Puss

Min kropp har typ fem olika skador och nu senast i raden är att jag verkar ha fått s.k musarm eftersom jag inte har just mus på jobbet utan bara styrplattan på laptopen. Måste köpa en mus samt gå till läkare, misstänker att någon nerv är i kläm eller något sånt skit. Ont som fan gör det och är svullet 🙁

Well. Detta betyder att jag idag, efter en hotellnatt med efterföljande frukost, hoppat ner i sängen mellan två duntäcken och sex kuddar, redo för att plöja filmer och inte göra ett skit.

Fantastisk dag med andra ord.

  1. Fast det är ju precis tvärtom. Du du får musarm om du har en mus som gör att du hela tiden måste hålla höger (eller vänster) arm utsträckt. Jag fick problem med armen efter evigt datasittande och då fick jag en rollermouse som man har på tangentbordet precis som en laptop 🙂

    Gott nytt år på dig! 🙂

  2. Du vet att det är sista dagen på 2012 imorgon och vi förväntar oss en text med the good and the bad av ditt år. Du vet att vi inte vill ha bilder utan texter som går rakt in i hjärtat. Det är dig vi förväntar oss det av. För det är du som är bäst på det. Gott nytt är Forni!

  3. Gå till en massör! Min snälla moster, som är massör, tog sig an min missen på julafton. Nu är det såå mycket bättre 🙂 kan vara bra att göra regelbundet. Hon hittade alla muskelfästen som gjorde ont och fan vad jag skrek 😉 haha
    Krya på dig snygging!

  4. Det låter inte riktigt som musarm dock. Precis som någon skev så är det precis tvärt om. Blir absolut inte bättre av att du använder en vanlig mus. De är mycket sämre ergonomiskt. Om du använder datorn på samma ställe på kontoret så köp en mouseroller (som sitter i mitten lite som på en laptop) samt ett stöd för underarmarna som man fäster på skrivbordet 😊 finns på de flesta ställen som säljer kontorsgrejer 😊

  5. Hade också sån ”musarm” eller vad man nu ska kalla det. Hade det i högra armen hur länge som helst och sen gick det över till vänstra. Kunde inte sova på högra sidan på ca so looong. Gick dock över när jag inte satt lika mycket vid datorn eller satt i sängen. Nu har jag en nerv kläm i benet ist…. dem nervs alltså.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi