Biggie, Tavernan, Dayspa

Mitt stora problem på jobbet är att jag alltid måste gosa hur mycket som helst med Biggie när han är här vilket slutar med att jag inte kan jobba på resten av dagen för att det kliar överallt (är allergisk :(). Men han är sååå mysig.

Anyway, vilken jävla fredag vi har i Stockholm idag! Sol på himlen och jag har inplanerad lyxlunch med WalterTaverna Brillo som jag inte hunnit testa än. Följt av en massage på Dayspa senare i eftermiddag… hurra! Recensioner kommer givetvis. Puss!

 1. Du! Köp clarityn på apoteket och ha en ask liggandes på jobb! Clarityn är en receptfri allergitablett som gör susen när man är allergisk mot pälsdjur, pollen etc. Mitt ex föräldrar hade två katter som jag inte tålde vilket var väldigt jobbigt när vi skulle dit som du förstår:) så blev jag tipsad om clarityn och kunde sen gosa hur mkt som helst med dom:)

  Bara ett tips!
  Kramar

 2. Du är supersuper fin i din hårfärg!
  Ang ditt nyårslöfte med boken måste du hålla det. Tror att det hade kunnat bli grymt. Du skriver så himla fina små texter. Ett geni på att fånga en känsla, ett ögonblick! När jag läser dina texter så försvinner jag helt in i den världen och glömmer min egen verklighet en stund.. och det är ju precis det man vill när man läser en bok.
  Jag hoppas du får ett bra 2013. Det är du så värd för jag tycker du verkar vara en riktig pärla!
  Kramar

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi