Måndag

Det är måndag morgon och det doftar utomlands utomhus. Det gör alltid det i Sverige när värmen kommer. Jag fick skjuts till jobbet och alla som promenerade på gatorna bar tunna jackor eller inga alls. När jag kom fram till jobbet stod min kollega utanför och vi gjorde sällskap till bageriet. Min praktikant är tillbaka från Uganda där hon har varit tillsammans med Tommy Hilfiger, hon berättade historier och upplevelser till morgonkaffet. Jag ska hålla en presentation imorgon som jag snart ska sätta mig och planera, men jag är så satans nervös. Jag klarar inte av förberedda tal. Frivilliga, spontana, påflugna absolut. Men de planerade, de sätter för mycket press på mig för att jag ska kunna tycka det är roligt. Jag har varit så sedan jag var liten. Som tur är växer man av att göra saker man är rädd för och kicken när man klarat av något läskigt är ganska oslagbar.

I bakgrunden klingar soundtracket till någon kärleksfilm och med ena örat kan jag höra mina kollegor diskutera helgens gång. Det är en fin måndag. Jag är stressad och nervös, men det är en fin måndag.

  1. Jag är exakt likadan! men jag gillar citatet ”Do one thing that scares you everyday”, följer man det växer man som människa! och vågar mer.

    Ha en fin måndag, kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi