Helger och förälskelser

Heje!

Ni vet att helg är lite mer bloggfria. Det är en överenskommelse jag gjorde med mig själv för ett tag sedan. Att på helgen får jag göra precis som jag vill och känner för. Inga måsten. På helgen ska livet bara vara roligt.

Haft en fantastisk helg f.ö. Är väldigt lycklig just nu. Livet är snällt och jag kan inte bedömma om det här är belöningen för att jag tog mig igenom månader av extrem ångest, eller om det här är något som kommer att ryckas ifrån mig snart. Jag försöker att inte vara rädd när jag är lycklig, men det är nog ganska vanligt att man blir rädd för att förlora något som betyder mycket för en. Och just nu betyder mitt liv väldigt mycket för mig. Jag är fullständigt upp över öronen förälskad i livet.

Nu ska jag kolla på Gossp Girl sen äta middag med mina föräldrar.

Puss!

  1. Vad härligt det låter! Men du, jag hoppas att du bloggar för att du tycker det är roligt, inte för att du känner att du måste.

  2. sjukt snygg stil har du! kolla in på bloggen, lite fest bilder från igår, bästa på länge. kollar också på gossipgorl, sjuuukt bra. puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi