Erbjudande: STYLEBY

Eftersom STYLEBY är en av de få papperstidningar jag faktiskt läser och verkligen tycker om är det alltid kul att kunna erbjuda er läsare en bra deal på den.

Den här gången får ni 4 nummer av STYLEBY samt 3 hårprodukter från Orofluido (schampo, hårolja, hårmask) för 159 kr.

Och tänk när de fyra nr har kommit är det sommar! Så nära är den nu.

Du kan ta del av erbjudandet här.

Puss!

  1. åh synd att det är massa silikoner i orofluido, då jag kör på balsammetoden. annars hade jag nappat direkt, de luktar så gott!

  2. Enligt innehållsförteckningen ingår 4 olika silikoner på oljan när jag tittade sist! Synd och skam!!

  3. Oh Michaela måste tacka dig för att du inspirerat mig till att äntligen köpa mig ett par bootcut jeans!! så JÄKLA skönt och snyggt. Back to primary school!

  4. jag gick in för att ta del av erbjudandet.. men när jag hade fyllt i allt och tryckte på Beställ, så kom det upp Felmedelande :/ provade flera gånger men samma sak. :/

  5. Tog det av förra erbjudandet med MUS kittet,inväntar att få det snart. men på riktigt tycker du verkligen tidningen är så bra? jag blev grymt besviken,tycker den var skit dålig,är ju endast reklam i hela tidningen?! Sa upp den direkt.

    1. Svar till sassa:
      Ja det tycker jag. Modetidningar har ju generellt 30% material och 70% reklam typ. Detta inkluderar samtliga modemagasin så som Elle, Vogue, HB osv. Så det får man ju ta. Men jag tycker att tidningen innehåller ett modernt sätt att ta sig an mode i papperstidning och jag tycker att Columbine Smille som är moderedaktör för Styleby är en av de bästa inom mode vi har i Sverige.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi