Nyårshelgen i bilder

I fredags när jag kom till jobbet fyllde jag i min nya kalender. Åh, den lyckan. Bland det bästa jag vet att börja fylla en helt ny kalender! Ett nytt år! Nya möjligheter!

Sen gick jag till Riche för långlunch med Sabina. Riche har den bästa steak tartaren i stan tror jag… den är verkligen svingod. Vi planerade i alla fall sälj och redaktion för 2013 som gick mycket bra.

På kvällen gick jag hem till Dasha. Hon bjöd på lax med thaisallad och sedan drack jag champagne och kollade på tecknat medan hon gjorde i ordning sig.

I lördags gick jag, Dasha och Timmy (min lillebror) till Marions för att äta middag och bowla. Vi åt deras Texas Chili Burger som är en burgare på högrev med tomatsalsa, nachos, lökringar och guacamole vid sidan om. Herre Jesus vad god den var. Kommer garanterat att gå tillbaka. Plus för bröden, älskar de släta bröden som gör burgaren lite mer sunkig men mycket mer god.

Sen var det dags för bowling! Jag tycker faktiskt det är skitkul att bowla. Ska nog börja göra det oftare haha.

Timmy valde namnen… ha ha ha.

Lagom kul när vi började sen och Timmy fick strike eller spärr VARJE gång. Det var helt sjukt. Blir så lack på att han är en naturbegåvning i nästan alla sporter.

Jag och Dasha bodde i underbara Room 505 Rica Hotel Kungsgatan under natten, vilket var perfekt när vi var klara med bowlingen en minut från hotellet. Dagen efter körde vi superhotellfrukost. Här är min lilla dryckessamling…

Sen gick jag hem och kollade på Hundtricket i sängen. Alexander Skarsgård är helt briljant i den filmen.

Sen kom min familj och hämtade upp mig så åkte vi till Boquerian för att äta brunch. Jag och pappa delade på friterade små fiskar, mmm…

Papi <3

Egg Benedictine och spädgrisporschetta

Sen fikade vi med världens största kanelbulle innan jag åkte hem och fortsatte med film i sängen.

Och i måndags var det nyårsafton! Det firades med en middag på Restaurang Nicklas som var så satans trevlig.

Världens finaste par? Svar ja. Tycker så mycket om dessa två och har så KUL med dem. Det är viktigt att vara med människor man har kul med. Som får en att skratta och som är glada.

Hungrig?

På tolvslaget sköt vi ut raketer från scenen på Amba. Det regnade glitter!

Jag och Niklas många timmar in på natten…

På nyårsdagsmorgonen gick jag upp och gjorde en smoothie på blåbär, hallon och jordgubbar. Mycket god var den och mycket bra första sak att äta på det nya året.

Sen gick jag ut på en promenad. Ser ni himlen? Den var blå och marken börjar bli torr. Fantastiskt!

Sen gick jag och handlade mat. Jag tycker om att laga mat när jag är bakis så att jag har något mysigt att göra.

Först lagade jag spaghetti med stark köttfärssås. Lät den puttra i ett par timmar. Jävlar vilken fart den fick! Brann i munnen när jag åt den och jag älskade det.

Sen lagade jag fetaostbiffar med sky, kokt potatis och smetana. Det är bland det bästa jag vet. Nu har jag ganska mycket mat i min kyl haha. Tio portioner blev det när jag var färdig…

Sen kollade jag på Heart of Dixie (älskar den serien), åt middag och tog en långdusch. En alldeles perfekt nyårsdag och 1 januari 2013. Tack livet!

  1. Michaela, ville bara tacka dig för en underbar blogg. Kikar in här mest hela tiden. Du verkar vara en så jäkla skön tjej och du skriver så himla bra, du sätter ord på känslor som ingen annan. Sån ispirationskälla för en 18-årig brud.

    Gott nytt år på dig, fortsätt med det du gör!

  2. Hej!
    Jag har lite problem just nu, kan inte ändra min profilbild.
    Loggar in, trycker på min profil ( man brukade byta profilbild där) men då klickas min blogg upp istället…
    förstår inte hur jag ska lösa det

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi