DIRTY BRUNCH #4 @ Vassa Eggen

Helvete vad fet senaste Dirty Brunch var. Tur att det inte sker varje helg för då hade man nog dött, men å andra sidan hade man dött fett lycklig.

Har sett att det är några som totalrippat konceptet Dirty Brunch inklusive namnet – wtf? Fattar de inte att det heter Dirty Brunch pga företaget DIRTY BUTTERFLY anordnar det? Lackar på sånt här. Gör om gör rätt.

  1. Du skojade om det sista va? Du menar väl inte att de kan paxa ordet dirty…. det är ju bara ett vanligt ord. Typ som att Vassa Eggen skull paxa ordet vass. Okej, om det hade hetat ”Dirty Butterfly Brunch” för då är det kopplat direkt till varumärket. Lite överdrivet att lacka på sånt…

    1. Svar till Anna:
      Absolut inte. Är det inte väldigt konstigt att sno ett koncept rakt av? Jag köper det inte. Inte i en så liten stad som Stockholm. Jag tycker gott och väl att man kan vara lite kreativ och komma på ett eget namn om man nu är sugen på att rippa konceptet rakt av. Speciellt eftersom folk tror att det är Dirty Butterfly som håller i denna brunch vilket det inte är. Falsk marknadsföring.

  2. Men är det inte coolt om de startar upp en trend och då är ju Dirty Butterfly iaf trendsettern. Jag fattade inte ens att det var ett företag som körde det, jag trodde det var ett påfund bland partymänniskor. Låt fler få uppleva Dirty Brunch, jag tycker det låter askul ;D

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi