Lunch @ Taverna Brillo

\n

\n

\n

Fredagslunchen avhandlades som sagt på Taverna Brillo, Sturehof-gruppens nya krog, med Walter. Jag åt en sallad med pilgrimsmusslor, avokado, gurka, lime, mynta och koriander för 275 kronor. Eftersom det har varit så mycket tung mat under julledigheten var jag sugen på en fräsch lunch.

\n
\n

Tyvärr var det hele väldigt smaklöst. Det var endast ingredienserna jag nämnde ovan plus grönsallad. En sallad som serveras som huvudrätt bör alltid innehålla fler grönsaker tycker jag. Allt var fräscht men helt enkelt fantastilöst. Dessutom är 275 kronor för en sådan här rätt är inte riktigt ok va.

\n
\n

En vän sa till mig att Tavernan är ett perfekt ställe att ta ett glas på, men att det måste få växa till sig lite när det gäller maten. Jag kan inte annat än hålla med. Personalen var bra, inredningen är grym, atmosfären är mer än godkänd men själva maten faller platt. Jag fortsätter ta mina luncher på Riche och Sturehof så får Tavernan stå för after worken medan de växer till sig.

\n
\n

I övrigt en mycket trevlig lunch. Walter har alltid så mycket idéer och får igång min egen hjärna på ett sätt få andra människor har förmåga till. Det är bra.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi