MODECHATT

När hösten kommer brukar det ramla in modefrågor både här, på Devote, hos moderedaktören etc. Eftersom Elin är mycket vassare än vad jag är på området låter jag henne ta hand om det – nu kan du alltså ställa dina frågor kring mode till henne här. Svar kommer i nästa vecka allt som troligast.

Puss!

 1. Hej hej! Tack för en bra blogg 🙂 vad gäller devote ser jag gärna mer av sådant som liknar frågestunden och reatipsen och mindre av sådant som liknar artikeln om Gynning. Det första är sånt ni kan och har riktigt bra folk till vilket ni borde utnyttja, de är ju tack vare er vi går in på devote. “Gynningartikeln” tycker jag blir mer skvalleraktig eftersom de inte är nån intervju och sådant gör andra redan bättre. Dock vore de super om de verkligen varit en intervju! Förstår du hur jag tänker? Ha de toppen! Kram

 2. Kika gärna in på min blogg som på bara 2 mån blivit en av de största på vimedbarn 🙂

  / Annika 24 från Göteborg, blivande tvåbarnsmamma vilken dag som helst 🙂

  Just nu pågår 5 tävlingar på bloggen med olika vinster! 🙂

 3. Hej Michaela,

  Vad gör man om man gillar en kille så mycket så att det gör ont, man skriver till varandra, skrattar åt varandras skämt, verkligen klickar… När ni ses finns det liksom “inga andra” runtom och han ger dig all uppmärksamhet…
  Men, denna kille har flickvänn…. Man vet att han aldrig kommer lämna henne för en själv, trots att man är rätta för varandra.
  Vad gör man åt att man är olyckligt kär?

 4. Hej fina Michaela! Hur går man till väga om man är en 20årig tjej som vill dansa på H1 på lördag, men inte har några kontakter som kan skriva f12-lista? jag har hört att ni spelar bäst musik i stan.. 😉

 5. Jag verkligen älskar din blogg Michaela! Den absolut bästa jag vet. Inte nog med att du skriver om intressanta saker, du gör det verkligen på ett sådant sätt att det träffar en rakt in i hjärtat. TACK! ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi