Att vara förälskad

Senaste tiden har ni kommenterat och skrivit att jag bara strålar och då vill jag skrika tillbaka JA MEN DET ÄR FÖR ATT JAG ÄR FUCKING FÖRÄLSKAD, men istället ler jag lite bakom skärmen och fortsätter med mitt. Inte redo att berätta samtidigt som jag inte har kunnat vänta med att berätta. Vara rädd för att jinxa sönder allt men å andra sidan tycka att det är tråkigt att inte få dela något så härligt som detta med er. Så efter mycket velande, här kommer det: Jag har träffat någon :)))

Och det är så jävla sjukt att ha två tandborstar i badrummet istället för en.

Jag tycker så himla mycket om honom. Ni skulle också göra det. Han är så väldigt snäll mot mig. Jag har inte vant mig än. Man vet aldrig vad som händer eller hur det går, men när jag är nära honom känner jag mig trygg. Jag ser bilder på oss två och jag ser så lugn och harmonisk ut att jag blir chockad själv. Allt är nytt, härligt, spännande och så jävla mysigt.

 1. Åh jag dör vad kul :):) har mina gissningar på vem det är men det avslöjar du nog i sinom tid.
  Det kanske finns hopp för alla oss misströstande singlar trots allt ♥

 2. Så jävla glad för din skull! Och så skönt för oss andra som är mitt uppe med ett krossat hjärta (o förövrigt precis köpt din bok som terapi) kan se att man kan bli kär igen. Trots att man tror att man aldrig kommer bli det. Fint!

 3. Det är du verkligen värd fina fina Michaela! Jag blir så lycklig av dig, fortsätt köra på ditt race och var alltid dig själv, det är de bästa. Tusen kramar och njut nu verkligen av all lycka, det är du värd!

 4. Jätte roligt för dig Forni! Läser din blogg väldigt ofta och är så glad för din skull utan att känna dig. Att vara kär är de bästa som finns!

 5. Grattis, verkligen! Det känns så bra att du träffat någon, jag får så mycket hopp om att jag också kommer bli kär i någon annan än mitt ex. Önskar er båda all lycka och kom ihåg att du är värd så mycket!

 6. Men åh! Vad glad jag blir fast än jag inte ens känner dig 🙂 men jag har känt med dig i alla dina fixa texter, gråtit åt dina texter och nu kan jag äntligen, äntligen le och bli alldels varm av din text! Det finns alltså hopp ♥

 7. Det är underbart att vara fucking förälskad!

  Jag undvek det i så många år tills det var oundvikligt förra hösten. Nu är jag fortfarande nykär varje dag, tio månader senare, i världens bästa pojk. Det slutar aldrig pirra i magen!

 8. Så glad jag blir för din skull! Hoppas att det går bra för er och att du fortsätter må lika bra 🙂

 9. Beautiful Michaela, I’ve followed your journey for years. Even wrote to you when my own heart was broken. To think you finally allowed yourself to fall gives me hope that one day I be in the same place. Thanks for sharing your life with us, thanks for writing, never stop that. You have a way with words, and that’s a gift you should never take for granted.

  lots of love,
  Dena

 10. Bllir så glad! Du är en fantastisk människa och förtjänar mer än någon annan att vara med någon som gör dig lycklig ♥ Grattis finaste Forni

 11. Man blir varm i hjärtat när man läser sånt här. Men vad gör man när man fått sitt hjärta krossat, hittat kärleken igen men är så rädd att få allt krossat igen att man märker små saker hela tiden. “Han skriver inte jag älskar dig när jag gör det”, “Han berkar frånvarande”, “Han säger inte att han tycker om mig som han gjorde förr.” Jag går sönder, sekund för sekund, så rädd för att bli ensam igen, så rädd för att bli samma gamla tjej som gråter dag in och dag ut, som bryter ihop mitt på stan och som stänger ut allt och alla. Inbillar jag mig? Är jag för på? Man måste väl inte alltid säga jag älskar dig? Jag går snart under. “Sometimes you have to be your own hero”. Jag vill att HAN ska vara mim hjälte. Att det ska vara så svårt.

  Tack för en underbart bra blogg.

 12. Man blir varm i hjärtat när man läser sånt här. Men vad gör man när man fått sitt hjärta krossat, hittat kärleken igen men är så rädd att få allt krossat igen att man märker små saker hela tiden. “Han skriver inte jag älskar dig när jag gör det”, “Han berkar frånvarande”, “Han säger inte att han tycker om mig som han gjorde förr.” Jag går sönder, sekund för sekund, så rädd för att bli ensam igen, så rädd för att bli samma gamla tjej som gråter dag in och dag ut, som bryter ihop mitt på stan och som stänger ut allt och alla. Inbillar jag mig? Är jag för på? Man måste väl inte alltid säga jag älskar dig? Jag går snart under. “Sometimes you have to be your own hero”. Jag vill att HAN ska vara mim hjälte. Att det ska vara så svårt.

  Tack för en underbart bra blogg.

 13. Blev så glad när jag läste det här. Du förtjänar verkligen det, hoppas det håller och att det går bra för er! Grattisgrattis fina Michaela!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi