Marlies Dekkers / La Leia

Ni vet underklädes-butiken i Malmö jag skrev om tidigare? La Leia. Jag fick precis hem ett set underkläder därifrån som var så snygga att jag ramla av stolen. Från Marlies Dekkers. Några av er har säkert sett dem förut eftersom de figurerat i de flesta modetidningarna… Det står verkligen mitt namn på de här underkläderna – svarta, enkla men med en snygg detalj.

Eftersom det är vänner till mig som har butiken bjuder jag på ett trevligt litet erbjudande:

Ange rabattkoden michaelahjärtalaleia om du vill köpa fina underkläder.
Koden ger 20% rabatt på allt i webbshoppen utom redan nedsatta varor fram till sista november.
  1. Skulle beställa därifrån, och nu kommer denna rabatt upp. Tackar för den. Skall bli kul att prova deras underkläder. Har inga därifrån tidigare.
    🙂

  2. En ny modebutik på nätet öppnade sina dörrar idag! Du hittar den på min blogg. Där kan du också vara med och tävla om en valfri vara från butiken, så missa inte! 🙂

    Kram! ♥

  3. Hej! Kom in på din blogg nu när jag sökte efter dessa snygga bh:ar 🙂 Roligt att följa dig 🙂 Tänkte fråga om du vet någon rabattkod som gäller på Laleia nu för denna har ju tyvärr gått ut.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi