Dagens

Jeans och t-shirt från Acne, skor från Topshop, kavaj från Zara, Chanel-väska

Såhär såg jag ut när jag sprang omkring i regnet idag. Jag är trött, det syns i mitt ansikte. Snart semester.

  1. jag har läst din blogg ända sen du var ”rar” och jag måste säga att jag nästan älskar dig. du är så underbart vacker och ren på nått sett. du är ljus och varm, men ändå tuff och dina texter är underbara. fortsätter du så här kan du nudda stjärnorna en dag.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi