he said, she said

Om ni vill läsa något fint den här morgonen på kontoret, kanske är ni tillbaka från semestern men inte riktigt redo i huvudet att faktiskt vara tillbaka, så kan ni läsa den här lilla kärlekstexten. Jag tycker den var ärlig och det är första gången på ganska länge jag läser en text jag faktiskt känner igen mig lite i.

I don’t know whether it’s all females, or if I stand alone, but i feel the need to be a rescuer. I played the role of savior to my ex, or at least I tried.

  1. Registrera dig på http://www.picci.se idag och börja dela med dig av dina favoritbilder!

    Du kommer öka ditt antal besökare, hitta massor med inspiration, och få kontakt med många andra som gillar samma saker som du gör.

    NU FÅR ALLA SOM REGISTRERAR SIG PÅ http://WWW.PICCI.SE DESSUTOM RABATT PÅ UpBrand.se – DESSUTOM LOTTAR VI UT ETT PRESENTKORT PÅ 1500:- ATT SPENDERA PÅ UpBrand.se

    Så passa på att registrera dig på http://www.picci.se idag!

    Du kommer att få ett mail med din rabattkod till din mail efter att du registrerat dig!

    SKYNDA, OCH DELA!

    http://www.Picci.se

  2. Känner igen mig i detta, som så många andra tjejer, vi försöker reparera någon annan men i slutändan skadar vi bara oss själva…
    BTW Forni du är bäst, älskar din blogg!

  3. Jag är och har varit precis likadan i tidigare förhållanden. Och det jag har lärt mig är att det är allt annat än lätt att vara tillsammans med en sökare. Jag kände mig alltid otillräcklig vilket många gånger resulterade i dagar och nätter då jag bara låg dubbelvikt av smärta och magkramper på golvet. Allt gjorde man för honom, för att han skulle må bra och för att han en dag skulle sluta söka och finna ro. Men jag tror bara man lurar sig själv egentligen..
    En gång sökare, alltid sökare.

  4. Jag är och har varit precis likadan i tidigare förhållanden. Och det jag har lärt mig är att det är allt annat än lätt att vara tillsammans med en sökare. Jag kände mig alltid otillräcklig vilket många gånger resulterade i dagar och nätter då jag bara låg dubbelvikt av smärta och magkramper på golvet. Allt gjorde man för honom, för att han skulle må bra och för att han en dag skulle sluta söka och finna ro. Men jag tror bara man lurar sig själv egentligen..
    En gång sökare, alltid sökare.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi