Världens vackraste klänning

Vanessa Trainas bröllopsklänning designad Givenchy är så vacker att jag på riktigt får ont i hjärtat av att titta på den. Ont för att den är alldeles obeskrivligt underbar och så kanske lite (mycket) för att jag vet inte hur jag ska kunna leva om jag inte får gifta mig i den där klänningen?

Det var väldigt länge sedan ett plagg fick mig så svag, trodde nästan att min kärlek för vacker design helt svalnat av, men där kom det. Jävlar i min lilla låda vilken klänning.

Tack till Carro som la upp bilderna och gjorde att jag aldrig någonsin kommer nöja mig med en klänning som inte ser ut sådär

  1. Hej fining! Jag har precis skrivit en låt tillägnad min pappa och skulle verkligen uppskatta lite kritik från olika håll. Så om du känner för det så vore jag ytterst tacksam om du ville ägna 4 minuter åt att lyssna, tycka till och gärna kommentera.
    Tack på förhand 🙂 Kram

  2. Den känns väldigt du – enkel yet otroligt lyxig… Väldigt vacker var den 🙂 Du får köpa den och ha den hängandes i garderoben till The D – day haha!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi