Dagens dagens

Skrynklig klänning från Marc O’polo, flats från Angela C, väska från Chanel, halsband från H&M och Ray Bans

  1. Hej Michaela. Läser din blogg dagligen och dina texter är alltid så otroligt äkta. Jag är en tänkande människa. Överanalyserar det mesta som sker i mitt liv och fäster mig väldigt lätt vid personer, har svårt att förlåta och svårt att glömma. Har med hjälp av att läsa din blogg fått perspektiv på livet, och kunnat förstå varför jag känner som jag gör.
    Olycklig kärlek är ingen sjukdom. Men det gör ont, så fruktansvärt ont. Jag unnar det inte någon och speciellt inte dig, som verkar vara en så godhjärtad människa. Blir så glad över att du hittat någon igen. Någon som kan få dig glömma, förlåta och skratta igen.
    Jag ville bara säga det. Från en känslotjej, till en annan. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi