Kräftskiva @ Tennstopet

Igår var jag bjuden av AWB på kräftskiva på Tennstopet, en riktigt gammal klassisk restaurang i Stockholm. Det här var den första bilden som togs när alla kommer – ni fattar ju vilket mode som gällde under kvällen.

Petra var toastmaster och utklädd till kräfta, ha ha ha, jag har nog aldrig skrattat så mycket.

Jag satt vid ett bord med alldeles fantastiska människor. Bara skrattade och åt massa kräftor.

Kan en människa HA PÅ SIG mer kräftgrejer än Petra?!?!

Sen kom Olyckan och uppträdde! Minns ni honom från när vi var barn? ÅH!

Kräft-utklädnader som börjar lånas ut…

Bästa Eve

Efter några snaps :)))

Han spelade en låt han skrivit själv om att vara pensionär. Hahaha. Den rimmade!

Man vet att det är en extra bra kväll om JAG börjar klä ut mig!!! Mvh tjejen som hatar utklädnader

Jag och hjärtat

Jag tror att gårkvällen var en av de bästa kvällarna på hela sommaren. Den var så fylld av glädje. Tack alla inblandade! Mer sånt här!

  1. Michaela, har du nånsin vart i Tensta eller Rinkeby? Om ja vad gjorde du här? Flyttade till sthlm för 6 år sen och älskar min förort men vet inte riktigt hur ”systemet” här är – är innerstan-folk nånsin härute och vad hittar man då på? 🙂

    1. Svar till muslimah:
      Hej! Spelade basket under hela mina tonår så har varit i båda förorterna flera gånger. För mig är det egentligen ganska enkelt och det är ju att du hänger i det området där du bor eller har familj och vänner. Antar att du inte brukar åka till någon annan förort och bara hänga utan man hänger ju där man bor. Jag var alltid i Nacka förut när jag bodde där 🙂 Puss!

  2. Idag har läst igenom varenda inlägg i kategorin Kärlek, och jag har aldrig läst så fina texter! Du verkar vara en så fin människa och du kan verkligen uttrycka dig bra. Sluta aldrig skriva!! Du är fantastiskt duktig!!

  3. ÅÅÅÅHHH!!! Dör vilken fin kavaj/jack-aktig sak du har på dig! Har alltid letat efter en liknande, vart kan man köpa din?! MÅSTE HA.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi