En liten dagens

Klänning från ByPM.se, solglasögon från Le Specs, flats från Angela C

Den här klänningen är min ultimata sommarklänning. Vacker till ett par ballerinas under dagtid och enkel att klä upp med ett par klackar. Längre bak än fram och med urringning i ryggen, freakin love it.

 1. Tack för en inspirerande blogg 🙂 Har en fråga kring kläderna på byPM.se, hur är dem i storlekarna? Vill beställa skinnshortsen men är osäker på hur dem är storleksmässigt?

  1. Svar till FASHIONARY:
   Tack snälla! Det står ganska tydliga beskrivningar under varje plagg, men shortsen är ganska normala storleksmässigt så ta det du brukar så blir du nöjd. Har på mig dem idag, ÄLSKAR dem 🙂

 2. Vilken fin klänning, jag hade matchat den med ett brunt lite halvslitet skärp just där resåren är för att piffa upp den lite så den inte hänger 🙂 jättesöt!

 3. Hej kan du inte tipsa om lite fina höst väskor, måste köpa ny men har noll inspiration 🙂 Fin klänning!

 4. Men! Är det jag som legat under en sten? Har inte alls förstått att ByPM är ditt och Petras. Googlade och läste det hos Frank. Har ni designat eller ”bara” valt ut favoriter? Vad är det för sida? Jättefint allt det du haft på dig hitills 🙂

  1. Svar till Felicia:
   Vi har inte gått ut stenhårt med att det är vi som står bakom det, men det kommer, alla ska bara komma igång efter semestern först 🙂 Tack! Jag ÄLSKAR allt, det är trots allt jag som har köpt in det 😉 Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi