar och låta andra utforska dessa. Vi letar just nu efter intressanta människor som vill skapa en länklista på Whaam. Med länkar menar jag allt ifrån grymma artiklar till dina favoritklipp på YouTube. Det kostar såklart ingenting. Vi har som mål nu att få in bra innehåll från intressanta människor och det är därför vi kontaktar dig.
  För en bloggare eller bloggerska som du själv kan du se denna tjänst som ännu ett sätt att marknadsföra dig själv till fler läsare. Dessutom kan man se denna tjänst som ett komplement till sin blogg då man kan visa rekommendationer av länkar som man skrivit i gamla inlägg.

  Här är exempel på hur man kan använda Whaam.

  http://whaam.com/StellaJansson/linklists/1261/one-direction-music-videos
  http://whaam.com/sandrasfashion/linklists/1215/favorites
  http://whaam.com/linneaedman/linklists/1165/linnea-edman

  Hoppas detta låter intressant. Hade varit fantastiskt roligt om du vill skapa en länklista på Whaam. Hör av dig om du har några frågor eller tankar.
  När listan väl är klar slänger jag upp den på startsidan så du kan få lite mer exponering.

  Vänliga hälsningar,

  Fredrik Nederby
  fredrik@whaam.com
  http://www.whaam.com

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi