Brunch, bubblor, bröst

Vilken helg va. Magisk på alla sätt. Nu ligger vi nerkrupna i Petras soffa och ska titta på Madagaskar, vi har ätit lunch och promenerat. Jag älskar söndagar. Efter filmen ska jag gå ner till mig och städa undan lite efter gårdagens äventyr och sen blir det middag och SOLSIDAN <3

Bilder och sånt kommer, men jag har varit rätt dålig med iPhonen i helgen. Plus att jag spräckte hela skärmen igår 02.55 på Stures… Och fick en glasskärva i tummen när jag satt och twittrade på den innan? Suck…

  1. Michaela, har följt din blogg länge nu och tycker att du är så klok och vacker. Jag befinner mig i en situation just nu som jag tror du har lite erfarenhet i. Jag och min roomie har varit bästisar sen barnsben och är verkligen som syskon. Sen vi flyttade ihop har vår vänskap bara blivit sämre, den är inte alls som förut. Och då tänker jag på när du och Petra bodde tillsammans, ni var väl så olika att det inte alls fungerade? Jag tror vi sitter i samma sits, våra olikheter gör oss till bästisar men det fungerar inte att leva tillsammans. Men hur berättar en sån konflikträdd tjej som jag det för henne? Är så kluven, hur gjorde ni? Vem tog upp det och hur gick ni vidare? Det var allt, annars vill jag säga att jag älskar din blogg och beundrar dig otroligt

    1. Svar till Anonym :
      Hej tjejen!

      Det där är en jobbig situation. I vårt fall är Petra den konflikträdda och jag den lite mer drivande vid problem eller konflikter. I vårt fall så sa jag ett par gånger att vi måste försöka komma överens mer i hemmet och när ingen förbättring skedde sa jag att det nog är bäst för vår vänskap om vi flyttar isär. Det var egentligen ingen som gjorde fel men vi har helt olika syn på hur ett hem ska skötas och vara. Däremot är vi ju bästa vänner oavsett våra olikheter i just hemma-ämnet. Att vi flyttade isär gjorde att vi kunde lägga tråkiga bråk åt sidan och fortsätta vara de bästa vännerna vi är. Våga ta upp det med din vän! Det är ju för att du värnar om er vänskap som du gör det. All lycka till! ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi