Förra årets löften


Här är mina nyårslöften från förra året! Punkt ett klarade jag av med bravur vilket jag är väldigt stolt över. Punkt två gick riktigt bra i början av året men sen rann det ur sanden lite så nu lagar jag mat åt mig själv istället, hehe. Trean prickade jag väl halvt av delvis i somras när jag var ute och promenerade/sprang och så i slutet av året när jag började med yogan. Dock en gång i veckan och inte två… får skärpa mig. Fyran hände tyvärr inte, men med lite tur och om allt går som det ska är det möjligt att detta år bjuder på det istället. Punkt fem kan vi ju bara glömma, snittar godis 6 dagar i veckan 🙁

Klarade ni era löften för 2012? Det gick väl sådär för mig, haha.

  1. jag kommer inte ens ihåg mitt.. men vill börja yoga iår, yogar du hemma eller går på klasser? =) hjälper det mycket? skulle uppskatta massa om du kunde berätta lite om det!

    1. Svar till emmarosen:
      Jag går på klass och tycker det är en utmärkt träningsform eftersom du bygger muskler, skapar harmoni, stretchar ut och skapar balans. Tycker yoga hjälper mer än t.ex. naprapati vid ryggproblem etc. Så får man sjukt snygga muskler också!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi