Weddingdress

Evelina la upp denna bild på Margeritha Missoni från hennes bröllop. ORKAR INTE vad vacker hon är. Får andnöd. Vill vara henne.

Nu möte. Puss

  1. Lystring! Säljer massor av härliga lyx- och modefynd! Spana in mina annonser på Tradera och botanisera bland lyxiga märkessaker från Louis Vuitton, Mulberry, Miu Miu och Marc Jacobs. Finns också flera budgetfynd från Top Shop, H&M och Nellys! Dessutom snygga bitar från Lacoste, Filippa K, Busnel, Lexington och Tiger! Sist men inte minst – massor med skor – bl.a. Converse och olika pumps. Skynda fynda! 🙂
    http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?alias=kitten_love

  2. Snälla Michaela, sluta ALDRIG att blogga.. Du får mig så extremt berörd på tusen olika sätt med dina inlägg. Alla känslor sätts igång av dina olika, fantastiska ord. Bara ett vanligt måndagsinlägg där du berättar om din dag kan göra hela min vecka! Jag blir så inspirerad av dig och vill därför tacks dig för det och be om att du aldrig slutar! Dina ord föser fram mig och jag blir så taggad på att kämpa fram till mina drömmar:) jag är en vanlig, och lycklig tjej med en fin familj och ett bra liv helt enkelt, men du får mina eftermiddagar att va lite sådär extra bra! Så tack!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi