Look a like

Ni som hängt med ett tag – ser inte det här ruskigt mycket ut som lill-forni a 2010?! Minns en bild i en vit kappa när jag har mitt långa hår och tja, det är fan inte helt olika denna bild.

Tipstack Parisa som smsade en bild på Kylie Jenner för ett tag sedan och ba “Its you!” och jag ba “Yeeees” tills jag märkte att det var en Kardashian-syster hehe.

Får f.ö. höra att jag är lik alla möjliga människor. Mila Kunis, Audrey Tautou och Prinsessan Vic etc. hehe.

Vem är ni lik?! Jag önska att jag var lik Beyoncé 🙂

 1. Du är väldigt lik Mila kunis ibland. Otroligt vacker är du Michaela!
  Själv är jag inte lik någon, vad ja hört.

 2. Det var väldigt likt dig på bilden, fast man måste liksom kisa lite för att se det, inte titta för noga.

  Jag har fått höra att jag är lik prinsessan Diana, vilket jag kanske borde ta som en komplimang för att hon ansågs vara en sådan skönhet, men jag har svårt att se likheterna. Men ändå!

 3. Jag tycker också att du är rätt lik Mila! Själv får jag ofta höra att jag påminner om någon som någon känner, eller Audrina Patrige konstigt nog…

 4. På den här bilden var det otroligt likt dig!
  Varje gång jag är ute kommer någon fram och säger jag är lik Lily Allen, så pass att jag börjar tröttna 🙂

 5. Wow, när jag såg bilden i mobilen innan jag hade hunnit läsa texten hann jag tänka att inlägget skulle handla om någon som hade stulit dina gamla bilder hahah..

  Utöver personen i inlägget är ju du och Tove Styrke väldigt lika 🙂

 6. För ett par år sedan när mitt hår var längre sades det att jag var lik Sarah Michelle Gellar, och i somras var det någon som sa Zooey Deschanel. Jag gillar båda. 🙂

 7. Ja ni har liknelser du och Kardashian systern… Typ posen och uttrycket… Sedan har du ju liknelser med Mila Kunis också. Sensualiteten, det mörka och ögonen!
  Victoria tycker jag också är jättelik dig och har tänkt många gånger men mycket för att era sätt är så jäkla lika! Lika varma och empatiska. En lill kronprinsessa är du. Haha!

  Har f.ö fått höra att jag är lik Scarlett Johanson några gånger nu… Eller Kim Basinger… Så det är olika beroende på betraktarens ögon! Puss

 8. Såg verkligen ut som du på bilden, wow! Jag tycker också att du är rätt lik skådisen Rakel Wärmländer, nu när jag tänker efter. Lookalikes är så himla kul!

  Själv har jag fått höra att jag liknar Angelina Jolie, hahaha. Och Avril Lavigne. En tjej taggade även mig på en bild av någon tjej på fb som var hiskeligt lik dig (om det nu inte de facto var du) och skrev att jag var lik henne. Ska försöka hitta den å länka till dig!

 9. På en bild jag la upp nyligen fick jag höra att jag liknade en ung Madonna. Jag har även fått höra att jag är lik Julia Roberts (då jag hade brunt hår) .

 10. Jag har ibland fått höra att jag är lik Winona Ryder men flest gånger har jag fått höra att jag är sjukt lik Mr Bean när jag grimaserar -inte full lika charmigt 😉

 11. Jag tycker att du är lite lik Claudia galli, på sättet ni pratar och rör er (det jag sett i glamourama då) Samma charm alltså!:) Mila mest absolut! Själv är jag tydligen Lana Del ray och Ellen Mcphersons kärleksbarn. Svårt att föreställa sig va?:)
  Du är oerhört vacker, lätt en av de snyggaste i Sverige! Kram på dig och trevlig helg

 12. Jag hitttar inte den Fantastic man by byredo på nätet, vart kan man köpa den?? länk, tacksam för svar!!

 13. Jag får ofta höra att jag är väldigt lik Elin Kling och tjejen som spelar Keelishi i Game of Thrones. Även när jag var yngre så var det Olsen twins..
  Håller med om att tjejen på bilen är sjukt likt dig!=)
  kram!

 14. Jag har också fått höra att jag är lik Victoria. 🙂 Men jag tycker att du är mer lik Mila Kunis.

 15. Tänkte skriva på twitter för nån vecka sen att du är så sjuuukt lik Mila Kunis. Ni är skitsnygga båda två. puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi