Fantastic friday

Jag hade typ den perfekta fredagen igår. En av de bästa massage jag varit på, vin på Sturehof, middag på Boquerian, drinkar på Tavernan… Allt flöt på och jag log hela vägen i taxin hem. Nu ska jag ta en promenad och vakna till liv. Puss!

  1. Hej!
    Här är mitt tips om hur jag har tjänat mycket pengar. Jag handlar mycket från internet och genom att gå genom denna sida så brukar jag fort samla ihop poäng till olika presentkort.
    Jag brukar tex handla på sidor som ellos, Nelly.com, Bubbleroom, zalando, apollo, viking line m.m http://gratisbio.se/?RecruiterID=302794
    Här är även en sida som har märkesvaror jättebilligt. Supernöjd med denna sida: http://campadre.se/tipsa/7817

  2. Jag älskar att titta igenom din kategori \\\”dagens\\\” för att få inspiration! Du är så satans snygg kvinna 🙂 Men har ett litet önskemål om att få se fler \\\”dagens\\\” om du har lust 🙂 Ha en förträffligt trevlig lördag. Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi