Gårkvällens

Topp och byxor från H&M, stövlar från Zara – allt nytt!

 


Herregud. Idag mår man som man förtjänar. Superkväll igår på alla sätt och vis, först Cafés Stora Modepris och sen Regent Row’s lanseringsfest. Lyckat som fan. Ikväll ska jag spela skivor i Odd Mollys butik där Metro Mode har ett event. Kämpa partyprinsessan, kämpa.

P.s bilden är snodd från Elle.se

  1. Jag måste bara säga en sak.
    Just nu är livet bajs. Mitt ex har träffat en ny, hösten är kall och jag är rätt less. Men jag blirså jäkla peppad av att läsa duktiga, grymma, fina tjejers bloggar som din. Jag blir så inspirerad att göra så mycket, att våga vara självständig, leva livet.
    Ni är alla så fina!! Rock on!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi