Monday

God morgon måndag!

Hur mår ni idag? Jag är för första gången senaste månaden inte helt död på måndagen. Vilken fantastisk känsla det är att vara på hugget måndag morgon. Man är ju så sjukt effektiv då.

Nu jobbar vi. Puss hörrni.

 1. Åh, vad fruktansvärt irriterande att läsa om denna maniga kollega. Tycker det är vanligt att män försöker prata över en, endast i grund för att man har en annan åsikt eller syn på en viss situation; att man då alltid blir dumförklarad. Jag har lärt mig att säga ifrån i dessa situationer. Det är viktigt att ha skinn på näsan, för dessvärre lever vi fortfarande i skuggan av ett patriarkat. Klös ifrån. Rejäla kvinnor är det vackraste som finns. Vad gjorde du i denna situation?

  1. Svar till Charlotte:
   Jag sa till och sedan gick jag därifrån, men nu har jag tagit bort texten eftersom han faktiskt var man nog att mejla och be uppriktigt om ursäkt. Det är okej att göra fel bara man erkänner sina misstag tycker jag.

   1. Svar till forni:
    Ja, det håller jag med om; alla kan göra fel. Skönt att få upprättelse i alla fall.

 2. Ush vad taskigt!! Sjukt bra att du skrev det här på din blogg så han får skämmas. Ingen ska få dig att känna dig illa till mods eller orättvist behandlad Michaela! Har själv vart med om liknande flera gånger man blir så ställd och illa till mods. Du är säkerligen så mkt schystare och bättre än honom på alla plan så låt inte detta förstöra din dag! Sånt här förekommer ju då och då på arbetsplatser vilket är helt sjukt. Förstår inte att det känns bra för människor att vara så himla otrevliga mot nån det inte äns finns underlag att vara otrevlig mot. Ta inte åt sig av det här, du verkar vara en fantastisk person!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi