Mina nyårslöften 2013

 • Ordentlig struktur för hur jag fördelar arbetstid på Devote, ByPM och övriga skrivandet. Helt enkelt för att jag är livrädd för att gå in i väggen och tror att nyckelordet för att förhindra det är struktur och inte hamna i en situation där man jobbar på dåliga tider/stressar upp sig i onödan osv.
 • Laga mer mat. 2012 blev året jag började laga mat över huvud taget och det här året hoppas jag kunna bli bättre på matlagning. Det är väldigt rogivande att laga mat hemma en kväll för sig själv.
 • Fortsätta med yogan. Jag är så jävla stolt för att jag kommit igång och vill inte tappa det här nu.
 • Blogga mer. Jag vill aldrig bli en sån som försvinner från bloggen för att övriga sociala medier får mer uppmärksamhet. Det här är min baby ju. Så minst 90 inlägg i månaden. Det tar mer tid än vad folk tror att driva en blogg och tre inlägg om dagen i snitt är en del men så länge jag gör roliga saker brukar det komma av sig självt.
 • Vara den bästa versionen av mig själv.

Vilka är era nyårslöften?

 1. Jag har inga nyårslöften utan 3 nyårsönskningar.
  Jag önskar att vi blir ägare till ett hus, blir gravid och får en diamantpryd ring på mitt finger 🙂 Om så bara en av dessa sker är jag överlycklig!

 2. Jag ska tänka mer på mig själv
  Hålla mig borta från mitt ex, även om han är en stor trygghet så finns det inget kvar mellan oss. Därför är det viktigt med ett avslut
  Ta tag i skolan
  träna mer
  Äta rätt
  Inte låta någon köra med mig
  Vara mer svårfångad

  Du är bäst Michaela ♥

 3. Mitt nyårslöfte är att bli snabbare på att göra mig av med människor och situationer som gör mig ledsen. Att lita på att jag kan gå vidare om jag bara fortsätter kämpa och tro på en ljusare morgondag.

 4. Jag ska börja plugga inför högskoleprovet på riktigt! På heltid! Åh… börjar nästan ångra mitt nyårslöfte nu…

 5. Ville bara säga att du verkar vara en alldeles fantastisk person, klok och bra och med en sund syn på det mesta. Du är en stor förebild för mig och säkert för en massa andra också!

 6. Mina är att sluta med alkohol, eller sluta “okynnesdricka” snarare, att spara 1200 kronor i månaden till mitt bröllop i augusti och att få mer muskler!

 7. Vilka bra nyårslöften! Jag har ungefär liknande fast jag har delat upp mina på två områden ett när det gäller pluggandet och ett när det gäller livet i allmänhet. Men jag tror också på det där med struktur och att planera sin tid. Planera är mitt löfte 2013 och att tro på mig själv!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi