Gott nytt år!

Nu är nyårsdressen på (fler bilder kommer), lägenheten städad till perfektion, sminket ordentligt lagt för en gångs skull och snart slinker första glaset champagne ner.

Önskar er en alldeles ljuvlig nyårsnatt. 2013 blir vårt år. Då ska vi göra det bästa av det liv vi har och den person vi är. Älska högre och skratta mer. Ser fram emot det.

Älskar er

 1. Men alltså HUR sitter du i den klänningen?! Den( underkläningen) är ju för kort bara när du står. Nja, inte så classy!

  1. Svar till Moa:
   Käften för fan! Sluta tala om för andra tjejer hur de ska klä sig! Vad vill du uppnå med din kommentar? Få Michaela att känna sig trashig/billig eller? Så sjukt onödigt skrivet. Hon får ha precis hur kort klänning hon vill utan att någon ska säga nedlåtande saker om det. Ingen som säger att du måste härma hennes klädval direkt.

    1. Svar till Moa:
     Absolut inte, men din kommentar (och andra kommentarer av samma typ) upprör mig då den grundar sig i en samhällsstruktur där det är accepterat att öppet påpeka hur flickor/tjejer/kvinnor ska klä sig och bete sig. Förstår att du förmodligen inte tänkte så långt, men att klaga på andra tjejers klädsel – ofta genom att anklaga dessa tjejer för att vara ”oclassy” eller déclassé som det egentligen heter – är djupt ofeministiskt. Hur ofta ser du mäns klädsel talas om i den typen av ordalag? Inte särskilt ofta, skulle jag påstå.

     Michaela: Gott nytt år, hoppas ditt 2013 blir fantastiskt!

  2. Svar till Moa:
   Jag satt alldeles utmärkt i klänningen igår, tackar som frågar. Kände mig även riktigt snygg, sexig och vacker. Tur att det inte var du som hade den på dig eftersom du verkligen inte gillade den!

 2. Underbar klänning och minst sagt fantastisk kvinna.
  Vill bara ge dig en stor eloge för ditt mod att yttra dig kring dina känslor och din vilja till livet. Din bok är min bibel och dina 109 blogg-inlägg om kärlek är utav dess like. Tack för att du delar med dig utav dina ord. Det betyder mycket.

 3. Du är så vacker Michalea, både på utsidan och insidan. en av de få stureplanstjejer jag inte HATAR. 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi