Triumph

I förra veckan var jag på pressvisningen av Triumphs nya shapewear-kollektion som formar kroppen vackert och bekvämt. Presentationen hölls i en väldigt rå lokal och presenterades av ett gäng balettdansöser som dansade i underkläderna för att visa hur rörliga de är.

Det var väldigt befriande att se en presentation av underkläder på unga kvinnor med olika kroppar. Olika färger, former, storlekar. Precis som vi kvinnor är. Det var skönt att se en kollektion och faktiskt kunna föreställa sig hur plaggen kan se ut på mig – inte att se hur plaggen ser ut på kroppar som påminner om min när jag var 12 år. Jag välkomnar alltid variation och olikheter i den här branschen.

Bra gjort Triumph.

  1. Hej! Jag är ganska upprörd! Jag har bloggat hos er ganska länge, men tagit bort bloggen för många månader sen! Grejen är den att den ligger fortfarande kvar på google när man säger på mitt namn! Borde inte den försvinna när man tar bort bloggen?

    1. Svar till Carolina:
      Ja, vilket de gör på den här visningen. På många andra representeras dock enbart tjejer i en storlek som jag skulle tippa på att max 10% av alla tjejer kan relatera till så därför behövs en variation med modeller i andra storlekar 🙂

      1. Svar till forni:
        Definitivt! Visningar är en sak, men om bara retuschering skulle minska skulle det förbättra mångas självförtroenden! 🙂

    1. Svar till fvilumsons:
      Det spelar ingen roll hur man ser ut, hur mycket man väger – man är vacker i vilket fall.

  2. du är så vacker! kommenterat några gånger under årens lopp, följt dig sen den tidiga rar-bloggen. fortsätt vara så bra som du är!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi