LOGGA IN

Ni är ju rätt många som bloggar här med mig på Devote, men för er som inte gör det vill jag bara visa vår nya, fina inloggningssida. Illustrationerna föreställer Victoria, mig och Elin. Trycker du på Elin kommer du till Fashioncorner, på mig till Devotes startsida och på Victoria till våra bloggar. You like?

  1. Gillar din blogg jätte mycket!! Jag bloggar inte på devote men jag tycker nu borde göra så att layouten på ens blogg kan bli lite enklare!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi