KILLAR SOM NEGGAR

Ingenting att göra? Läs veckans krönika här då. Den handlar om alla idiotiska killar som bara neggar och jävlas och hur mycket jag ogillar dem.

 1. Blir så jävla arg på sånt! Varför kan man inte bara försöka att behandla alla med respekt och vara trevlig mot alla. Och är man intresserad av någon så är man extra snäll/trevlig/gullig mot den personen.
  Jag vet att det här kanske inte är ok men jag blir också jävligt arg på de tjejer som låter sig behandlas så av killar. Killarna lär sig ju att det funkar, och det är inte okej. Jag har ju själv varit yngre och osäker så jag får kanske ha lite överseende med de yngre tjejerna… Kan man säga till en tjej att din kille är en skitstövel? (och då menar jag inte vänner utan snarare bekanta eller okända, jag vill ju hjälpa)

 2. Heeej, måste bara få ur mig detta! DU är drömkvinnan för en en urball killkompis till mig. Ditt utseende, kläder OCH viktigaste av allt den personlighet du visar upp. Ta åt dig och ha en toppen helg! Kram

 3. Hej Michaela!

  Varje gång jag klickar in i din lilla sfär blir jag förundrad. Du lyckas alltid ticka igång tankeverksamheten och får den jobba – på ett bra sätt, mot positiva breddgrader! Du inspirerar och levererar! Det är så häftigt att genom det du visar och skriver om på bloggen, se hur du utvecklas som människa. Jag är precis som du en människa men mycket känslor och tankar så det är peppande att se hur du hanterar saker och ting!

  Kramar!

 4. Det är en konstig reflex hos oss tjejer att vi faktiskt VILL ligga med en kille som pikar oss när vi har några innanför västen. Och det är ännu knäppare att killar vill ligga med oss när de vet att vi bara söker bekräftelse. Det handlar ju inte om att man är intresserad av killen i fråga, utan det handlar ju bara om en själv. Så ingen kan ju egentligen vara intresserad av någon när detta äger rum. Det är bara två personer som tar hand om två olika kroppsliga behov och förmodligen mår båda skit efteråt. Sex är fucked up fan.

 5. Det du skriver är så sant, och att vissa killar beter sig på det här sättet är helt absurt. En av mina närmsta vänner blev utsatt för en riktigt illa kommentar. Han kom fram till henne på krogen och sa: Du är den vackraste tjejen här ikväll, jag vill verkligen lära känna dig. Du har lite väl små bröst, men det är tur att jag är en rump-kille!
  Tack och lov vände hon på klacken så han fick se hennes fina rumpa gå där ifrån.

  Keep up the good work!
  Kram

 6. Underbart skrivet!! Som du säger, ibland struntar man i det och fortsätter, men det finns dom kommentarera som svider till och senare är kvar en längre period. För vad? Joo för att en idiot tror att han själv är så himla snygg. Sanningen är att de killar som ser ”bättre” ut dom brukar inte säga så, oftast är det de killar som själv har problem med sitt utseende-precis som du säger.

 7. Gudinnor

  ni är värda all respekt, samt bör behandlas utefter erat värde, som gudinnor

  killar som neggar, har problem med sin egen självkänsla.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi