Grattis bloggy

Den här bloggen fyller år den 19 juni. Jag brukar tyvärr glömma bort att fira den just då, kommer alltid på det några dagar senare. Så nu tänkte jag att vi säger ett försenat grattis till lilla bloggy med att re-read mitt första blogginlägg:


Djävulen bär Prada (bebisar också)

Kom hem efter mycket om och men vid 02.00 tiden igår efter en mycket trevlig kväll hos Robin. Spelade kubb och boule och för första gången på ett tag slapp jag vara själv med 10 skrikiga killar utan fick dela dem med några söta sofo-flickor 🙂

Vaknade idag vid 15.00 när grannfrun knackar på dörren och välkomnar oss till Nadines 1-års kalas mitt över gatan med tårta och hela köret. Så jag och Jonte trallar över och avundas Nadines presenter. Det var fullt av Prada-skor och klänningar, märkeskläder från London, New York och Japan. Du vet, allt det där man själv vill ha när man fyller år (fast i större format). Nadine har strl 21 i skor. 21! Satt där och fick en stark längtan efter att skaffa ett eget barn (flicka, såklart). Jag menar, då slipper man få dåligt samvete för att man shoppar för mycket, ”vadå liksom, det är ju till min dotter”.

Hittade dessutom världens sötaste (tuffaste) Acne-jeans i bebis-format och ville ha barn ännu mer. Åwh.

Tänkte åka till stan imorgon, känns som om jag behöver shoppa lite. Hittade en jättefin rosa kofta från Filippa K. Skulle sitta fint på mig. Ska köpa en bok också, läste i Elle och där rekomenderades stark ”Djävulen bär Prada”. Den verkade skitbra. Om jag får möjlighet ska jag titta in på Make up store och köpa ett läppglans också, ”Happy”.

Men nu ska jag ta och försöka ta en dusch, ska ut med Martha och co. ikväll, alla kom ju hem från Hultsfred igår (utom jag som var en pooper och banga Hultan).




Bästa bloggen som jag älskar så mycket <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi