Tack

Jag blir så jävla tårögd och känslig av att få så mkt kärlek idag så jag vill bara ge lite random kärlek som kom över mig denna eftermiddag…

Jag och killar på min och Andreas drink i lördags. Fredrik till vänster om mig hade plockat en SÅ VACKER bukett med blommor till mig. Jag blev så glad över det. Att han knåpat ihop det. Fint.

Jag och lille Sarah. Jag tycker mycket om Sarah för hon är alltid glad. Jag gillar glada människor.

Alltså denna bild: 1. jag är snygg och lycklig 2. bara vänner I FREAKIN LOVE på bilden 3. alla i min lägenhet jag älskar mer än allt

Jag och bästis. Bästa bästa bästis.

Min farmor och farfar skickade den här bilden till mig på mejlen. De skålar för mig. Hur kan de vara så fina? Fattar inte?

Camilla. En så himla fin tjej. Önskar vi hade tid att ses mer. Bra vän. Klok också. Gillar samma böcker som mig. Förstår och så.

Sist så TACK för att ni är de ägigaste, gulligate, finaste människorna på denna lilla fucked up jord. Utan er en betydligt fattigare Michaela.

Nu ska jag sluta vara så blödig

  1. På något sätt så lyckades du få mig att börja gråta av det här inlägget. Möjligtvis för att jag själv fyllde år i torsdags, och blev helt överrumplad och skör av varje liten förnimmelse till kärlek som alla i min omgivning slängde ur sig. Av minsta lilla värme, och det är så fint. När man inte egentligen vet riktigt vad man ska förvänta sig, och den ovissheten gör att det blir dubbel inverkan på den kärleken som man i slutet av dagen erhåller. Tillslut bara vet man.

    1. Svar till ebba:
      Haha jag fyllde också år förra torsdagen och började också gråta när jag läste detta inlägg… eller egentligen inte inlägget utan när jag såg bilden på farmor och farfar, de ser så förälskade ut!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi