BREAKFAST-TIME

Klockan är strax efter tio här och vi ska kila ner och äta frukost, sen kolla in stranden. Känns dock överjävligt att köra barbent när ens ben ser ut som… ja, de är inte najs om man säger så. De är rätt bleka och trötta. Inte ens lite shimmer kunde pigga upp dem. Men tänker att de ska få komma ut och känna frisk luft lite nu i alla fall. Vem vet när jag får se solen igen?!

  1. Blir alldeles varm i hjärtat när jag ser dig med sixten i knivlisas Beautytalk. Längtar till dagen du blir mamma! Om du fortfarande bloggar och jag fortfarande läser vill säga. Men jag har ju hängt med i fem år så förhoppningsvis hänger jag på i fem år till. Kommer fortfarande ihåg när du skrev för lääängesen om att du längtade efter familj och du skrev någonting med att äta frukost och dricka varm choklad ur namnkoppar, eller nåt sånt. Det var så fint och jag längtar också hemskt mycket efter att bli mamma. Fast det dröjer ju länge, är bara 19, men jag längtar mycket. Lyckan liksom!

    Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi