Två mindre pinsamma händelser från modeveckan:

1. Första dagen SPRANG jag in på toaletten inne på Berns restaurang för att jag var tvungen att… ja, byta tampong helt enkelt. Är lite för stressad och vill förhindra olyckor så hoppar in på en toalett och precis när jag sitter och…. ja, stoppar in en tampong – så öppnar Lisa CorneliussonRodeo dörren. Utanför hör jag CarroMetro säga “Michaela tänder på att folk kommer in sådär så hon brukar skita i att låsa”. Skrattade så jag dog. Men lite pinsamt.

2. Mayla hade byggt upp små cafébord ju, runt om i salen där visningen hölls. Vi hade ett bord precis vid kanten på scenen. När jag ska ta en bild på Angelica till hennes blogg (vad gör man inte för bloggen) så lutar jag mig bak och ramlar ner från min stol. Sen ramlar jag ner från hela scenen. Sen slänger jag upp benet för att försöka ta emot mig och då välter jag hela cafébordet, kaffe förstör allt det vita och bakelser som flyger. Angelica asgarvar och jag blir röd i ansiktet. Servitören springer fram och viskar “Det är lugnt, ingen såg” men runt omkring mig står folk och skrattar. Tror alla såg.

MMS 2012-08-31

Försökte dölja olyckan med lite servetter…

Nej, nu ska jag poppa bubbly för om fem minuter tittar min familj in! Puss!

  1. Hahhaaaa!! Gud vad jag älskar att du är så ärlig, och att det inte bara är jag som blir tomatröd i fejjan vid sådana händelser!

  2. Håller med de andra! Så sjukt skönt att du vågar berätta sånt här, höjer verkligen bloggen något enormt haha, hoppas du inte skämdes för mycket!
    PUSS hoppas du mår toppen fina Michaela

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi