Vilken färg?

Nu är det dags för mig att besöka frisören igen. Mitt hår ser ut som hej kom och hjälp mig… men nu vet jag inte vilket håll jag ska gå. Ni kan se färgen jag har nu på bilden över. Nu vet jag inte om jag ska gå kallare, ljusare eller mörkare?!

Antingen en sån här färg – ljusbrun och kall.

Eller ombre, så att det mörka går över i ljust i topparna som Kenza har på bilderna ovan.

Det är viktigt att ha en färg som inte blir allt för jobbig att hantera utväxten med, jag orkar liksom inte gå till frisören hela tiden. Max var tredje månad är lagom. Eller så kör jag bara slingor som på bilden nedan.

Vad tycker ni? Ska dit nästa vecka. Hjääälp…

  1. Tror att du skulle passa väldigt bra i ombre! Du är ju ganska mörkhårig egentligen, men är väldigt fin i ljust hår så en blandning skulle nog bli fantastisk! Och du skulle slippa tänka på utväxt och sådant om du gör en relativt mörk botten :))

  2. Jag tycker du passar väldigt fint i mörkare hår. Mycket mer ”rätt” på dig än ljust. 🙂 annars vet jag inte riktigt. Kan tänka mig att en kallare mörk färg hade varit fint 🙂

  3. Kör ombre!! du har varit väldigt fin i ditt ljusa som du haft senast men det blir såå fult när det blir utväxt (på alla..) Med ombre är ju övre delen av håret exakt som ditt riktiga mörka så det blir 0 % utväxt men du får ändå det ljusa roliga där nere :)))

  4. Jag tyckte du var så otroligt vacker när du gjorde photoshooten för Wrangler, med ljusa slingor, lockar och extensions. Förstår att det kanske inte är det ultimata ”varje-dag-håret”, men guuud så fint det var! En ombre på det så är du hemma 😉

  5. Tycker du ska ha mörkt hår. Och om det inte är ett alternativ så tycker jag absolut inte du ska ha det som första bilden.. Ser bara gult och fake ut

  6. Tycker du ska bli mörkare igen, eller en mörk ombre bara. Då framhävs dina färger i ansiktet bättre, tycker lite att du försvinner i det ljusa. Kram!

  7. Mellanbrun/brunt! Passar bättre nu när det är vinter och ljust på sommaren. Lätt att färgen blir mer orange/guld när det är vinter och ingen sol som bleker håret. Har själv brunt hår och bruna ögon så jag är i samma sits 🙂

  8. Hej Micaela.
    Brukar läsa din blogg ett par ggr i veckan. Jag har följt dig sen Glamourama avsnitten visade sig på tv3play. Du verkar vara en helt fantastisk person som säger vad du tycker men gör det med hjärta! Nu bara måste jag säga vad jag tycker hade passat dig!
    Eftersom du är så mörk i dig själv, ögon, ögonbryn, hår osv så tycker jag inte du ska bli för ljus. Det blir för stor kontrast och blir ett hårt uttryck i ansiktet.

    viol/kastanje/brun
    Lite lite åt det hållet. Blir inte så farligt kallt och man ser inte lika grå och tråkig ut. Med lite färg till ansiktet ser man både piggare och gladare ut. Finns en färg från ganier som heter akebrun men det är ändå rött i den å den är så sjukt fin i färgen!
    Garnier Nutrisse 4.15 akebrun heter färgen! men det e typ röd ändå kolla på förpakningen så förstår du!

    Tycker inte du ska gå mot det kallare hållet nu i vinter. Gör det hellre mot sommaren! Nu vill man synas lite extra när snön lyser upp en i mörkret 😉

    Gör en varm och gosig färg! 🙂 Tänk Kärlek!

  9. INTE ombre! Det känns så tjatigt och trött. Håller med dem som säger mörkt 🙂 En riktigt fin, kall, chokladbrun färg!

  10. INTE OMBRE! nej nej nej. så tjatigt och inte ens fint? tror det än en sån där trend man kommer tänka tillbaka på och bara: wtf?!?!!
    den kalla ljusbruna absolut!

  11. Mörkt, men inte för mörkt, inte svart. Mellan nougat-mörk choklad, fast inte så varm. Mer kall färg.

  12. Prova ombre tycker jag! Speciellt om du inte vill gå till frisören så ofta. Förläng den utväxt du redan har och gör övergången mjukare, liksom. Tror att det skulle bli skitsnyggt!

  13. Tycker färgen på Stella McCartney-bilden var helt fantastiskt. Är kanske inte helt förtjust i färger åt gul/oreangea hållet så röstar på den med andra ord 🙂 Lycka till!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi