Söndag

Det är något med nytt år som får igång min energi som ingenting annat. Det spelar ingen roll om livet är tungt eller lättsamt innan årsskiftet, efteråt känns det alltid som en nystart.

Jag är glad.

Idag åt jag frukost med min älskade lilla Petra som varit borta från mig i tre veckor. Jag fick låna en lampa från henne som jag ett flertal gånger antytt att jag är förtjust i. Det var fint av henne. Efter det så fortsatte min perfekta söndag och nu ligger jag och testar dimmern i lampan, tittar på en romantisk komedi och torkar mina tårar. Vi drog på en film här tidigare ikväll som var, nej, den var för sorglig alltså. Det var minst åtta dödligt sorgliga scener och vi satt tre tjejer i soffan och grät hysteriskt… skönt att släppa på tårarna ändå. Så är man redo för ny vecka. Jag ser fram emot den här veckan. Ska gå morgonpromenader med Petra och laga god mat.

Hur mår ni? Har ni haft en bra helg? Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi