1 januari 2013

\n
\n

Hur börjar man det första inlägget på året? Skrev om meningen fyra gånger. Igår var en mycket trevlig kväll och jag dansade fram till fem på morgonen, det händer inte ofta. Det här är första nyårsnatten i mitt liv som jag sover utan sällskap men också det första jag är helt och hållet tillfredsställd med mitt liv. Vilken ljuvlig känsla.

\n
\n

Såhär såg mitt första inlägg 2012 ut.

\n
\n

\n
\n

Jag säger som jag sa för ett år sedan – tack. För att jag får må bra och känna lycka. För att 2012 verkligen blev det gladaste året hittills. Så mycket mindre tårar än de tidigare åren. Så många fler skratt och viktig kärlek. Ett år av saker som betyder något och ett år av att växa som person. Så tack 2012 för det bästa året i mitt liv.

\n
\n

Nu är jag däremot så jävla nyfiken på 2013! Jag undrar vilka människor som kommer att komma och gå, om kärleken finns där, vad som kommer att hända karriärsmässigt. Fy fan vad roligt det ska bli med 2013. 13 råkar ju även vara mitt turnummer…

  1. Michaela.. Jag är så fruktansvärt ledsen och vet inte vem jag ska prata med. Känns patetiskt att kommentera här inför alla men. Mitt nyår började med att runt 23:00 fick jag reda på att en kille som jag varit ”på G med” och en av mina bästa kompisar har legat med varandra i samma veva som han och jag träffades. Och jag går sönder. Som tur är hann det inte gå längre än att vi ”bara” sågs i ca 3 månader, men för mig spelar det ingen roll om det är så eller om vi varit tillsammans i 3 år, man gör inte så mot bästa vänner och inte mot tjejen man säger sig aldrig ha känt såhär med förut. Mina/våra övriga vänner stöttar mig helt, men just nu spelar det ingen roll för jag har ALDRIG tänkt att någon skulle kunna göra såhär mot mig. Det är det värsta jag någonsin har varit med om i hela mitt liv och allt som hände efter att dom låg känns så jävla falskt att jag bara dör inombords. Vill bara säga att dina texter hjälper (bara grejen att jag skriver sånt här till någon jag aldrig träffat är bevis på hur mycket vi läsare tycker om dig).

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi