Cava, Spice Girls och shopping

Fredagen börjar med att en killkompis skickar den här… jag svarar att jag numera har fått hybris eftersom jag finns med i två frågor i Quizkampen (!) haha.

På fredagskvällen mötte jag upp Sarah för middag och cava på Boquerian. Superservice fick vi också, kvällen till ära. Det är ett nöje och äta på en krog med bra personal.

Hej hej!

Hur söt är hon inte? Vi snackade skit och tog ikapp eftersom Sarah pendlar mellan Stockholm och Berlin vilket gjort att vi inte setts på ett tag.

Sen provade jag Sarahs diamantring. Jag vill verkligen ha en diamantring! Ska nog bli min nästa present till mig själv. Det lär väl ta ett halvt liv innan jag får det av en kille haha.

Sen mötte vi upp Angelica och gick till Tavernan för drinkar och tjejsnack. Fan de här tjejerna snackar lika mycket som mig – älskar det.

Den här bilden tog jag när jag kom hem vid två på natten. Vet ej varför?

I lördags gick jag en powerwalk och plöjde filmer under dagen, sen gick jag hem till Linkan på kvällen för förfest följt av Jamie JonesFotografiska. Riktigt bra var det.

Efter Fotografiska åkte jag till Suite och dansade fram till stängning. Alex som spelar skivor där avslutade med Spice Girls – DEN LYCKAN!!!

I söndags väckte Petra mig med att bjuda på frukost. Färskpressade juice, bacon, ägg, avokado, skagenröra, oj vad gott när man är bakis dessutom.

Sen gick jag och Linkan till NK‘s rea. Det var förvånansvärt mysigt fast vi var lite bakfulla. Här agerar jag klädhängare åt Linkan medan han provade vinterjackor. Hittade en jättefin!

Jag hittade också ett par ting som ni får se senare. Efter NK promenerade jag genom stan med Caroline och sen gick vi (Morris också såklart!) hem till mig för middag och film.

Sen kom Petra ner med sin lampa som hon inte riktigt har plats för hemma hos sig längre. Är den inte perfekt där i hörnet? Det är så bra att kunna byta lite inredning med sina vänner för att kunna variera hemmet utan att det ska kosta skjortan. När jag lämnar tillbaka den och tar upp min gamla lampa ska jag dessutom byta lampskärm på den, så känns den lite ny också. Bra!

Helgen avslutades, som jag nämnde igår, med gråtfest framför Griffin & Phoenix. Se den om ni vill gråta!

  1. Hej! jag minns att du lade upp en foundation från armani du hade köpt för inte så länge sedan, undrar bara vad den hette?

    kram

    1. Svar till jennifer:
      Hej J! Jag minns inte, men det finns inte så många från armani och de som finns är alla av toppklass så gå till armanis avd på NK så hjälper de dig. Kan även rekommendera deras concealer som är galet bra.

  2. Hej fina du! Jag har en antik diamantring på 0,13 K i vitt guld som skulle kunna bli DIN för en nätt summa. Likadan som Saras=)Använder den aldrig…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi