Tävling: Vinn ett par skor

Jag tänkte att vi skulle ha en liten tävling här på bloggen denna lördag till ära. En tävling som har med skor att göra = bästa tävlingen. Ni ska nämligen gå in på Sarenza och välja ut ett par skor som ni tycker skulle passa till outfiten nedan (till ett maxvärde av 1500 kronor).

Först av allt får du gilla Sarenza.se på Facebook, här. Länka sedan in till skon du valt i kommentarsfältet samt skriv varför du valt just den skon och sen håller du tummarna. Den personen som har valt ut ett par skor som passade bäst ihop med den övriga klädseln vinner skorna ifråga! Sarenza har märken som Sergio Rossi, Vagabond, Ugg, Vanessa Bruno mfl. Mycket att välja på alltså.

På bilderna: grön klänning från Acne, svarta läderbyxor från ByPM (kommer in snart, ni kommer dö, de är helt jävla magiska!) samt halsband från Björg


Jag gillar känslan av att leka klippdocka 🙂 Nu ska jag dra iväg till Attitude-mässan. Ses där! Puss

  1. http://www.sarenza.se/carvela-adora-s767075-p0000043894

    Det här är en sko som går i en nyans som liknar roséguld vilket gifter sig otroligt bra med militärgrön. Skon har också en textur av paljetter/”metalliknande klack” vilket bidrar till en snygg brytning mot byxorna, det skapar också ytterligare en materialmix i looken.

    Färgen på skorna plockar delvis upp färgen i halsbandet vilket skapar en helhet som ibland kan vara svår att komma åt 🙂

    Har gillat på facebook!

    Håller tummarna, tack för en superblogg! 🙂

  2. http://www.sarenza.se/vagabond-paris-3422-240-s785327-p0000058240
    Jag tycker dessa skor passar väldigt bra ihop med dina fina kläder! Jag tycker verkligen att alla borde ha ett par av dessa skor i sitt sko garderob, lätt att matcha och till snyggt till både fest och vardag. För mig är skorna motsvarigheten till den lilla svart i din kläd garderob. En sak alla tjejer borde ha i sin garderob 😀
    Själv har jag inte det än för jag har haft problem att gå i klackar då jag har haft ont i mina känn 😉 (och är lite ”känslig” att gå med klackar i skolan…) Skulle vara jätte roligt att vinna!
    ps. måste bara säga att du är så sjukt inspirerande jag är 14 år och jag mår verkligen så mycket bättre när jag läser din blogg och din krönikor. TACK du räddar mitt tonårs liv, hahaha ha det bäst! 😉

  3. http://www.sarenza.se/lotus-campanula-s766121-p0000067713

    Jag hade lätt burit dessa snygga ankelboots för att få en så snygg outfit som möjligt. Dels så är dem jättesnygga i sig men dem matchar även halsbandet du bär. Skorna är beigea med bruna detaljer, vilket jag tycker skulle piffa upp looken och göra den mer fashionabel och intressant. Man skulle göra ett grymt intryck på t.ex en modemässa när man vågar blanda färger och material på ett diskret sätt!

  4. http://www.sarenza.se/friis—company-elessan-s332-p0000055997

    Jag tycker att dessa passar himla fint till din outfit!
    Svart är ju aldrig fel och jag ville inte blanda in fler färger, då det oftast räcker gott och väl med två i en outfit :). Den lilla silvertippen tillför ju det lilla extra ändå, och ankelboots går ju att använda hela året om, vilket är himla bra!
    Att de är av läder (bara en sån sak!) går ju perfekt ihop med byxorna, och de skulle matcha så fint till Acneklänningen! 🙂

    ( Jag har gillat på Facebook. )

    Ha en bra dag fina du!
    Kram

  5. http://www.sarenza.se/friis—company-elessan-s332-p0000055997

    Jag tycker att dessa passar himla fint till din outfit!
    Svart är ju aldrig fel och jag ville inte blanda in fler färger, då det oftast räcker gott och väl med två i en outfit :). Den lilla silvertippen tillför ju det lilla extra ändå, och ankelboots går ju att använda hela året om, vilket är himla bra!
    Att de är av läder (bara en sån sak!) går ju perfekt ihop med byxorna, och de skulle matcha så fint till Acneklänningen! 🙂

    ( Jag har gillat på Facebook. )

    Ha en bra dag fina du!
    Kram

  6. http://www.sarenza.se/lola-cruz-bella-s2490-p0000059697

    Hejsan Michaela!

    Detta par skor är perfekta att ha på kontoret eller hemma, för att slinka ner i efter att ha kommit in från snöstormen ute och då de blöta skorna inte är så trevliga att traska runt i.
    Skorna matchar perfekt din outfit då det är både gröna, glammiga och bekväma.
    Presis som du 😉

    Gillar såklart Sarenza på Facebook!

    Hoppas att du gillar skorna, har följt din blogga i många år och tror att du skulle gilla dom 😀

  7. Godkväll rara Michaela!

    Tusan vad mycket skor det fanns. Suttit och kikat i snart en timma! Förstod dock ganska snabbt att dom skorna jag skulle gilla inte hade matchat outfiten därmed inte gjort så att jag vunnit.

    Tänkte strunta i att tävla sen slog det mig att jag kan tävla åt ni bästis Johanna som har en mycket mer feminin stil än min egna. På så vis hade jag även kunnat överraska henne med en tidigt julklapp om jag mot förmodan skulle vinna!

    Dessa tror jag både hade passat med outfiten och att hon hade älskat dom! http://www.sarenza.se/georgia-rose-tamisi-s771213-p0000063617

    Hoppas jag kan vinna dessa åt ”kvinnan i mitt liv” 😉

    Kram

  8. http://www.sarenza.se/friis—company-ayo-s332-p0000043186

    Din outfit hade jag matchat med dessa skor just för att jag på sistone fått en ”thing” för att matcha lika med lika, dvs läder på läder. Jag tycker att det ger en fin helhet, och gör att trots att klänningen dominerar så kmr byxorna ändå fram.

    Sedan så tkr jag att petra matchade sina skinnbyxor med höga stövlar i liknande material väldigt snyggt.

    tack för rolig tävling, hoppas på positivt besked ;-)..
    Ha det fint/ Lala

  9. Har gillat på Facebook!
    Din outfit är snygg men enkel. Perfekt för en fashionista som dig. Läderdetaljerna är det som piffar till hela outfiten. Jag vill inte ha en för extrem sko då jag tycker att kläderna ska få vara lite i fokus. Jag kände att eftersom att kläderna är sådana man kan ha till vardags vill jag ha en sko som man också kan använda till vardags, det var därför jag valde en med kilklack, lätt att gå i. För att matcha khakifärgen i klänningen valde jag en mönstrad sko i lite murriga höst/vinter färger och även om skon är mönstrad är det ingen som tar över för mycket.
    Detta är skon: http://www.sarenza.se/rocket-dog-liftoff-s785552-p0000058620
    Kram!

  10. Jag har valt en sko som är enkel men samtidigt väldigt fin, precis som outfiten i övrigt. Skon är liksom byxorna i svart läder men jag tycker att man inte kan få för mycket skinn. Guldhälen på skon blir pricken över i, det är en extra detalj som gör skon speciell, och matchar samtidigt den militärgröna klänningen och guldiga smycket:
    http://www.sarenza.se/vicini-luigi-s2827-p0000059791

    Har även gillat Sarenza.se på Facebook.

    Önskar dig en trevlig kväll!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi