Semester

Nu åker jag iväg på en drygt tre veckor lång semester i Sydeuropa. Först Italien i drygt två veckor. Det blir Pisa ett par dagar, sen ska jag bo på en vingård i Toscana en vecka. Efter det kör vi en vecka i Rimini där jag har min släkt. Avslutningsvis drar jag till Biarritz i Frankrike med ett gäng vänner en vecka. 

Det här ska bli så overkligt skönt. Att få komma iväg och få nyenergi. Komma tillbaka och vara sugen på hösten. Dricka gott, äta gott, umgås med familjen och de man tycker om. Ligga vid en pool uppe i bergen och se ner till havet med en bok i handen. Jag ska bara läsa och skriva, skratta och äta.

Jag har tidsinställt en del inlägg, men jag kommer även ha tillgång till internet som vanligt så ni blir inte av med mig direkt. Dessutom finns det ingen tid det är så roligt att blogga som när man är på semester och verkligen har tid för er. Då är det som härligast. Men nu vet ni i alla fall.

Hoppas att även ni får en magisk semester, det är ni värda. Puss!

  1. Så härligt!!!!!!!!!!!! La vie!!!! 🙂

    Det låter som om du ska vara borta mer är drygt 3 veckor? Snarare 5-6 veckor?

  2. Åh! Jag kom precis hem från en uuunderbar vingård i Toscana! Vilken ska du till? Rekommenderar hur som helst Terreno! Ha en underbar semester!

  3. Var med och tävla om ett presenkort hos Kidsbrandstore i min blogg!

    / Annika, ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

  4. Hej Michaela! Jag åker till Rimini med min familj ungefär samtidigt som dig. Du verkar kunna bra mycket mer än mig om den härliga staden, vad rekommenderar du? Shopping? Mat? Utekvällar, vart? Vore tacksam för svar, kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi