TÄVLING: Vinn en Silk’n Sensepil

Babes! Vi kickar igång dagen med en skönhetstävling.

Var med i och tävla om den revolutionerande hårborttagningslasern Silk’n SensEpil från ShytoBuy, hyllad av bland annat ELLE och Allure magazine. Gör din kropp redo inför sommaren med denna hemmavänliga laser som når samma standard som salongsbehandlingar.

För att vara med och tävla om en Silk’n SensEpil till ett värde av 3 249:- behöver du göra följande:

Gå in här och ta reda på var på kroppen du kan använda denna hårborttagning – nämn ett av förslagen som står på Silk’n SensEpil-sidan för att svara.

Berätta sedan varför just du skall vinna en Silk`n SensEpil lasermaskin. Svaren ger du i kommentarsfältet i detta inlägg.

LYCKA TILL!

Denna tävling är ett samarbete med Shytobuy

 1. Silk’n Sensepil kan användas på Benen
  Armarna
  Bikinilinjen
  Underarmarna
  Bröstet
  Överläppen
  Hakan

  Jag vill vinna denna godbiten främst för att jag är trött på att använda rakhyvlar, jag är trött på röda, knottriga ben som man måste raka varannan dag och alla mina sår jag har fått under alla år jag använt de.
  Jag är så sugen på att köpa en men jag är student och tyvärr kostar den lika mycket som min hyra så jag hoppas hoppas jag vinner den.
  Med vänlig hälsning, Kristina

 2. Vilken grym tävling!
  Jag väljer att svara överläppen, för det är exakt där jag skulle ha som mest användning för den här produkten! Jag har normal hårväxt i övrigt, men fick efter hormonförändringar under en tid ökad hårväxt på överläppen vilket INTE är något att hurra för. Jag har suktat efter att kunna ta bort det permanent men har inte haft råd då jag lever och har levt på studielån under snart tre års tid. Att vinna den här vore verkligen guld värt för mig. Jag skulle använda den överallt såklart, men just att den går att använda även på ett så känsligt ställe som överläppen gör den helt suverän!
  Håller alla tummar och tår nu!
  Kram!

 3. Jag kan använda den på b.la. benen! Det vore helt underbart om detta funkar, tänk vad tid man skulle spara på att inte varje dag behöva raka sig under armarna eller benen! Därför hoppas jag att det blir jag som vinner och får möjlighet att testa denna! kram louise

 4. Man kan använda Silk’n SensEpil på bland annat Benen.

  Jag skulle så gärna vilja ge den här till en vän till mig! Hon har genomgått dyr laser som förstörde hennes hy och hon fick brännmärken på hela armarna. Nu har det läkt och hon får raka HELA sin kropp istället, vilket hon mår dåligt av. Jag tror verkligen det här skulle hjälpa henne, till att må lite bättre nu när sommarn kommer! Och slippa tänka på det här. Kram

 5. bikinilinjen

  Varför jag borde vinna?
  jag är från balkan, har helt galen hårväxt. Eftersom CSN och studieförbundet inte har något hårborttagnings-stipendium blir det engångsrakhyvlar. Jag är nöjd med min kropp oavsett, lägger inte ner allt för mycket tid och ångest på att må dåligt över hårväxt. Men måste ju erkänna att det vore en dröm att vara helt len :):)

  + jag har läst och älskat dina texter sen rar-tiden

 6. Silk ’n SensEpil lasermaskin kan användas på exempelvis benen eller bikinilinjen. Jag har ägnat mig åt lite släktforskning och insett att jag härstammar ganska mycket söderut, vilket förklarar varför jag ser ut som en freakin jävla apa efter bara ett par dagar utan min kära rakhyvel haha. Eftersom jag dessutom har ”klumpig” som främsta personlighetsdrag är det inte så roligt att hela tiden behöva stå i diverse yogapositioner i duschen för att få bort allt. So please please please, en sådan här liten söt maskin skulle verkligen göra min kropp gladare (och lenare). Puss och tack för en grym blogg!

 7. Benen.

  Jag har stora problem med hårväxten på mina ben. Ingen rakhyvel har fungerat perfekt, och jag får utslag och allergiska besvär av flera av de vanliga rakkrämerna på marknaden. Mina ben blir röda och såriga och att bära kjol eller shorts är inte att tänka på. När det nu närmar sig sommar skulle jag därför med stor glädje vilja testa Silk’n SensEpil lasermaskin! Kanske kan den innebära att, jag efter flera års väntan, äntligen kan bära kjol sommarens alla fester igen!

 8. Överläppen.

  Jag har länge funderat på IPL men det är otroligt dyrt och kräver flera behandlingar. Jag är mörkhårig och mitt hår växer otroligt snabbt vilket leder till rakning minst en gång i veckan. Då jag är allergiker har jag väldigt känslig hud och efter rakning leder det till utslag osv. Därför skulle jag älska att få chansen att använda en Silk´n SensEpil och slippa alla besvär.

 9. Den kan användas på till exempel överläppen
  Jag förtjänar att vinna för att jag har inte riktigt ekonomin för att gå till en salong för att göra permanent hårborttagning, då de pengar jag har över alltid går till flygbiljetter så att jag kan hälsa på min pojkvän som bor i New York. Jag älskar allt som har med skönhet att göra, smink, hårborttagning osv, men för tillfället prioriterar jag kärleken framför materiella saker så att vinna Silk’n Sensepil skulle verkligen lysa upp min vardag.

 10. Man kan använda den på t.ex. bikinilinjen.
  Jag vill vinna den för att jag är så trött på att vara stubbig efter att ha använt rakhyvel vareviga dag, det skulle vara en riktig stämningshöjare att kunna glida runt i shorts utan att behöva fundera på om benen är sommarfräscha eller inte.

 11. Jag var femton år när jag blev sjuk i anorexia. Det har en miljard olika konsekvenser men en av de som fortfarande tär på mig (är i dag 23 år) är den ökade behåringen jag fick i ansiktet, främst hakan och överläppen. Överläppen kan jag kontrollera, med blekningskrämer och dylikt, men hakan är hemsk. Hemskt på alla sätt och vis och kanske mest för att jag känner mig som en man och det är jag ju inte. Idag använder jag mig av pincett och rakhyvel vilket såklart bara gör allt ännu värre. Men vad annat kan jag göra? Jag är student och har såklart inte råd att göra en permanent hårborttagning.

  Svaret är alltså enkelt, jag skulle använda den på hela kroppen men främst främst främst på hakan och överläppen. Det känns som att det skulle rädda hela mig, vilket kanske kan låta töntigt och ytligt men som inte är det, inte när man vet.

 12. Hakan.

  Jag vill bara känna mig len och fin. För hur läget än är, så mår man alltid lite bättre om man själv känner sig vacker.

  Puss
  /Paulina

 13. På bland annat benen och bikinilinjen.
  Det sistnämnda skulle jag vilja använda den här produkten på. Detta på grund av att jag varje sommar har samma problem, nämligen bikinilinjen. Jag skäms för hur jag aldrig lyckas raka bort allt så som man ska, och NÄR jag någon gång lyckas med det så växer det som ogräs ut igen. Har länge letat efter någon apparat som skulle underlätta mitt liv, framför allt på sommaren, och när jag såg det du skrev om den kände jag att det här var ju en produkt för mig. Men sedan blev jag ledsen när jag insåg hur dyr den är. Har nämligen ingen inkomst just nu, då jag letar efter jobb, så att lägga pengar på den här produkten nu är inget alternativ för mig. Produkten skulle underlätta riktigt mycket för mig under sommaren, så jag hoppas på att vinna den 😉

 14. Hej Michaela ♥

  Jag väljer
  Armarna:

  Jag har så känslig hud under mina armar, en pina varje gång jag ska raka mig.

  ”Den hjälper dig att ta bort oönskat hår smärtfritt med hjälp av den Intensivt Pulserande Ljus teknologin.”

  Perfekt!

  Håller tummarna för lilla mig 🙂

 15. Jag skulle använda den vid bikinilinjen.
  Detta för att jag är väldigt känslig där och inte kan raka. Brukar vaxa men då jag är student är det bort prioriterad och jag får gå runt med hårväxt eller ”skavsår” efter rakhyveln i stället.

 16. För det första: vilken underbar tävling!
  Silk’n Sensepil kan användas på
  Benen
  Armarna
  Bikinilinjen
  Underarmarna
  Bröstet
  Överläppen
  Hakan

  Jag skulle först å främst använda den underarmarna för att jag har sjukt grova hårstrån där trots att jag ALDRIG har rakat dem. Har alltid kört med epilatorn och de har inte blivit tunnare trots det. Dessutom ”drabbades” jag av en hormonrubbning då jag under gymnasiet gick igenom en väldigt tuff period och slutade att äta (-12 kg på två månader) och sedan flyttade jag hemifrån för plugg och la på mig allt + 20 kg. Nu har jag gått ner alla dessa kilon genom ett väldigt hälsosamt sätt men spåren av mina dumma val i gymnasiet sitter tyvärr kvar (fick t.o.m en raggarsträng!!!!!!) så nu vill jag bli av med dessa tecken och fortsätta sprida vidare den hälsosamma vidare! (Gud, låter helt fjantigt och smörigt…men jag menar vartenda ord!) Ps: du är sjukt duktig och inspirerande! Massa kramar!

 17. Åh, jag vill så gärna vinna detta! Man kan använda den på bland annat benen, vilket jag skulle fokusera på. Är halvgrek och du vet säkert hur folk från medelhavets behåring brukar se ut.. Jag får seriöst stubb bara några timmar efter att jag rakat benen så det här skulle vara såååå skönt att bara slippa tänka på det!
  Puss på dig!

 18. Den kan användas på benen!
  Vilket också är stället där jag själv skulle använda den mest! Jag är kvartsitalienska och har väldigt grov hårväxt. När jag rakar kommer det upp svart stubb efter en kvart. Vaxa funkar okej men ´problemet med det är ju att man måste spara, och när jag inte rakar benen på en vecka så kan jag bara glömma att gå barbent,vilket ju är trist främst nu på sommaren. I armhålorna gäller samma sak och sen har jag en bikinilinje from hell som jag så HEMSKT gärna skulle vilja bli av med 🙂
  Så för att sammanfatta – jag tycker att just jag ska vinna en Silk`n SensEpil för att jag vill slippa tänka på rakning och noppning vareviga dag och slippa tacka nej till soliga utflykter med kompisgänget för att jag ska vaxa benen om någon dag och ser ut som en kolsvart Chewbacca på benen….

 19. Underarmarna. Om jag vann skulle det förenkla mitt liv enormt. Är så innerligt trött på att behöva raka mig hela tiden! 🙂

 20. Ett av alla ställen man kan använda den på är på bikinilinjen. Jag skulle vilja vinna den lilla rosa manicken för att jag många gånger har varit sugen på att gå på laserbehandling men det har varit alldeles för dyrt för mig. Jag vill kunna känna mig bekväm i bikini och det gör jag tyvärr inte just nu på grund av naturliga skäl, haha. Jag är rädd att det ska t.ex. sticka ut och under mina armar ser det ut som jag har stubb även fast jag precis har rakat mig. Jag vet inte vad som har hänt men nu på äldre dagar har håret verkligen börjat att frodas och det växer så fort! Det är svårt att hålla sig babylen med hjälp av rakhyvel och på köpet får man allt som oftast fula röda prickar. Silk’n SensEpil skulle bli min räddare i nöden och speciellt nu i sommar. Tack för en fin blogg Michaela!

 21. Hej!
  Silk’n sensepil går bland annat att använda vid bikinilinjen.
  Jag vill vinna denna superprodukt för att slippa tänka på bikinilinjen i sommar och kunna välja och vraka bland bikiniunderdelar. Har har länge velat göra en permanent hårborttagning eller köpa en liknande produkt som denna men har inte råd att göra detta då jag är student! Därför hoppas jag att jag för en gångs skull har lite tur och lyckas vinna för att slippa rakningsproceduren som irriterar min hud så att jag blir galen.
  Tack för en underbar blogg som förgyller min vardag 🙂
  Kram!

 22. Man kan använda Silk’n SensEpil på hakan tillexempel!

  Jag vill så gärna vinna denna tävling, på grund av att jag (efter medicinering när jag var yngre) fått väldigt känslig hud/bristningar på benen/resten av kroppen, och kan inte använda rakhyvlar längre.

  Jag får utslag och skär mig lättare, samt att det svider och gör jätteont om jag solar eller duschar varmt. Därför vore detta helt UNDERBART att få hem. Skulle bli som en helt ny värld för mig med mindre smärta och fina lena ben!

 23. Man kan använda den på till exempel armarna.
  Jag skulle så himla gärna vilja vinna denna till min bästa vän som har haft anorexia i snart tio år. Hon mår bättre av och till och har hela vår uppväxt flyttat fram och tillbaka från olika anorexia-kliniker, men just till den här sommaren ska hon få flytta hem och få åka på semester med oss för första gången. Hon har, på grund av sjukdomen, fått väldigt mycket kroppsbehåring, och hon skulle aldrig erkänna att hon tycker att det är jobbigt, men jag vet att hon pratat lite om laserbehandling. Det skulle göra henne så glad att överraska henne med denna innan vår resa, så att hon kan få känna sig lika vacker som jag tycker att hon är.
  Det skulle göra mig så glad att få göra henne glad, det är inte alltid lätt att vara en bra vän när man har en bästa vän som har varit sjuk och ogillat sig själv så länge som hon har.
  Tack för en fin blogg, puss och kram, Louise.

 24. Man kan använda den på bikinilinjen…

  … och det skulle jag göra så att man slipper slipper ha mormorstrosor på stranden för att man inte vill visa de snygga röda utslagen man får av att raka bikinilinjen.

  (tack för en trevlig blogg btw:)

 25. Man kan använda Silk’n Sensepil på armarna till exempel.

  Jag har haft en överjävlig vår, började i februari med en sjukskrivning. Jag gick totalt in i väggen. Detta himla ”duktiga flickan” syndromet tog över. Sedan gick det över i en körtelfeber i mars, har ALDRIG varit så sjuk i mitt liv! Trodde mina dagar var räknade på riktigt. Öroninflammation på det och feber i 4 veckor. För cirka 2 veckor sen blev jag frisk. Ville tillbaka till mitt liv också och är inte sjukskriven mer. Är redo för sommaren och tar en dag i taget. Hade varit fantastiskt om man fick bli lite sommarfin på kroppen också (har hårväxt som en brunstig man)..

 26. Benen är ett av ställena på kroppen som man kan använda Silk’n Sensepil.

  Jag skulle vilja vinna denna godbit då jag funderat på att köpa den, men inte har ekonomin till det. Har tröttnat på att man får raka sig så ofta och alla skärsår dom jag alltid lyckas att få av de där förbaskade rakhyvlarna. Denna produkt skulle underlätta mycket för mig. Gud så skönt att slippa tänka på om man är hårfri eller inte.

 27. Jag kan t.ex. använda Silk`n SensEpil lasermaskin på benen.

  Anledningen till att just jag ska vinna är att jag är en studerande tvåbarnsmamma med väldigt håriga ben. Är en sådan människa som – trots att jag bara har svenskt påbrå – har väldigt grova och mörka hår, över hela kroppen typ. Jag älskar att ha klänning, men det betyder att jag måste raka benen i stort sett varje dag. Med två barn, på 3,5 år och 8 månader är det omöjligt. Silk`n SensEpil lasermaskin skulle förenkla min stressiga vardag och förgylla mitt liv, och mina barns.

 28. benen!
  Jag har persiskt ursprung och därför har jag både mörkt, tjockt och mycket hår på kroppen. Jag har provat att både vaxa och epilera men min hy klarar inte av det, därför måste jag raka mig väldigt ofta. Därför hade det varit skönt att vinna en Silk´n sensepil.

 29. Vart kan jag använda Silk’n SensEpil?

  • Benen
  •Armarna
  •Bikinilinjen
  • Underarmarna
  • Bröstet
  • Överläppen
  •Hakan

  Jag tycker att jag ska vinna en Silk’n SensEpil lasermaskin för att jag har sådana problem med att ta bort hår utan att få utslag och inåtgrodda hårstrån och det hade varit perfekt för att slippa problemen!

  Dessutom ska jag steloperera ryggen imorgon och vem vet om jag nånsin når ner mot tårna igen?! Lättare då att veta att det bara är några gånger med användandet av Silk’n SenEpilen innan jag nånsin slipper göra det igen!

  Det är på tiden att en sådan här maskin kommer ut på marknaden för oss vanliga människor som inte har råd att gå på salong och betala massa tusenlappar för varje besök. Mer sånt här!

  Kram Maria

 30. Bikinilinjen.

  Hej Michaela,
  Jag har börjat en ny del av mitt liv. Jag har gått från skolan till att börja jobba, flyttat till min första alldeles egna lägenhet och behöver en förändring. Igår klippte jag av halva mitt hår och känner mig snyggare än någonsin. Jag har varit med om upp- & nedgångar det senaste & börjar verkligen älska livet på riktigt och framförallt ta tillvara på det och prioriterar det som får mig att må bra. Jag prioriterar dessutom mig själv, istället för att hela tiden vara andra till lags och vad skulle inte då passa bättre än en superfräsch kropp? 🙂

 31. Jag skulle absolut använda den på benen och bikinilinjen.
  Jag är nöjd över min kropp. Men min hårväxt på benen och bikinilinjen är hemsk. Jag har ett utländskt ursprung och har därför grov hårväxt!!! Överallt… Och en silk’n sensepil är alldeles för dyr för mig. Jag antar att jag bara kan hålla alla tummar och tår för att du väljer ut just mig 😉 Kram på dig!

 32. Den kan användas på bikinilinjen

  Jag vill vinna den då jag alltid har otur med vax och rakhyvlar, senast jag vaxade bikinilinjen fick jag så inflammerade hårsäckar att jag fick äta penicillin i en vecka för att bli ”hel” igen. Jag vill ha nåt med minimala biverkningar samt ger ett långt hållbart resultat.
  Kram

 33. På bland annat benen och bikinilinjen!

  Jag ska vinna för att jag flyttar till varmare breddgrader till hösten och det kommer bli en hel del sol och bad på stranden. Jag äger ingen epilator så den här lasermaskinen skulle underlätta så jag slipper raka benen var och varannan dag. Mitt hårunder armarna växer dessutom som ogräs.

 34. På benen.
  Vilken dröm det vore att ha hårfria ben!
  Sedan jag fick min fantastiska dotter för snart 9 mån sedan så har jag satt mig själv (gladeligen) åt sidan. Det finns inte tid att vaxa benen. Jag är glad om jag hinner borsta tänderna och lägga på mascara! Så jag är glad åt all vardagslyx jag kan få. Och att slippa vaxa benen och raka sig under armarna låter ju som en dröm!

 35. På benen.
  Vilken dröm det vore att ha hårfria ben!
  Sedan jag fick min fantastiska dotter för snart 9 mån sedan så har jag satt mig själv (gladeligen) åt sidan. Det finns inte tid att vaxa benen. Jag är glad om jag hinner borsta tänderna och lägga på mascara! Så jag är glad åt all vardagslyx jag kan få. Och att slippa vaxa benen och raka sig under armarna låter ju som en dröm!

 36. Silk’n Sensepil kan användas på bl.a. benen och bikinilinjen.

  Om jag vinner kommer jag främst att använda den på ovannämnda ställen. Jag ska snart bli mamma och under min graviditet har jag märkt att min hårväxt på främst dessa ställen har ökat markant vilket ger mig små panikanfall då och då och det känns som att det enda jag gör är rakar benen just nu! Jag vill ju känna mig fin när jag går här stolt med magen i vädret i sommar så jag håller tummarna att jag vinner den här smarta prylen så att jag kan få bukt med min hårväxt!:)

 37. Hej Michaela! Vilken väldigt rolig tävligt måste jag först och fräsmt säga 🙂 man kan raka dem flesta ställena t.ex armar och ben.

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna eftersom den verkar mycket bra och skulle vara perfekt såhär nu inför sommaren. Den är lite för dyr i prisklassen men tanke på att jag ännu studerar. Och vilken dröm att det var så många ställen den gick att använda på, får nämligen alltid utslag under armarna efter jag rakat och det är ju inte sådär superroligt vilket resulterar till att jag vill raka mer sällan för tiden eftersom det gör så ont! ändå nu när det blir sommar vill man ju försöka hålla sig fräsch och att kunna have my hands up in the air 😉

  puss och kram

 38. Armarna
  Jag vill vinna denna för att jag är ett djur. Mitt hår på armarna är absurt att folk på riktigt jämt frågar mig om jag fryser då håret kanske på vissa ligger fint ner när mitt står rakt ut och det är inte lite. Kör med Veet men det luktar apa och funkar inte jättebra och stubb på armarna är sådär kul. Please let me win!

 39. Överläppen

  Enda sedan jag varit typ tolv har jag mått dåligt över min lilla ”mustach” och tröstat mig med att ”jag kan ju göra en permanent behandling då jag blir vuxen”. Nu när jag börjat närma mig vuxenåren har jag dock insett hur dyrt det är. Har mycket hårväxt överallt och dessutom känslig hud som tar mycket stryk av att rakas hela tiden, så denna produkt skulle vara perfekt för mig!

 40. Hej forniz!

  Silkn sensepil kan användas på bland annat överläppen, (vilket är fantastiskt eftersom jag inte hittat någon hållbar lösning att behandla det området)

  Annars är det håret på benen som ger mig sån där typsik i-lands vardagsångest. för det första växer håret ut lagom till kvällen och jag får lite stickig hud så där ovanför skosnörena. För det andra så har mina hårsäckar tagit för vana att blodfyllas efter att jag rakat… detta suger hårt eftersom jag ofta måste dölja något som jag egentligen alltid vill framhäva. alltså.. skulle va så drömmigt att vinna denna produkt!

  puss!

 41. Silk´n Sensepil kan användas på flera olika delar av kroppen, bl.a. benen.

  Varför ska då jag vinna detta lilla mirakel som det sägs vara? Alla har vi våra olika anledningar, önskningar och idéer om varför just jag förtjänar det. Varför det är lite extra synd om just mig, varför det ska vara just jag som har den där lilla extra turen. Vi utgår alla från oss själva, och i jämförelse med en tjej har jag enormt mycket hårutväxt, samtidigt som om jag jämför mig med någon annan så anser hon att hennes hårväxt är så mycket värre och ger henne ångest osv osv. Gräset är inte grönare på andra sidan och det lilla problemet i mina ögon för dig kan vara droppen. Vi som skriver här fötjänar nog alla att vinna, på våra egna sätt. Men jag skulle väldigt, väldigt gärna vilja vinna! Jag har grov hårväxt som är mörk, svart. Detta får mig att inte vilja ha bara ben, bada i bikini, duscha offentligt om jag inte är helt nyrakad som jag måste göra minst två gånger om dagen om jag vill ha lena ben morgon OCH kväll. detta är otoligt energikrävande! om jag sover borta, hinner jag gå upp innan alla andra och raka benen, och ändå låtsas jag också bara går upp och drar på mig shortsen så lättsamt. Våga visa sig vaken och känna sig vacker. Slippa få ont av den grova hårväxten som skaver mot byxorna. Våga sträcka upp armen och visa armhålan. Det är några av anledningarna, men jag vet ju att vi alla kämpar i våra egna kring. Må bästa krigare vinna helt enkelt!:) Kram!

 42. Silk’n SensEpil kan du använda bland annat på hakan.

  Lite därför skulle jag vilja vinna den, vi har ett släktdrag där små hårstrån växer ut på hakan och jag bara grinar när jag tänker på dagen det ska bli lika hemskt för mig som för min mamma och mormor! Därför vore denna mycket enklare än att noppa eller behöva raka.

  Speciellt eftersom jag redan är jättekänslig mot rakhyvlar, börjar klia nästan direkt efter jag rakat ben, under armar eller bikinilinjen och blir irriterat, ingen najs bikini-sommar-2012 (eller nånsin) för mid alltså :/

 43. bikinilinjen (+resten av kroppen)!! OM jag skulle vinna denna tävling skulle jag för en gångs skull kunna njuta av sommaren. Jag är från mellanöstern vilket säger en del om min hårväxt…mår så dåligt av det att jag på sommaren inte kan gå i shorts och bikini, även fast min kropp är vältränad. Laserbehandlig och sådant är tyvärr dyrt för mig, då jag är en fattig medicinstudent så jag får använda rakhyveln, vilket gör att det växer ut stubb – efter knappt EN jäkla dag. På sommaren vill jag kunna slappna av, ha kul, bada och sola och INTE gå runt med noll självförtroende på grund av massa hår överallt! Kram!

 44. Man kan avända Silk’n Sensepil på exempelvis benen. Jag skulle verkligen vilja vinna denna för att kunna känna mig fin och att vilja visa upp mig snygg och självsäker för min pojkvän men såklart även för mig själv. 😀

 45. Jag skulle använda Silk’n SensEpil på mina ben främst då mitt hår där är så mörkt och grovt och växer ut på bara några timmar. Har tröttnat på dåliga rakhyvlar som inte ger något resultat samt att behöva raka sig flera gånger om dagen om man vill kunna gå barbent alls. Att vinna denna tävlingen skulle betyda enormt mycket då jag skulle behöva en liten uppåtkick efter att varit likgiltig till allt i flera månader på grund av ett avslut med min största kärlek.

  Jag vill kunna ta den här sommaren med storm!

  Kram och tack för bästa bloggen ♥

 46. Jag svarar benen!
  Åh jag borde vinna denna då jag har haft problem med himla prickiga ben i flera år, spelar ingen roll om jag rakar,vaxar eller epilerar. Detta har gett mig komplex inför somrarna då jag inte vill visa mina ben.. *håller tummarna*

 47. En Silk’n SensEpil kan man använda på bla benen!

  Jag vill hemskt gärna vinna denna för det skulle mina ben nog må jättebra av! Jag har världens känsligaste hy och så även på benen, så under sommaren mår de inte bra av att rakas för ofta. De blir helt rödknottriga och kliar så att det ser ut som att en katt lekt rövare på mina ben. Jag känner mig alltså inte så snygg om benen direkt så det känns som att denna skulle lösa mitt problem.

 48. Jag skulle använda denna på benen och anledningen till varför just jag ska vinna att jag har ett helvete med rakning. Jag har väldigt ytliga hårsäckar vilket gör att om jag vill ha lena ben måste jag raka mig iaf 2 gånger på dag. Detta blir extremt jobbigt om jag till exempel är på stranden på dagen och sen vill gå ut på kvällen, då måste jag hem om och raka benen. Skulle så gärna vilja göra permanent hårborttagning men som student har jag inte helt råd med det.
  Kram!

 49. ATT SLIPPA RAKA BENEN?! gud va skönt det vore. Jag skulle låna ut den till alla jag känner så att alla skulle slippa raka benen!

 50. Bikinilinjen!

  Okej, enkelt! Hårigast vinner! Jag är hårigast och jag vinner! Helt fair! 😉

 51. Silk’nSensepil kan användas på … nästa överallt. Men bikinilinjen och benen kändes mest träffande för mig.
  Jag kan börja med en liten historia om att när jag var yngre så skämdes jag för håret på mina armar. Jag föddes luden, och har aldrig riktigt växt ifrån det. Bara det faktum att pappa trodde att jag var ett brevbärarbarn för att jag hade massa svart hår när jag föddes (och blonda föräldrar) säger ju en hel del. Men tillbaka till saken, jag rakade länge armarna för att jag skämdes för hur håriga de var, jag var lika hårig som killarna i klassen. MEN, nu, 10 år senare har jag lärt mig att leva med det. Så även om jag vinner denna så får armhåret stanna. Däremot skulle det vara trevligt att underlätta livet lite med en Silk’nSensepil för benen och bikinilinjen. Iaf i de närmast följande 10 åren, tills jag kanske inte ens vill bli av med dem längre 😉 (ser väl inte riktigt ut att inträffa under den närmsta framtiden, haha :P)

 52. Benen

  Tänk att få kunna sätta på sig precis vad man vill när man vill utan att behöva tänka på om benen är redo för att möta ljuset och världen.

  Tänk att få smeka dina ben mot hans, utan att skämmas, utan att behöva våndas över om stubben redan märks.

  Tänk att få slänga den där förbaskade rakhyveln som ändå alltid bara lämnar skärsår efter sig.

  Tänk att få gå lika stolt som en giraff, med huvudet högt, för att dina ben är det vackraste som skådats.

  Tänk, att det faktiskt är möjligt, jisses vad underbart!

 53. Du kan använda den på de flesta ställena, tex: benen.

  Jag hade velat vinna den för att jag absolut inte har råd att köpa den i vanliga fall. Hade varit grymt kul att prova på och slänga de gamla rakbladen & hyvlarna man har.

  + att den är rosa & söt. Och vem gillar inte rosa tjejiga skönhetsprylar? Hihi

 54. Man kan använda denna underbara aparat på exempelvis benen.

  Håret på mina ben växer ut ofantligt snabbt vilket är himla störigt. Att spendera många extra minuter i duschen några gånger i veckan känns så onödigt om jag kan med Silk´n SensEpil lasermaskinen ta bort håret på benen och det då håller mycket längre. Denna hårborttagingen är helt perfekt inför sommaren när man vill ha fräscha ben heeeela tiden =D

  Min mejl är: malin.ljungberg1@gmail.com

  Kraam =D

 55. BIKINLINJEN!
  Jag skulle bli så glad om jag vann en Silk’n SensEpil lasermaskin för i så fall skulle jag ge bort den till min absolut bästa vän!
  Vi har bott tillsammans i 5 år nu och upplevt otroligt mycket ihop, men på sista tiden har hon har haft det väldigt tufft och jag skulle så gärna vilja köpa henne nåt som jag vet att hon skulle bli fantastiskt glad för! Bara för att visa henne hur fantastiskt mycket hon betyder för mig!
  Senast igår klagade hon på sin hårväxt och ville köpa en hårborttagningsmaskin, men har inte råd…
  Jag skulle verkligen vilja köpa en sån till henne, men jag har inte heller råd.
  Så om jag skulle vinna den här skulle 2 personer bli oerhört lyckliga.
  Jag kommer bli jätteglad för att Nattis kommer bli så jätteglad! 🙂

  Tack för en jättehärlig blogg!
  Kram Sara

 56. Man kan använda Silk’n sensepil på exempelvis benen och det är där jag skulle använda den mest. Jag har extremsnabb hårväxt och benen måste jag under sommartid raka precis varje dag om det ska hålla sig fräscht. Då jag tycker att vaxning tar väldigt ont drar jag mig för att göra detta varje gång och därför vore en Silk’n sensepil perfekt för mig!

 57. Du kan använda Silk`nSensEpil lasermaskin på t.ex. överläppen.

  Jag vill hemskt gärna vinna Silk`nSensEpil eftersom jag så långt jag kan minnas haft enormt stora komplex för mitt kroppshår. Jag har ända sedan mellanstadiet haft ganska grov och mörk hårväxt, vilket jag så väl minns att flera påpekade i omklädningsrummet efter gymnastiken. Det gjorde mig hur ledsen som helst! Jag måste fortfarande raka benen varje dag om jag inte vill att det ska synas. I flera år har jag velat genomgå laserbehandling men aldrig haft råd. En av mina högsta önskningar är att jag inte längre ska behöva tacka nej till spontana sommarbad eller mysiga nätter med pojkvännen p.g.a. en så tråkig sak som hårväxt. Jag hade därför blivit världens gladaste om jag vann lasermaskinen!

 58. Hej Michaela.

  Jag skulle så gärna vilja vinna den här för att jag har stora problem med hår vilket gör att jag inte trivs med mig själv. Jag kan stå och raka mig under armarna varje dag för att jag tycker att mitt hår är så äckligt att jag får sår och det gäller även på andra ställen. Silk`n SensEpil lasermaskin kan du tillexempel använda underarmarna. Jag skulle så gärna vilja få en sommar där jag kan njuta och gå runt i bikini. Ta hand om dig och ha en fantastisk sommar. Kram Christina

 59. Åh, vill så gärna vinna denna produkt. Tror inte ens ni förstår hur mycket!! Jag har sedan puberteten haft väldigt mycket generande hårväxt i ansiktet (på hakan och på överläppen bland annat) Jag började vaxa när jag var ganska ung, vilket resulterat i att jag har fått ännu tjockare och synligt hår när det växer ut. Jag har länge mått extremt psykiskt dåligt över detta. Har haft svårt att dejta och träffa nytt folk pga mina besvär. Om jag vinner denna så ger ni mig en chans och ett hopp om att få känna mig snygg och sexig igen. Behöver verkligen all hjälp jag kan få. Tack på förhand. Karin

 60. Bröstet….

  Tänker dock inte använda denna på bröstet haha men finns ju andra delar av kroppen som behöver rensas så att säga!
  Skulle vara helt underbart att hitta en grej som kunde ta bort mina mörka mörka hårstrån.

  Mvh/Ledsen brunette.

 61. Man kan bland annat använda Silk’n SensEpil på bikinilinjen

  För mig skulle det vara en dröm att få vinna denna tävling. Jag har länge funderat på att gå till en salong och permanent ta bort hårväxt på kroppen men det är alldeles för dyrt eftersom att jag bara är 17 år. Det skulle också spara mig otroligt mycket tid till att hitta på annat än den som man lägger ner på att raka t.ex. benen varje dag.. 🙂

 62. Den kan användas på benen men på många andra otippade ställen! Gud vad sköööönt det vore om den funkar! Hela juni och juli månad är SPÄCKADE för mig med överlämning till min efterträdare på nuvarande jobbet och upplärning på nya jobbet, bokslutsarbete på nuvarande jobbet OCH en mattekurs med obligatorisk närvaro från 8-17 varje dag i två veckor. Jag vill ju också hinna njuta av lite sommarkvällar på uteserveringar och med denna så kan jag slippa tänka på att mellanlanda hemma för att raka benen utan dra direkt från jobbet till vin i goda vänners lag i en kortklänning!

 63. Åh, sjukt bra tävling! 😀
  Bikinilinjen!

  Vad glad jag blev då jag såg detta, jag är inne och läser din blogg jämt och ständigt och jag har verkligen velat ha en sådan här liten rackare! Vilken himla GUDAGÅVA det skulle vara att slippa ha vassa rakhyvlar i … ehumm, bikiniområdet, och framför allt, att bli hårFRI på de områden man vill! 🙂

  PUSS ♥ (ps Michaela, din blogg är fantastisk och gör mig så ofta glad :))

 64. Jag skulle jättegärna vilja vinna denna tävling då jag inte har pengarna för att gå på behandlig på salonger men det ändlösa problemet finns kvar. Sen jag var yngre så har jag haft problem med min hårväxt på lår och ben – speciellt låren – och det blev till slut ett väldigt jobbigt komplex som jag än idag har och skäms över. Så under sommaren får jag raka benen varje dag och utväxten på låren får mitt komplex att bli ännu värre, därav tanken på att få behandla det och slippa tänka på hur det ser ut har dykt upp. Det skulle betyda väldigt mycket om jag kunde vinna det här helt enkelt! 🙂

 65. Bikinilinjen! Som jag haaaatar att raka. Världens största i-landsproblem, men dessa röda prickar och stubb som gör det värdelöst att raka bikinilinjen överhuvudtaget- därför önskar jag att vinna Silk’n Sensepil!

 66. så gott som överallt, men jag väljer att svara benen.
  jag skulle vilja vinna eftersom jag är trött på att behöva raka benen var och varannan dag. nu när sommaren kommer vill man ju inte behöva raka dem jämt och ständigt! om jag vann skulle jag bli skäla glad och hoppa högt och skrika som en liten flicka!! kram hanna

 67. Underarmarna

  Då jag har ganska så grov hårväxt har jag varit sugen på laserborttagning ett bra tag. Dock inte haft råd. Tycker största problemområdet är under armarna, då man under sommarhalåret i princip visar armhålorna varje dag, speciellt för mig som svettas också 🙂

 68. På benen såklart!

  Jag borde vinna för att det vore så gött och för att det vore kul om någon utan snyfthistoria för en gång skull kunde få en lite slappare vardag!

 69. Silk’n SensEpil kan användas till exempel på benen och bikinilinjen!

  Jag förtjänar absolut inte mer än någon annan att vinna den här fantastiska uppfinningen, men det skulle göra mig så förbaskat glad om jag vann! Rakhyvel är väldigt jobbigt, och håret växer ut innan man hunnit blinka, plus att det gör min hud himla irriterad med röda små prickar vilket varken är snyggt eller skönt! har länge funderat på att gå och vaxa men det är alldeles för dyrt, så det skulle vara helt fantastiskt att vinna denna. Jag skulle verkligen bli så otroligt glad! Kram

 70. Man kan använda silk n-sensEpil på:
  Armarna
  Benen
  Bikinilinjen
  Underarmarna
  Hakan
  Bröstet
  Överläppen

  Jag har i hela mitt vuxna liv mått riktigt dåligt över min hårväxt, då främst på benen och bikinilinjen, jag får stora inåtväxta hårstrån som gör ont och ibland blir inflammerade, det låter inte så trevligt och det är det inte.. Detta har resulterat i att jag nästan alltid har shorts på mig på stranden och måste raka benen varje dag. Jag hade allra helst gått och fått håret borttaget på salong, men har dessvärre inte den ekonomiska möjligheten. Jag skulle väldigt gärna vilja prova denna produkt då jag tror och hoppas att den kan hjälpa mig att känna mig bättre över mig själv och få bort dessa hemska utslag o bölder. Om den fungerar skulle jag bli obeskrivligt glad!

  Kram till dig!

 71. Silk’n SensEpil kan användas till exempel på benen och bikinilinjen!

  Jag förtjänar absolut inte mer än någon annan att vinna den här fantastiska uppfinningen, men det skulle göra mig så förbaskat glad om jag vann! Rakhyvel är väldigt jobbigt, och håret växer ut innan man hunnit blinka, plus att det gör min hud himla irriterad med röda små prickar vilket varken är snyggt eller skönt! har länge funderat på att gå och vaxa men det är alldeles för dyrt, så det skulle vara helt fantastiskt att vinna denna. Jag skulle verkligen bli så otroligt glad! Kram

 72. Mitt förslag för Silk’n Sensepil användningsområde är bikinilinjen.

  Varför borde just jag vinna denna tävling?
  – Sedan över två år tillbaka har jag bott i egypten, för att jobba och för att vid sidan av göra något som jag älskar: att kitesurfa. Kitesurfa = strand, bikini varje dag. Hemma i sverige kände jag mig aldrig tvungen att vara komplett hårfri (under vintermånaderna), ingen skulle ändå märka något. Men sen jag flyttade hit är det ständigt rakande. HELA. TIDEN. Ben, bikinilinje, armhålor. Och fine, själva rakandet i sig är väl inte allt för jobbigt. Problemet är att i detta lilla samhälle kan jag inte hitta bra rakhyvlar! Rakhyvlar finns – men för män. Engångsrakhyvlar går bort direkt i och med att jag tycks inte kunna hantera dom, jag skär mig väldigt lätt med dom. Jag tycker att rakhyvlarna som är gjorda för kvinnor (venus o.s.v.) känns mycket mjukare och samarbetsvilliga än dom som är anpassade för män. Och som sagt, venus eller nya rakblad till min rakhyvel känns nästan omöjligt att hitta här. Nog för att man måste köpa ett årsförbrukning med rakblad varje gång man åker hem till sverige. Detta börjar bli väldigt tröttsamt och tar onödig plats i min resväska varje vända hem… vill hellre fylla väskan med annat gott. Och därför tycker jag att jag är värd att vinna denna tävling. Slut med skärsår. Slut med röda prickar för att jag använder mina rakblad till sista möjliga så kallade rakning.

 73. Silk’n Sensepil kan användas till exempel på benen, armarna och bikinilinjen!

  Hej!
  Jag förtjänar inte mer än någon annan att vinna, men det skulle vara otroligt roligt och underlätta mycket i vardagen!Jag ska vara i utomlands hela sommaren för att vara med min pojkvän(som bor i spanien), och kommer att ha på mig bikini konstant typ, och då skulle det vara så skönt att få ha len och hårfri hud längre än vad jag får med rakhyvel, som dessutom ger små röda prickar och gör huden irriterad! Det gör att man inte riktigt känner sig bekväm och säker. 🙂 Därför skulle det vara otroligt roligt att vinna! Kramar

 74. Bikinilinjen
  Det är just där jag behöver användning av denna produkt som mest. Jag har mörk hårväxt och hur jag än rakar mig så syns det. Och vaxar jag mig syns det ändå sen när det växer ut igen eftersom man måste låta håren växa några mm innan man kan vaxa igen. Dessutom har jag stora problem med röda prickar som uppstår vid rakning och jag vill kunna gå i bikini utan att behöva ha shorts över för att inte skämmas. Då jag är arbetslös och ekonomin i stort sett inte existerar har jag ingen möjlighet att själv köpa en i dagsläget. Om jag skulle vinna en Silk’n SensEpil lasermaskin skulle det förbättra och förenkla mitt liv till tusen. Jag vill inte dölja min kropp längre. Kram!

  Ps. Vill bara säga att dina texter har hjälpt mig enormt mycket när jag haft det jobbigt. Så tack för att du är du!

 75. Silk’n sensepil går att använda på bl.a. Benen!
  Jag är i stort behov av denna, På grund av en hormon sjukdom har jag behåring som en hockey spelare under slutspelet..ha ha! Hade vart grymt skönt att slippa raka sig varje dag!!
  Hoppas verkligen på att jag vinner!!
  Med vänlig hälsning,
  Jessica

 76. Jag väljer att svara BRÖSTEN för det är där jag tänker använda den mest. Min pojkvän har hår på brösten som jag ogillarogillarogillar men vägrar vaxa då han inte tål smärta, så detta vore perfekt för att göra honom hårfri , och för att göra mig lite gladare 🙂 Tänk vad mysigt vi båda kommer ha det efter silk n sensepil!

 77. Silk’n Sens Epil kan tex användas på benen. Jag skulle så gärna vilja vinna den här eftersom jag skulle vilja ta bort håret med laser på salong men tyvärr inte har råd. I mina ögon är detta ett smart ekoalternativ då man inte behöver slösa med engångsrakhyvlar, vaxremsor eller hårborttaggningscremer med massa kemikalier utan att håret faktiskt försvinner permanent till slut. Och då kan man ju ge den vidare till någon annan 😀

 78. Jag skulle vilja vinna en silk’n SensEpil, för att använda för både benen, bikinilinjen och under armarna.
  Jag ska operera bort en cysta i foten om några veckor, och kommer gå på kryckor i 1-2 månader. Jag kommer inte kunna bada på hela sommaren! Dessutom kommer jag ha svårt att duscha ordentligt då jag inte får blötlägga foten, så en silk epil hade underlättat så himla mycket! Då slipper jag raka benen etc., men kan ändå få vara sommarfräsch och fin 🙂

 79. Jag skulle vilja vinna en silk’n SensEpil, för att använda för både benen, bikinilinjen och under armarna.
  Jag ska operera bort en cysta i foten om några veckor, och kommer gå på kryckor i 1-2 månader. Jag kommer inte kunna bada på hela sommaren! Dessutom kommer jag ha svårt att duscha ordentligt då jag inte får blötlägga foten, så en silk epil hade underlättat så himla mycket! Då slipper jag raka benen etc., men kan ändå få vara sommarfräsch och fin 🙂

 80. Den kan användas t ex under armarna, och det är där jag skulle ha störst användning för den. Håren där sitter så djupt så att det gör vansinnigt ont att ta bort dem med vax eller epilator. Rakning irriterar, så att jag får tårar i ögonen när deoderanten stryks på. Detta vore lösningen!

 81. Du kan använda silk´n sensEpli lasermaskinen på t.ex. benen!

  Jag vill vinna denna eftersom att det för det första är galet jobbigt att raka benen stående i duschen (speciellt när du är vig som ett kylskåp). Sen delar jag dusch 5 dagar i veckan med ett helt fotbollslag där möjligheten att raka benen är obefintlig. Skulle behöva den här för att under sommarhalvåret slippa gå omkring med håriga ben!

 82. Silk’n sensepil går att använda på bl.a. Armarna och benen.
  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna för jag har under många år gått under smeknamnet apan. Mina syskon har retat mig ända sedan barnsben, ”apan kom så får vi borsta håret på dina armar!”. Vi har spansk påbrå i släkten så även min mamma har haft mörkt långt hår på armarna. Under en tid vägrade jag har kortärmat på mig i skolan, då sa min mamma att det kommer försvinna när du går på gymnasiet. Det visade sig att min mamma hade fel. Än idag går jag och väntar på den dagen mitt armhår ska försvinna…. Nyligen blev jag biten av en apa under en semester i Thailand och fick ta 5 rabies sprutor. T.o.m. de RIKTIGA aporna tror jag är en av dem. Snart blir jag anlitad att spela Chubaka i uppföljaren av star wars – filmerna. Så snälla hjälpt mig! / En ap-kvinna i nöd.

 83. Benen.

  Jag behöver vinna denna då jag alltid får ragg ute när jag är orakad och inte orkar bry mig(typiskt). Nu är jag så trött på män och har därför bestämt mig att vara helrakad. Im in big need av denna då jag ofta får komplikationer av min vanliga trötta rakhyvel.

 84. Silk’n sensepil kan användas på benen.

  Jag vill vinna silkn’ sensepil därför att jag äntligen kommit över min rädsla av att visa mina ärr på benen. Jag opererat mina ben ett antal gånger och tycker varje sommar det är lite jobbigt att visa mina ben, som är fyllda av ärr. Under de senaste månaderna innan studenten närmat sig har mina kompisar peppat mig och stöttat mig och fått mig att lära mig älska mina ben. De säger att de skulle vilja ha lika snygga och vältränade ben som mig och att lite ärr visar att man bara är människa! Jag skulle därför vilja vinna silk’n sensepil så att jag på studentdagen och alla andra dagar på året kan visa upp mina fantastiskt snygga och ärriga ben!

  Tack Michaela, All kärlek till dig!

 85. Man kan använda den överallt på kroppen.

  Alla här förtjänar antagligen att vinna men om jag fick denna lilla lycka skulle jag bli så otroligt glad. Anledningen till detta är för att jag har en extremt känslig hud och att raka eller vaxa innebär ofta att jag får ännu känsligare hy eller väldigt knottrig, irriterad hud. Jag har provat precis ALLT men ingenting hjälper och för att bli hårfri måste jag utstå smärta, att ta bort håret permanent vore helt enkelt en dröm! Jag är inte heller ljushårig och älskar att bada och sola så jag vill gärna kunna bära bikini utan att lida eller skämmas. Jag vill gärna kunna njuta av sommaren fullt ut med silkeslena ben efter ett tufft första år på gymnasiet, att få ett mindre problem vore underbart. Skulle verkligen verkligen verkligen bli glad om jag fick vinna!

 86. Silk’n Sensepil kan t.ex användas på benen.

  Jag har snart gått klart mitt första år som civilingenjörsstudent. Jag är en amitiös tjej som fick en riktig käftsmäll när jag började plugga. Jag kuggade många tentor i början och livet som student var inte alls en dans på rosor som jag hade tänkt mig. Varje dag jag kommer hem och låser efter mig så kommer ensamhetskänslorna som en våg över mig. Jag bor ensam & är singel men har så otroligt mycket kärlek att ge.
  Nu har jag dessutom precis kommit hem från veckans tredje tenta och ska försöka ladda om till lördag då jag skriver min sista tenta innan sommaren. Jag är varken sjuk, otroligt olycklig eller har ett trassligt familjeförhållande. Utan jag är en lyckligt lottad tjej, som bara känner att livet är inne på ett trasligt spår just nu.
  Jag är sjukt stolt över mig själv, som orkar kämpa och denna sommarpresenten skulle vara en perfekt egoboost 🙂

  Kram & tack för en otroligt inspirerande blogg

  Johanna

 87. Jag säger bikinilinjen och jag tänker motivera. Jag är en sån person som kladdat på fis-doftande hårborttagningscréemer, räknat minuterna, skrubbat mig röd och sedan ändå stått lika besviken och hårig. Jag har testa på vax och vax-stripes under armarna och vid bikinilinjen och skrikit i panik över hur vansinnigt ont det gör att lugga sig själv med remsorna. Efteråt har resultatet varit vaxklet som endast försvunnit efter frenetiskt gnuggande med babyolja och ungefär 5 hårstrån mindre. Jag föll till och med för att köpa en epilator som dock gör så ont att den endast kan användas på benen för att inte orsaka andningsstillestånd. Ingen glädje har varat länge. Jag har alltid, alltid, alltid gått tillbaka till rakhyveln som fastän stubb ändå ger det bästa resultatet (sorgligt nog). JAG ÄR LESS! Jag vill också ha skimrande släta ben. Jag vill vara lika slät som en baby under armhålorna och jag vill slippa rodna när jag upptäcker att stubben växt ut efter bikinilinjen. Jag vet inte om jag förtjänar mer än någon annan att vinna Silk’n SenseEpil men jag kan lova att min lycka över ett hårfritt långvarigt resultat skulle räcka så himla länge. Nu håller jag tummar och stubb för att jag blir den lyckliga, puss och tack för chansen!

 88. bikinilinjen, anledningen till att jag hade velat vinna denna är för att jag har spenderat tusentals pengar på permanent hårborttagning som tyvärr inte fungerat, jag hade velat testa en annan metod och se om det fungerar bättre för mig. Inte kul att spendera ca 15 000:- och fortfarande ha hår kvar :(!

 89. benen.
  det skulle göra min dag, mitt år, mitt liv om jag vann denna finfina appart. Jag har helt ärligt aldrig vunnit något i hela mitt liv. Mitt studentbidrag räcker inte till på långa vägar. Jag hoppas att jag vinner, det skulle betyda så mycket!
  kramar från Carolina

 90. Bikinilinjen!!!
  Jag satt precis och letade efter en epilator på internet sen tog jag en liten paus för att läsa bloggar och surfar in på detta och kände bara att en sådan här vill jag verkligen testa! Puss

 91. Du kan använda den på hakan.

  Mitt hår på benen är en förbannelse utsedd av den elaka benhårsguden. Så fort jag har rakat benen växer de ut lika snabbt. Kanske är det meningen att jag för alltid ska ha håriga ben? Jag tror inte det. Jag har hört att det enda botemedlet är Silk`n SensEpil lasermaskin.

 92. Man kan använda den på flera ställen såsom
  benen
  armarna
  överläppen
  hakan
  bikinilinjen.

  Och jag skulle vilja få äran till att vinna denna för tänk den där känslan av att gå runt i klänningar och shorts på sommaren utan att behöva tänka på att raka benen innan.
  Tänk känslan av att slänga alla rakhyvlar som ställer till besvär, dom orsakar röda märken och sår. Det vore ju som rena drömmen.
  Och att slippa sitta med kladdiga vax remsor på både benen, bikinilinjen och överläppen.
  Plånboken skulle eka av tomhet i fall jag tog och köpte den här så det vore helt magiskt att få ett mail där det står att jag vunnit den, just jag!
  Hoppas hoppas hoppas, håller tummarna nu!
  Kramar!

 93. Man kan bland annat använda Silk’n SensEpil på Armarna, vilket är precis vad jag skulle göra. I många år har jag dragit mig ifrån att gå i tröjor med förkorta armar för att jag tycker att jag har för mycket hår på armarna. Kanske, troligen, skulle inte många hålla med mig. Men det är något jag själv ser och störs av. Och som tjej, vem har inte något man själv tycker förstör mycket av ens utseende, som ingen annan någonsin skulle lägga märke till? Det värsta är när det går ut över hur man ÄR som person, ens personlighet. Har många gånger tänkt att gå till kliniker för att göra en permanent hårborttagning, men jag är en vanlig ”Svensson-tjej” och har tyvärr inte de pengarna över i plånboken. Att vinna Silk’n SensEpilen skulle göra att jag kunde njuta mer av sommaren, av fina toppar, av mig själv.

 94. Den har vill jag vinna! Framst att anvanda pa benen eftersom det antligen ar shorts- och kjolsasong!

  I november forra aret lamnade jag Australien efter 4 att ha bott dar i 4 ar. Det var det absolut svaraste beslutet jag nagonsin behovt ta eftersom jag da valde att lamna karleken sedan 3 ar bakom mig. Efter flera manaders vandan, diskussioner och natter gratandes klamrande fast vid varandra insag vi att vi inte kunde hitta en losning pa vart problem.. Jag saknade min familj och mina vanner alldeles fruktansvart och insag att jag inte kan leva resten av mitt liv sa langt bort ifran dem, uppfostra mina barn utan deras mormor och morfar och moster narvarande. Och min kille, aven om han alskar Sverige, kunde heller inte se sig sjalv leva i har. Aldrig i mitt liv har jag matt sa daligt som nar vi sa hejda pa flygplatsen..

  Nar jag lamnade kunde jag inte ta med mig alla mina grejer sa jag packade ihop dem (ratt slarvigt haha) och min kille skulle skicka dem till Sverige. Dessvarre forsvann en del grejer i roran och min fantastiska epilator var en av grejerna som forsvann! Hela vintern har jag levt i harlig harighet eftersom jag anda inte haft nagon att mysa med men nu borjar det bli dags for some serious grooming! Jag klarar bara inte att ga tillbaka till att raka benen och Silk’n Sensepil hade varit helt perfekt! Fingers crossed 😉

  Kram Johanna

 95. Den har vill jag vinna! Framst att anvanda pa benen eftersom det antligen ar shorts- och kjolsasong!

  I november forra aret lamnade jag Australien efter 4 att ha bott dar i 4 ar. Det var det absolut svaraste beslutet jag nagonsin behovt ta eftersom jag da valde att lamna karleken sedan 3 ar bakom mig. Efter flera manaders vandan, diskussioner och natter gratandes klamrande fast vid varandra insag vi att vi inte kunde hitta en losning pa vart problem.. Jag saknade min familj och mina vanner alldeles fruktansvart och insag att jag inte kan leva resten av mitt liv sa langt bort ifran dem, uppfostra mina barn utan deras mormor och morfar och moster narvarande. Och min kille, aven om han alskar Sverige, kunde heller inte se sig sjalv leva i har. Aldrig i mitt liv har jag matt sa daligt som nar vi sa hejda pa flygplatsen..

  Nar jag lamnade kunde jag inte ta med mig alla mina grejer sa jag packade ihop dem (ratt slarvigt haha) och min kille skulle skicka dem till Sverige. Dessvarre forsvann en del grejer i roran och min fantastiska epilator var en av grejerna som forsvann! Hela vintern har jag levt i harlig harighet eftersom jag anda inte haft nagon att mysa med men nu borjar det bli dags for some serious grooming! Jag klarar bara inte att ga tillbaka till att raka benen och Silk’n Sensepil hade varit helt perfekt! Fingers crossed 😉

  Kram Johanna

 96. Den har vill jag vinna! Framst att anvanda pa benen eftersom det antligen ar shorts- och kjolsasong!

  I november forra aret lamnade jag Australien efter 4 att ha bott dar i 4 ar. Det var det absolut svaraste beslutet jag nagonsin behovt ta eftersom jag da valde att lamna karleken sedan 3 ar bakom mig. Efter flera manaders vandan, diskussioner och natter gratandes klamrande fast vid varandra insag vi att vi inte kunde hitta en losning pa vart problem.. Jag saknade min familj och mina vanner alldeles fruktansvart och insag att jag inte kan leva resten av mitt liv sa langt bort ifran dem, uppfostra mina barn utan deras mormor och morfar och moster narvarande. Och min kille, aven om han alskar Sverige, kunde heller inte se sig sjalv leva i har. Aldrig i mitt liv har jag matt sa daligt som nar vi sa hejda pa flygplatsen..

  Nar jag lamnade kunde jag inte ta med mig alla mina grejer sa jag packade ihop dem (ratt slarvigt haha) och min kille skulle skicka dem till Sverige. Dessvarre forsvann en del grejer i roran och min fantastiska epilator var en av grejerna som forsvann! Hela vintern har jag levt i harlig harighet eftersom jag anda inte haft nagon att mysa med men nu borjar det bli dags for some serious grooming! Jag klarar bara inte att ga tillbaka till att raka benen och Silk’n Sensepil hade varit helt perfekt! Fingers crossed 😉

  Kram Johanna

 97. Man kan använda Silk’n SensEpil bland annat på sina ben.

  Jag har alltid haft problem men rakning. Jag har grova hårsäckar och en enkel rakning med rakhyvel fungerar inte på mig. Att gå på salong regelbundet är alldeles för dyrt och blev så glad när jag såg denna! Hoppas verkligen på att få lena ben med hjälp av den här!

 98. Den har vill jag vinna! Framst att anvanda pa benen eftersom det antligen ar shorts- och kjolsasong!

  I november forra aret lamnade jag Australien efter 4 att ha bott dar i 4 ar. Det var det absolut svaraste beslutet jag nagonsin behovt ta eftersom jag da valde att lamna karleken sedan 3 ar bakom mig. Efter flera manaders vandan, diskussioner och natter gratandes klamrande fast vid varandra insag vi att vi inte kunde hitta en losning pa vart problem.. Jag saknade min familj och mina vanner alldeles fruktansvart och insag att jag inte kan leva resten av mitt liv sa langt bort ifran dem, uppfostra mina barn utan deras mormor och morfar och moster narvarande. Och min kille, aven om han alskar Sverige, kunde heller inte se sig sjalv leva i har. Aldrig i mitt liv har jag matt sa daligt som nar vi sa hejda pa flygplatsen..

  Nar jag lamnade kunde jag inte ta med mig alla mina grejer sa jag packade ihop dem (ratt slarvigt haha) och min kille skulle skicka dem till Sverige. Dessvarre forsvann en del grejer i roran och min fantastiska epilator var en av grejerna som forsvann! Hela vintern har jag levt i harlig harighet eftersom jag anda inte haft nagon att mysa med men nu borjar det bli dags for some serious grooming! Jag klarar bara inte att ga tillbaka till att raka benen och Silk’n Sensepil hade varit helt perfekt! Fingers crossed 😉

  Kram Johanna

 99. Bikinilinje. Åh jisses fick en epilator i julklapp men det är helt omöjlig att använda för mig som har en sån jäkla känslig hud. håller tummarna på att du väljer mig vackra du!

 100. Man kan använda den bland annat på benen!
  Jag vill vinna den för att slippa få alla rackans sår jag lyckas få varje gång jag rakar mig!

 101. Benen är bland annat ett av de ställena man kan använda Silk’nEpil på.

  Jag är så jävla sugen på att vinna den här tävlingen!Stubben kommer tillbaka så snabbt när man använder hyvlar, så himla jobbigt.
  Jag håller bara tummarna, jag skulle bli så himla glad!

 102. Hej, man kan använda den på benen. Jag skulle vilja ha den där lilla saken för att jag är så trött på att raka benen, varje gång jag ska träffa min pojkvän, men vill fortfarande efter två år ha lena och fina ben.
  Kram p.s. tack för fin blogg

 103. Man kan använda din lite vart som helst på kroppen ex. Bikinilinjen, underarmarna, på ben och på armar etc.

  Jag vill vinna eftersom jag varken har ekonomi, tid eller ork att hela tiden raka mig. Skulle fan i mig vara helt underbart att slippa hålla undan håret var eviga dag! Som grädden på moset jag väldigt känslig hud – får lätt prickar, utslag eller eksem när jag hela tiden är där men en trubbig hyvel och irriterar. Huden hinner inte riktigt ”vila upp sig” mellan användningarna då stubb är ett faktum redan efter en kvart. Jag får ständigt rekommendationen att vaxa är lösningen på mitt lilla i-landsproblem, men med en pinsamt låg smärtgräns är det faktiskt inte ens ett alternativ haha!
  Kram på dig

 104. Bikiinilinjen.
  Jag vill vinna den för att jag rent ut sakt är så jäkla trött på att raka, och mer trött när man glömt det om märker det när man ligger utslagen på stranden. Så det känns som att denna sak hade hjälpt mig!
  Kramkram

 105. Hej finaste du!

  Mitt svar är Bikinilinjen.
  Igår när jag läste ditt inlägg om just denna produkt så skrev jag ner det. Har länge funderat på att köpa en laser eftersom det just nu är allt för dyrt för mig att gå och göra det någonstans. Men då kom den här tävligen, helt fantastiskt bra. Men iaf så har jag problem med min hårväxt då jag har grova svarta hårstrån som finns överallt. Jag hade verkligen behövt en permanent borttagning istället för att behöva raka varje dag gud va skönt det hade varit att slippa det. Underbart. Plus att min hy skulle få vila. Så nu håller jag tummarna för att du ska välja just mig!
  Kramar Sofia

 106. Av de sju kroppsdelar som nämns på sidan så väljer jag att nämna ”benen” för att det är just där den skulle få jobba som mest på mig! 😀

  Jag tycker att jag förtjänar att vinna den av den enkla anledningen att jag vill skipa lite rättvisa mellan mig och min genetiskt mer lyckade lillasyster. Då jag själv har mörka grova LÅNGA strån som växer på benen har hon istället begåvats med små fnuttiga fjun som hon med stånk och stön ”tvingas raka en gång i månaden”… EN GÅNG I MÅNADEN??? Kom tillbaka och gnäll när det blir stubbigt över en natt säger jag! >_

 107. Man kan använda Silk’n SensEpil lasermaskin på t.ex. benen. Vore perfekt för mig att få testa då jag har väldigt grov hårväxt på benen. Jag har provat rakning, vaxning hemma och epilator men lyckas aldrig riktigt få till de perfekt lena och hårlösa benen jag vill ha. Dessutom får jag stubb på 5 minuter. Det är himla jobbigt att behöva ta bort hår varje dag under t.ex. sommaren då benen ofta är bara. Skulle älska en produkt som minskar håret och håller benen lena och fina under längre perioder så jag slipper mitt lilla problem.

 108. Silk’n sensepil kan bland annat användas på armar ben bröst överläpp.

  Jag vill hemskt gärna vinna, har generad hårväxt som verkligen generar så med denna kan jag känna mig helt trygg i bikini i sommar!

 109. Benen!!

  Hur skönt vore det inte att slipp behöva raka benen och bikinilinjen varje dag för att känna sig fräsch och snygg. Min hårväxt är inte att leka med. Så om jag skulle vinna och det skulle ge resultat, skulle jag bli otroligt glad. Den skulle få mig och mina ben att känna oss mer bekväma tillsammans.

 110. Benen

  Varför jag borde vinna.
  Jag har nordisk ljus hy med fräknar men ändå väldigt mörkt hår på benen vilket är fruktansvärt jobbigt särskilt nu när det börjar bli sommar då det växer väldigt fort. Använder epilator minst en gång i veckan. Så skulle verkligen vilja testa med Silk`n SensEpil lasermaskin

 111. Jag väljer benen, då det är där jag mest skulle behöva få bort håret permanent.

  Varför jag ska vinna? Jag har problem med inåtväxta hårstrån och hårstrån som växer precis under övre hudlagret. Hårstrån som jag sedan med pincett och andra spännande verktyg måste pilla ut. Varken epilator eller vaxning fungerar, det blir snarar värre än om jag använder rakhyvel. Detta tillsammans med mörka hårstrån som växer som ogräs, både i armhålor, bikinilinje och på ben… Att få bukt med oänskad hårväxt vore guld värt och det skulle underlätta min vardag. Jag vill vill vill vinna!

 112. Man kan använda den på ex bikinilinjen!
  Jag vaxade hela benen och bikinilinjen för några år sedan, sen dess har mina hårstrån varit kolsvarta! fattar inte varför för de ska dem ju inte bli.
  Är rätt trött på allt hår överallt på hela kroppen, och är helt sjukt trött på att se ut som en buske!!
  Sandra.ottosson@hotmail.com

 113. Kan till exempel användas på benen och bikinilinjen. (Det är i alla fall där jag skulle använda den…!)

  Varför skulle jag vinna denna produkt?
  Jo, jag är 17 år – har inte den tjockaste plånboken och kan alltså inte prioritera mina pengar på inköp som dessa. Det får bli engångshyvlar, vilket inte alls håller länge och ger oftast ett dåligt resultat. Jag är så sjukt trött på att spendera massa pengar på hyvlar och stå där så gott som varje dag och kämpa… Det här skulle lösa så många problem. Både pengar och tidsbrist. Och orken…
  Och så här i shorts och bikini tider skulle det vara så härligt att kunna skita i benen ett tag och bara njuta och kunna känna sig snygg med släta ben och så vidare. Skulle vara U N D E R B A R T !

  Nu håller jag tummarna och fortsätter de här sista veckorna innan sommarlovet och pluggar järnet. Jag får hoppas på det bästa.
  Puss och kram – älskar din blogg!
  /Ebba

 114. Man kan använda den här finurliga lilla apparaten på bl.a. armarna.

  Ganska läglig tävling med tanke på att jag satt och kikade på priser på permanent hårborttagning igår 🙂 Jag har lite smått hårfobi, tycker inte om hår någon annanstans är det på huvudet (som givetvis även är det enda håret på mig som växer långsamt, haha). Jag vet inte hur många timmar jag spenderat i duschen för att raka mig, säkert alldeles för många. Hade varit så skönt att kunna behanda sig och sen slippa tänka på det någonsin igen! Forever babylen!

 115. kan användas på armarna, bikinilinjen, underarmarna, bröstet, överläppen och hakan.

  vill vinna den för att jag är väldigt hårig på kroppen, även lite på ansiktet för den delen. det är omöjligt för mig att raka benen eller underarmarna för det växer på två dagar.
  har väldigt låg självförtroende pga håret för kan inte ens ha linne eller shorts på mig nu under sommar värmen, vilket är tråkigt 🙁
  skulle vara oerhört skönt att ha denna lilla magiska apparaten!

 116. Hej svejs.
  Ja man kan använda produkten på till exempel benen.

  Jag vill vinna den här super tävlingen för att jag är en studerande tjej med låg budget. Jag köper nu dyra hyvlar som ger ett halvt dåligt resultat, det här vore såå bra alltså.

  Dessutom är jag en tjej med fart i vardagen. Jag har ju som sagt plugget, sen är det ju jobb och massa kuliga tillställningar utöver det. Full fart och massa skoj hela tiden. Man har liksom inte tid att stå med de där hyvlarna…

  I alla fall, det skulle vara så skönt att få en slutgiltlig lösning på hår-problemen. Jag har läst om just den här produkten och till och med disskuterat den med massa vänner. Det vore drömmen, verkligen!

  Ha det gott nu, kram Emma

 117. Jag skulle kunna dö för denna. Jag kommer ursprungligen från Iran och har sedan ung ålder känt en psykiskt påfrestning kring kroppshår då de flesta av mina vänner är svenskar och har därav blont hår. För mig är håret på benen eller underarmar inte prioritet ett, och inte heller något större problem. För mig är det de kroppsdelar som andra ljushåriga inte behöver tänka på. Som hemsidan nämner skulle jag använda denna på överläpp och armar då det är otroligt jobbigt att ständigt behöva tänka på dem svarta hårstråna. IPL-behandling ligger högt på önskelistan men som du tidigare skrev- svindyrt!! Snälla Forni, help me. I need it badly. Grym blogg annars!

  Kram,
  Bahar

 118. Åh herre så skönt, bara det simpla exemplet att jag ska iväg och vara ledare i fyra veckor – utan dusch. Det vore rena drömmen att få använda Silk’n Sensepil innan dess och slippa noja med hår under armarna konstant. Guldvärt!

 119. Hakan.
  Jag brukar sällan delta i tävlingar liknande denna, då jag aldrig tror att jag har någon chans till vinst, men den här gången var jag bara tvungen att göra ett försök.
  Har alltid riklig hårväxt på armar och ben, men detta har jag med åren lärt mig att hantera. Nu har jag dock (vid 22 års ålder)börjat få en allt kraftigare hårväxt på framförallt hakan, vilket jag mår otroligt dåligt över. Har länge tänkt spara ihop pengar till någon form av laserbehandling, men som student finns det dessvärre andra luckor att fylla först. Jag mår så otroligt bra i mig själv i övrigt, därför blir jag ledsen över att det här ska få mig att känna mig skamsen och oattraktiv. Jag skulle bli otroligt glad om jag fick ge den här produkten en chans!
  Tack på förhand och stor kram, Sara

 120. Man kan använda Silk’n Sensepil under armarna!
  Och det är just där jag mest skulle använda den om jag vann. Vet inte varför men alltid under sommaren när jag rakar mig under armarna får jag massa utslag som gör så svinigt ont. Kan knappt lyfta på armen när jag får de utslagen för att det gör så ont, och att raka på utslagen finns inte på kartan. Och läkarna gör inget åt saken, säger bara att det är hårsäcksinfektion. Får alltså gå omkring med fula utslag som gör ont och hår under armarna, inte kul. Därför skulle jag gärna vilja vinna, skulle underlätta så otroligt.

 121. Benen.
  För exakt ett år sedan vägde jag 70 kg, idag väger jag 54 kilo och så himla stolt över mig själv. Jag har alltid haft väldigt mycket komplex, just för mina ben. Därför skulle jag vilja vinna en Silk’n SensEpil just för att jag för första gången på flera år vill visa upp mina ben (hårfria) med stolthet!

 122. BENEN
  ARMARNA
  BIKINILINJEN

  En ensam singeltjej som är trött på att vara björn på vintern. Hehe, nej men seriöst. Har verkligen inte råd med något liknande. Får panik av vaxning och att raka sig 1 gång om dagen (typ) är förbannat tråkigt. Därför behöver jag denna fantastiska grej, och om jag vinner kanske jag kan ta tag i mitt kärleksliv.

  klem!

 123. Den kan användas i princip överallt, bland annat på benen och bikinilinjen!

  Jag skulle vilja vinna denna för att underlätta i mitt hektiska liv, samt att med hjälp av denna på sikt slippa hålla på att raka bikinilinjen där jag alltid får röda knottror och obehag pga rakning, tänk att se hur håret så småningom upphör, VILKEN DRÖM!

 124. Silk´n SensEpil kan användas på bland annat ben och bikinilinje.

  Blev fäst från första ordet jag läste om den här manicken. Den här prylen är GJORD för mig! Jag har en, låt oss säga riklig hårväxt, något som jag under hela mitt liv tyckt är väldigt jobbigt. Har sedan länge velat unna mig en behandling men som tyvärr kostar skjortan. Dessutom har jag precis kommit ur ett osunt förhållande och känns som det är rätt läge att bli lite sommarsnygg. Vet att chansen är liten, men jag håller tummarna! Puss

 125. Överläppen

  Tänk att få SILK’N SENSEPIL i en liten låda
  och slippa raka, noppa, vaxa och tråda
  Fatta att få vara fin
  utan att behöva lida pin
  Och för min kille det vore en tröst
  att få sluta vaxa sitt bröst!

 126. Man kan till exempel använda den på bikinilinjen.
  Jag skulle tycka det var otroligt skönt att bli av med hår som inte ska vara där. Det begränsar mig som person när man ska vara på stranden, ute på sommaren eller bara vara allmänt fräsch. Jag har hår på alla de ställen som den ska vara bra för så jag har verkligen andvänding för den, men precis som alla andra har inte heller jag råd. Om jag fick den skulle jag alltid kunna känna mig bekväm. Det vore en fantastisk present som jag skulle bli hur glad som helst för! Tack för en underbar blogg. 🙂

 127. Jag är en mörkhårig tjej, med mycket hår på huvudet. Men tyvärr inte bara där, utan en rejäl hårväxt på hela kroppen. Självklart skulle jag använda den överallt där man kan, men det jobbigaste är endå att jag har hårväxt på hakan.. Grova och svarta sådanna, och är bara 19 år.. Har funderat på en permanent hårborttagning på salong, men det är väldigt dyrt då jag just nu är arbetslös. Jag skulle verkligen ha användning av en ”Silk’n sensEpil”! Skulle skina hela jag om jag vann, skulle bli överlyklig!

  tack för en underbar blogg. varma kramar Josefin!

 128. Silk’n SensEpil kan användas på benen, armarna, bikinilinjen, underarmarna, bröstet, men även på känsligare ställen som överläppen och hakan.

  Jag har märkt att jag börjat få långa tjocka hårstrån på hakan och halsen och kollar jag inte dessa områden noga varje dag kan det hända att jag hittar centimeterlånga hårstrån någon gång. Det är HEMSKT och jag mår dåligt över detta och tycker det är extremt pinsamt, jag är bara 23 år, ska det vara såhär? Funderade på att göra hårborttagning på salong men som student är det inte ens att tänka på tyvärr. Sen skulle jag behöva fixa bikinilinjen där rakhyvel bara ger mig röda utslag som INTE är speciellt vackert när man ligger på stranden och visar upp sig.

  Jag hoppas verkligen jag vinner Silk’n Sensepil och jag VET att jag skulle börja må bättre och inte behöva stå framför spegeln länge varje kväll för att kolla så inga nya hårstrån behövs rycka bort…

 129. Går att användas vid bikinilinjen. Denna skulle vara helt fantastisk för mig då jag jobbar med dykning vilket innebär mycket bikinianvändande och håriga ben/armhålor och bikinilinje är inget jag gärna har. Detta leder till rakning allt för ofta vilket gör ont/ger irriterade hårsäckar. Denna lilla godbit skulle PÅ RIKTIGT rädda mig!!

  Puss för din fina blogg!

 130. Benen, underarmarna och bikinilinjen!!
  Det är de tre ställen som den här underbara apparaten skulle hjälpa mej alldeles otroligt mycket med. Jag tycker inte att min obehagligt snabbtväxande mörka stubb (på alldeles för många oönskade ställen på min kropp) och den härliga och välförtjänta sommar jag ivrigt väntar och hoppas på passar bra ihop alls. Jag skulle absolut inte kunna hålla den här genialiska sötnosen för mig själv, utan skulle genast vilja dela den och den lena hyn och friheten den medför med mina käraste vänner! Det skulle absolut stå fantastisk hårborttagningsfest i alla mina närmaste vänners kalendrar om jag hade den här apparaten hemma hos mig!
  Tack för en fin och härligt ärlig blogg!

  Puss och kram,
  Nadia

 131. Kan användas på benen,

  Jag bör vinna då jag hela mitt liv drabbats av jobbig hårväxt, alltså på fötterna har jag stora hårstrå som växer! Känner mig som ett troll, och nu i sommartider är det ej roligt att behöva raka var och varannan dag. Om jag inte vinner hoppas jag vinsten går till en annan tjej som vill vinna lika gärna som jag 🙂

 132. Man kan använda sin Silk\\\’n SenseEpil till exempelvis benen!
  Då min sista säkra sommar ska spenderas utomlands i flera veckor och i simbassängen skulle denna produkt sitta fint! För vad är värre än irriterande rakhyvlar varannan dag och mysiga strandkvällar med taggiga ben? KRAM (och tack för tipset för denna produkt som verkar helball)

 133. Överläppen
  jag vill vinna för det skulle va så grymt att ha en sån hemma. att fixa permanent hårborttagning kostar lite,så det skulle vara ekonomiskt om om jag vann den här för att jag har problem med hårväxt.
  kram!

 134. Silk’n SensEpil lasermaskin kan användas på benen och vid bikinilinjen. Åh, jag skulle bli så himla glad om jag vann denna då jag precis har kommit tillbaka till Sverige efter 4 månader utomlands och insett att pojken jag tyckte så himla mycket om innan jag åkte fortfarande tycker om mig, och jag tycker fortfarande om honom lika mycket som innan. Om inte mer. Nu vill jag göra mig extra fin men jag har ett litet problem och det är att mina hår växer ut så fruktansvärt snabbt. Rakar jag på morgonen är det stubb och väldigt oromantiskt på kvällen. Vax går inte då jag har känslig hy och blir helt prickig. Men denna kanske funkar? Åh, jag (men kanske framförallt min kille) skulle bli väldigt glad om jag vann. Kram på dig!

 135. Man kan använda den på bikinilinjen bland annat. Har alltid haft en form av obsession för allt hår som inte sitter på huvudet.

  Droppen kanske gick när jag på valborg satt på min kompis balkong och torrakade mina stackars ben. Nu måste det bli ändring! Har tidigare använt vax, epilator, sandpapper och horborttagningskräm. Jag har dock aldrig testat laser. Därför vill jag vinna denna laser.

 136. Det är inte lätt att vara tjej,
  att gå utanför dörren blir en stor grej.
  Sminka, plocka, klippa, färga,
  över hela kroppen ska man härja.
  Det mesta går an, för jag älskar att vara kvinna,
  men inte hårväxten, för där kan jag bara inte vinna.
  Med rötter från Egypten går inte håret av för hackor,
  tyvärr går det perioder då jag har mina svackor.
  Sambon har vant sig vid mitt eländiga stubb,
  tur att han älskar mig med svagheter och rubb.
  Det är genant att ha mörkt hår där man inte vill,
  att raka bort det tjänar inget till.
  Önskar jag med håret på ben och mellan bröst kunde bli av, kanske kan denna tävling kanske möta mina krav?
  Hoppas att du min sommar kan förgylla genom att detta hjälpa mig med, då Forni kommer jag att överrösa dig med kramar så du aldrig får vara ifred!!!

 137. På benen kan jag använda Silk’n SensEpil!

  Varför jag ska vinna? Jag gillar mina ben, jag gillar shorts när solen visar sig, men jag har hy lika ljus som snövit och svarta hårstrån på det! De svarta hårsäckarna syns fortfarande tydligt efter rakning och huden blir irriterad. Behöver nog en Silk’n SensEpil i mitt liv ja!

 138. Bland annat benen, och överläppen
  Som är där jag skulle använda den.
  Jag älskar att gå o shorts men gör det nästan aldrig
  då jag bland annat blir rödprickig av rakning och
  tål inte vax.. så därför skulle jag va jätteglad
  om jag fick testa detta !

 139. Bikinilinjen!! Bara en sånn sak?!
  Jag vill vinna den för att spara tid!
  I vår har jag minskat i vikt, nått mitt drömmål sedan 4år(heja?) tillbaka. Men nu när sommaren är här vill jag inte lägga tid på att raka mig överallt. Nej, jag vill bara springa runt i olika bikinis och träna. Jag fullkomligt haaaatar dem fula röda prickarna man får när man rakar sig, och ärren, dessa fula ärr man får när man skär sig, som händer nästan alltid. Neee, Silk n sensepil åt folket!

 140. Den kan användas på bland annat benen.

  Jag hoppas att jag vinner denna fantastiska maskin då jag så gärna vill ge den till min fantastiska lillasyster som hjälpt mig, stöttat mig och gett mig fina presenter när jag varit nere.

  Hon har länge önskat sig en möjlighet att bli av medhårväxt men har tyvärr inte ekonomin att gå på salong. Jag vet att hon skulle bli otroligt lycklig och det skulle göra mig gladare än något annat att kunna ge min älskade syster en så fin present precis innan sommaren!

  Kram

 141. På benen kan man använda Silk’n SensEpil.
  Jag vill vinna den för att jag har så fruktansvärt jobbiga hår på benen, armhålorna & överläppen bland annat. Jag har testat att vaxa mig på salong, t ex på benen så gick inte allt bort för jag har så grova hårsäckar. Jag får genast stubb efter rakning och jag får höra detta hela tiden från folk runt omkring mig. Därför är jag i stort behov av en Silk’n SensEpil.

 142. Hej!

  man kan använda den på bl.a. armarna!

  vilket också är därför jag önskar att vinna denna produkt, jag är väldigt less över att ha komplex över mina håriga armar, det är mörkt hår också! jag skämma väldigt ofta över detta, kg har tidigare gått på salong och vaxat bort med det är ju ingen långsiktig lösning, vill heller inte rakade armarna då jag inte vill ha stubb. på låren har jag samma problem men det är inte lika jobbigt, då kan jag bara ha långbyxor eller längre shorts. men armarna är värst!

  Vänligen, Amanda

 143. Hej!

  Silk’n Sensepil kan användas på flera ställen men bland annat på överläppen.

  Jag skulle vilja vinna denna maskin för att bli len&fin, min kropp är hårig och jag är otålig! jag har testat flera olika sätt utan att lyckats få kroppen utan hårväxt – nu hoppas jag på vinner så att mitt hår på kroppen försvinner.

  Kram

 144. Benen är ett av ställena.

  Jag vill vinna därför att mitt största komplex är min hårväxt. Har seriöst inte legat på beachen bland folk på tre år eftersom jag skäms så mycket. Det är överallt och inget annat hjälper. Har inte råd med salongsbehandling så detta vore min rädddning. Vore dig evigt tacksam om du valde mig så jag kan se fram emot ett år som en normal person som kan ha bikini.

 145. Jag har aldrig velat vinna något så mycket som nu.
  Jag skulle använda den till den fula mörka mustasch liknande hårväxten som envisas att växa på minnöverläpp. Jag har alltid tänkt att ”när jag blir rik då ska det första jag gör vara att göra en permanent hårbortagning. Det vore ju helt enkelt fantastiskt om jag slapp vänta och kunde ta tag i det med det samma.
  Kram!

 146. Heej 🙂 Man kan ta bort hår på benen, armarna, bikinilinjen, underaramarna, bröstet, överläppen och hakan.
  Därför jag vill vinna detta är för att jag endast är 18 år och har välldigt mycket hår överlag. Men det som stör mig mest är det på överläppen, jag vågar inte börja vaxa min överläpp för jag har väldigt känslig hy. Jag har en typsik nordsik hy som knappt tål någoting som får blå märken och blir röd och öm för ingenting. Också om jag börjar vaxa redan vid 18 årsålder kommer jag få världen mustach vilket ja inte vill haha. Men detta hår är jätte jobbigt för de är inte lite heller, jag tar bort de värsta med pincette, sedan ahr jag också vid halsentyp där är de rätt mycket. Dock vet jag inte om man får använda denna maskinen men om man kunde vore de jätte bra. För nu tar jag med pincette och jag har märkt hur mycket de har växt usch komemr vara sjukt hårig när ja blir äldre.. Sedan får ja alltid mycket prickar vid bikini linjen vilket är sjukt jobbigt flr man knappt vill visa sig i bkini för de ser så äckligt ut. Mitt hår på benen växer ut på en dag med typ så jag ahde haft stor användning av denna! hoppas jag vinner för ja lovar denna aparaten hade inte legat och dammat 😀

 147. Silk’n SensEpil kan till min stora lycka användas på armarna. Jag är endast 17 år och rakar mina armar dagligen. Anledning till detta är att jag har mörkt armhår. När jag var ännu mindre tyckte jag det var jätte jobbigt och längtade tills sommaren kom så att det skulle blekas lite iaf. Sen när jag började högstadiet så hände det värsta som kunde hända, jag fick kommentaren: oj vad mörkt hår du har på armarna! Efter det ville jag bara gå med långärmat tills jag började raka armarna. Nu har jag istället stubb på armarna som människor konstant klagar på att det sticks, men hellre stickiga armar än mörka hårstrån. Detta har tyvärr även gett mig rädsla för att allt annat hår på kroppen ska vara mörkt, så man skulle kunna säga att jag nästan rakar hela kroppen, tom tårna. Anledning till varför jag behöver vinna tror du jag förstår, det skulle vara en sån otrolig lättnad att inte behöva oroa sig och att slippa raka sig varje morgon som jag speciellt gör nu på somrarna när man ska visa så mycket hud.
  Kram

 148. Benen
  Armarna
  Bikinilinjen
  Underarmarna
  Bröstet
  Överläppen
  Hakan

  Jag vill vinna Silk’nn Sensepil för den enda anledningen som antagligen dem flesta att sluta använda rakhyvlar. Nu när det är sommar och man visar sina bara ben och armar hade det underlättat otroligt mycket för mig. Jag är studernade och har tyvärr inte så mycket pengar att det finns över att köpa vad som helst utan man måste prioritera andra saker före. Jag får helt enkelt hålla tummarna för mig själv denna gång :). Kram, du är en helt underbar människa!

 149. Hej Forni!
  Silk’n Sensepil kan bland annat användas på benen, där hade i alla fall jag främst använt den. Samt bikinilinjen. Jag har, som många andra som kommenterat, problem när jag rakar. Jag får utslag, en hel massa inåtväxta hårstrån och det växer ut igen på sådär två timmar, haha. Jag bor i en väldigt liten stad, med litet utbud men har faktiskt provat det enda staden erbjuder angående permantent hårbortagning, IPL. Det funkade inte.. Hårväxten har inte blivit direkt mycket mindre och den är inte borta. Har spenderat x antal tusenlappar på detta och blir bara trött. Vill verkligen prova någon annan typ av permanent hårborttagning men har helt enkelt inte råd att lägga mer pengar på det.

 150. Ett av ställena är såklart benen!
  Och varför ska jag då vinna denna underbaring?
  Jo, jag har alltid hållit på med rakhyvlar och skärt mig och hållt på vilket inte är så trevligt, men eftersom jag går sista året på gymnasiet och ska ta studenten nu har jag aldrig haft råd att köpa något liknande – vilket jag gärna velat!
  Så detta skulle inte bara vara något som jag önskat mig väldigt länge utan en underbar student present. (Som det kanske inte riktigt är läge att önska sig av farmor och farfar)

 151. hej fina du!
  jag skulle vilja använda denna produkt på min bikinilinje då det är riktigt svårt att få bort allt hår med en rakhyvel. jag skulle vilja vinna denna underbara produkt eftersom då skulle det finnas en chans för mig att vara hårfri somrarna hädanefter utan att behöva raka mig hela tiden.

 152. Han användas på bikinilinjen och benen t.ex, vilket är perfekt för mig!
  Min hårväxt är inte ok alltså, det växer verkligen fort och hur segt är det inte att raka sig hela tiden? Jag har verkligen inte pengar till behandlingar som student, och vaxning gör mina ben röda.. Så jag har fått nöja mig med rakning. Jag vill så gärna vinna för att slippa detta!
  Man kan dessutom bjuda på tjejkväll hemma hos sig och med ansiktsmask, hårborttagning och tjejsnack, sånt som vi brudar gillar 🙂

 153. Han användas på bikinilinjen och benen t.ex, vilket är perfekt för mig!
  Min hårväxt är inte ok alltså, det växer verkligen fort och hur segt är det inte att raka sig hela tiden? Jag har verkligen inte pengar till behandlingar som student, och vaxning gör mina ben röda.. Så jag har fått nöja mig med rakning. Jag vill så gärna vinna för att slippa detta!
  Man kan dessutom bjuda på tjejkväll hemma hos sig och med ansiktsmask, hårborttagning och tjejsnack, sånt som vi brudar gillar 🙂

 154. Silk`n SensEpil lasermaskin kan änvändas på tex Benen.
  jag har funderat länge på att göra laser behnadling hos en klinik, men har inte riktigt haft pengar till det. Nu i höst ska jag flytta till Madrid och det kommer bli svårt att hitta en klinik i Madrid som jag vet är bra. Därför skulle Silk`n SensEpil lasermaskin passa mig utmärkt för då behöver jag varken tänka på pengarna eller en bra klinik! Jag vill kunna vara hårfri eftersom att jag har ganska mörka hårstrån tex. under armarna som nästan växer ut dagen efter jag rakat mig. Det är jobbigt för att jag aldrig känner mig riktigt fräsch och nyrakad.

 155. Hej,

  Jag måste ta armarna. Jag fick hår på både armar och ben redan när jag var 6-7 år. Jag blev väldigt retat i skolan och gick gråtandes hem mer en än gång för att jag ”såg ut som en apa.”

  Benen är inget problem längre eftersom man rakar dem, däremot mina armar.

  Jag väljer fortfarande att ha klänningar och tröjor med längre armar för att skyla mina armar & jag hatar när jag träffar nya människor i en kortarmad (stranden…fy fan.) då det känns som det är allt de tänker på.

  Jag vet att många andra också skulle bli hemsk glada, men det skulle verkligen göra en vardagsskillnad för mig.

  Puss.

 156. Denna revolutionerande lasermaskin går att använda exempelvis på mina långa bleka ben och området runt mitt vackra venusberg.
  Var så snäll och skänk en silk`n SensEpil lasermaskin till en stackars 19 och 1/2 år gammal kvinna med identitetskris. Låt mig få skutta runt och krisa med en len kropp utan mina fiender röde-prick och kliåklå.
  Allt gott, Sofie

 157. Den kan användas på tex Överläppen.
  Jag drömde inatt att jag vann denna tävling. I drömmen var jag den lyckligaste och hårfria flickan. Jag dansade i min lilla kjol och kände mig som den vackraste tjej på denna jord tills att min väckarklocka ringde och jag tittade ner på mina ben och insåg att jag var precis lika hårig som när jag somnade..

 158. Överläppen!
  Jag vill vinna för att jag är som dom allra flesta här; har mycket hår på kroppen och ett starkt ha-begär! Varför förneka det sista? 😉 Jag skulle i alla fall bli hemskt glad och det vore den perfekta födelsedagspresenten (fyller 29/6) till mig själv!!
  Tack för en fin blogg!
  KRAM

 159. Vilken cool tävling. Man kan använda den på bikinilinjen bland annat.
  Jag vill tävla för att kunna ge den till världens bästa vän. Hon är bäst och finns alltid där för mig. Hon stöttar mig när det är tungt och de roligaste stunderna i livet har vi delat tillsammans. Vi brukar ofta kommentera din och Dashas vänskap då den är så lik våran. Min vän läste på din blogg om ett tillfälle du var i Riga och smasa Dasha:
  ”I lördags ringde jag Dasha två gånger innan vi skulle ut och äta i Riga. Då har vi inte haft någon kontakt på ungefär ett dygn. Hon svarade inte så jag skickade ett sms och skrev: ”Ville bara ringa och säga att jag älskar dig”. Sen skickade vi sms till varandra fram till fyra på morgonen om hur mycket älskar varandra och hur mycket vi saknade varandra. Efter ett dygn ifrån varandra.
  Jag vet inte hur annars jag ska förklara det. Det är en obeskrivlig kärlek. Jag är så glad att jag har denna människa i mitt liv.”
  Hon skickade det till mig för jag var då på resa utan henne. Hon behövde bara skriva det så visste jag att det var precis så vi också kände.
  Det är fantastisk att man lyckas hitta dessa guldkorn som förgyller livet, vi kan skratta oss lyckliga.
  Jag och min bästis ska ut och resa i sommar och få så många nya roliga minnen men jag vet hur hon hatar hår och det får henne verkligen att må dåligt så att kunna ge henne denna gåva så hon kan förbereda sig för solsemestern och få känna sig perfekt så som jag ser henne skulle göra att mitt liv blev 1000gånger bättre. Hon har gått till salonger för att lasa men det kostar mycket så det finns inte alltid möjlighet men detta skulle göra att hon kunde göra det smidigt i hemmet.
  En gåva med all min kärlek för att hon ska veta hur mycket jag älskar henne.

  Ta hand om dig Michaela och hoppas du och Dasha samlar massa fler roliga upplevelser. Du är verkar vara en underbar vän att ha och som verkligen uppskattar de du har nära.

 160. Den kan användas på benen (och massa andra kroppsdelar!)

  Jag läser runt här bland kommentarerna och ser hur många det är som har fina anledningar till att vinna! Jag har väl egentligen ingen direkt anledning till att vinna, förutom att jag FÖRTJÄNAR den :))

  Jag jobbar som biträdande, snart riktig, butikschef i en klädbutik här i Oslo vilket innebär att jag jobbar 12 timmars dagar och har ingen semester alls i sommar. Enda dagen jag är ledig är måndagen den ANDRA JULI för då får jag nycklarna till min och min underbara pojkväns nya fina lägenhet. Äntligen blir vi sambos på riktigt, bara han och jag, inga fler kollektiv någonsin! :):) detta innebär att alla (alltså ALLA) mina pengar går till att rusta upp vår drömlägenhet och fylla den med fina möbler.

  Summakardemumma: jag kommer jobba inne hela sommaren och har verkligen inte råd att ha vaxade sommar-ben. Tycker att min kära pojkvän behöver ha en len kropp att klappa på medan han får lyssna på mitt inredningstjat och gråt-attacker efter stressiga jobbdagar.

 161. Silk’n sensEpil lasermaskin kan bland annat användas på benen.

  Jag får mycket komplimanger om mitt naturligt lite mörka drag i hyn och tjockt, snabbt växande hår. Vad folk glömmer är att det är lika mörkt, grovt och snabbt växande på resten av kroppen också!! Det blir jobbigt i vardagen att ständigt behöva raka sig, överallt(!). Jag som konsument har testat det mesta som marknaden erbjuder men hittar inget bra och väl fungerande alternativ. Därför skulle denna lasermaskin lösa och hjälpa mig med ett av de största problemen i min vardag som studerade med många andra saker att tänka på.

  Jag håller alla mina tummar och hoppas, vilket möjligen min nuvarande dejt också gör så han slipper allt tjat och klagomål..

 162. Silk’n SensEpil lasermaskin kan användas på bland annat benen.

  Jag får ofta komplimanger för mina naturligt mörka drag i hyn och tjocka, snabbt växande hår. Vad folk glömmer är att det grova och snabbt växande håret också växer på resten av kroppen!! Det är fruktansvärt mycket tid och ernergi som jag behöver lägga ner på att raka min, överallt (!!) Jag som konsument har testat det mesta på marknaden men inte hittat något bra, fungerande alternativ. Därför önskar jag att vinna denna lasermaskin, så att jag kan lägga min tid och pengar på annat som student.

  Jag hoppas att jag har turen med mig en gång och vinner denna. Möjligen att min dejt också hoppas så han slipper allt klagande..

 163. Jag skulle behöva den till underarmarna för att jag har väldigt lätt för att skära mig där så att det börjar blöda, även så har jag en leverfläck där som också är väldigt lätt att skära hål på och då blöder det och svider så mycket så jag brukar börja gråta, skulle vara skönt att slippa det och bara få njuta av att slippa raka sig hela tiden, finns inga rakhyvlar som funkar till det och använder man en rakapparat får man alltid lite stubb och det tycker jag inte heller är vackert. Det är den största anledningen till varför jag skulle vilja vinna en Silk´n SensEpil lasermaskin. Men den hade kommit till användning av mycket mer förutom bara det.

 164. Hakan!

  Jag tycker att jag ska vinna eftersom ingenting annat fungerar på mig, och jag vill ju förstås kunna visa upp mig i sommar 🙂

 165. Silk’n Sensepil kan användas på armarna, benen, hakan, bikinilinjen, underarmarna, överläppen och bröstet.

  Jag säger bara såhär; Jag vill vinna denna för att jag HAR HÅR på alla dessa ställen!!!

  Mina föräldrar producerade alltså en lurvig figur som hade ÄLSKAT att slippa alla rakhyvlar och annat tjaft! Silk’n Sensepil hade gjort min sommar!

  Tack för mig, hej!

 166. Oj, vilken fantastisk vinst! Jag är självklart med. Du kan använda Silk´n SensEpil till benen.
  Jag ska börja ett nytt kapitel i mitt liv, nämligen flytta till New York för att plugga. Klänningstjej som jag är måste jag tänka på att raka benen eller använda strumpbyxor – vilket jag inte alls har lust med när jag ska leva livet i sommar. Dessutom har jag varken tid eller lust att raka benen var och varannan dag. Att vaxa på salong är definitivt uteslutet då jag kommer leva som en fattig student. Tänk vad mycket den här lilla apparaten hade gjort för mig! Ha det gott!

 167. Silk’n SensEpil kan användas på exempelvis benen.

  Fina du, jag är egentligen inte mer värd att vinna är någon annan. Men jag har förhoppningsvis mer tur i spel än kärlek, så jag kastar tärningen och är med i spelet. Jag har alltid haft en kärlek till len hud som är totalt hårfri, nästan skrämmande stark kärlek. På en utlandssemester förra sommaren träffade jag en kille som var totalt hårfri på bröstet och ja, du förstår var. Jag smälte. Ordagrant. Det visade sig att han hade gått på laserbehandlingar och att det aldrig mer skulle växa hår på dessa ställen vilket gjorde mig totalt mållös. Sedan den dagen har min dröm varit att själv få bli av med onödig hårväxt på ben etc. Men, för det finns nästan alltid ett ”men” i vägen, det är ju så sanslöst dyrt att den möjligheten för mig är obefintlig. Därför vore detta så enormt roligt att få vinna, för tro mig om jag hade haft råd att köpa mig denna lycka skulle jag inte tvekat en sekund. Tack fina du för denna chans, hoppas att den kastade tärningen visar en högre siffra än de andra deltagarna. Varma hälsningar, Terese

 168. Funkar på ben armar bikini osv
  Perche’ dovrei Vincere io? Perche’ ne ho bisogno e perche’ sono italiana Come te 😉 ♥

 169. Benen.
  Jag har problem med mörka hår och mycket behåring. Jag har aldrig vetat varför tills för några veckor sen. DÅ fick jag reda på att jag har något som kallas PCO. Till följd av det får man mycket behåring. Just nu så har jag inte råd med behandlingar men jag skulle så gärna vilja trivas på stranden i sommar. Därför vill jag vinna en

 170. Hej!
  Jag svarar benen just för jag har sådan överkänslig hy och det vore ju inte helt fel att ha lena och fina be för en gångs skull.Det skulle vara till jätte stor hjälp för mig så jag slipper alla sår och utåtstående utslag jag får av både rakning och vaxning. Så snälla hjälp en fattig student att för en gångskull känna sig fin och inte ofräch och äklig!

  Mvh Elin

 171. -Benen
  -Armarna
  -Bikinilinjen
  -Underarmarna
  -Bröstet
  -Överläppen
  -Hakan

  Jag vill vinna denna Silk’n SensEpil för att helt enkelt slippa använda rakhyvlar. Jag vet inte hur men jag lyckas alltid skära mig när jag rakar benen. Har varken tekniken eller tålamodet tror jag. Att istället vinna en lasermaskin skulle vara en stor underlättning!! Jag håller båda tummarna!!

  För övrigt är du grym Michaela!

 172. Funkar på ben armar bikini osv
  Perche’ dovrei Vincere io? Perche’ ne ho bisogno e perche’ sono italiana Come te 😉 ♥

 173. Silk’n Sensepil kan användas på benen, armarna, bikinilinjen, underarmarna, bröstet, överläppen och hakan.

  Jag skulle vilja vinna den till min storasyster, inte av anledningen att jag tycker att hon är hårig utan för att hon har ställt upp så mycket för mig detta året och alltid stöttat t.ex har jag ett distansförhållande vilket tär mycket på hjärtat, jag har tappat kontakten med mina vänner när vi inte går i samma skola längre, våra föräldrar har skilt sig och under hela denna tiden har min syster varit till sån stor hjälp. Hon har kramat mig mitt i natten och överraskat mig med små presenter. Hon är den bästa syrran man kan tänka sig, hon tar alltid hand om alla andra och nu tycker jag att det är dags att hon får ta hand om sig själv lite. Vem vill inte ha släta ben under student och sommar. Jag vill vinna för att jag älskar min syster.

 174. Vilken toppentävling!

  Bikinilinjen.

  Motivering: Efter 15 års med hårborttagning så har jag testat allt, rakning, krämer, vaxning, epilering osv… Inget biter på mig, benen blir bara lurvigare och jag har snart en heltäckande päls. Om den här lilla maskinen fungerar så ska jag berätta det för alla!

 175. Benen!

  Det är egentligen inte till mig, utan mer till min pojkvän som verkligen ääälskar nyrakade ben, men jag hatar verkligen att raka benen.. En Silk´n Sensepil hade nog gjort susen! Jag vill ju ge honom hela världen, men ett par nyrakade ben hade vart en början i alla fall haha

  Puss och kram

 176. Silk’n SensEpil går bl.a. att använda på underarmarna

  Blev så exalterad när jag såg denna tävling hos dig, Michaela! Har varit intresserad av laserborttagning i ett par år nu men kostnaderna skulle ruinera mig. Är tyvärr en av de som har mer än vanlig oönskad hårväxt vilket har dragit ner på självförtroendet, och har sedan tidig tonår behövt ägna mig åt att noppa, vaxa, raka och epilera! Precis allt det jag nämnt under en och samma session. Utöver det vanliga man gör lite oftare (noppa ögonbryn, raka benen) offrar jag dubbelt så mycket tid åt att ta bort oönskad hårväxt på andra ställen också.

  Vinner jag Silk’n SensEpil vet jag att den kommer komma till STOR användning. Jag skulle bli så glad och lättad att jag inte ens kan beskriva det. Vinner jag inte kommer jag fortsätta extrajobba och samla ihop för att köpa denna apparat – är bara i övrigt glad att du presenterade den. Tack, Michaela!

 177. Benen är ett ställe du kan använda den på! (det ställe jag akut vill använda den på!)

  Gud jag brukar inte köra på sånna här tävlingar men detta lät som den perfekta grejen. Jag är mörkhårig och HÅRIG liksom. Jag har hår som en man känns det som och jag är så less på att raka och raka och raka… Att gå och vaxa mig är inte heller ett alternativ just nu då jag är fattig student. Så gud ja, jag skulle kunna döda för den där apparaten (kanske en liten överdrift..). Hade så gärna velat ta bort hår permanent och har önskat mig det i födelsedagspresent, men det är nog lite för ytligt för att mamma eller pappa ska köpa det till mig.

  Nu håller jag tummarna jättehårt! Tack för en grym och uppriktig blogg.

  Kramar

 178. Benen och bikinilinjen b.la!

  Jag har de senaste åren fått så känslig hud att jag får röda ränder och knottror så fort jag rakar mig. Har testat det mesta och är jättenyfiken på att testa denna produkt! Skulle vara en underbar start på sommaren för mig!

  Michaela, du är grym!

 179. Framförallt, benen.

  Fy vilken underbar lite maskin, den lär ju vara det bästa som har hänt en kvinna (främst, hehe)
  Jag älskar dina mysiga tävlingar, har läst din blogg länge och har i flesta utav fallen ställt upp på dem, lyckan har inte slagit på mig just då men hoppas på ett lyckoslag den här gången.
  Jag hade otroligt gärna velat vinna den här, jag menar, hur awesome? Men någon som skulle behöva den mer än mig skulle vara min syster som har haft problem med hårväxt på ben då hon har gått och gjort detta på salong men fått ärr och brännmärken. Hennes hårväxt kommer ut på bara någon dag och hör henne jämt klaga och vara bekymrad över detta.
  Jag har kollat om den här apparaten var dålig för ärr osv, för jag hade tänkt att köpa den till henne i födelsedagspresent men ack är man student räcker inte pengarna. Men ingen fara skulle det vara i alla fall med apparaten och ärr.
  Förutom hennes lite speciella problem är det ju otroligt skönt att slippa knottriga och röd prickiga ben och använda rakhyvel stup i ett.
  Så, för min systers skull hade jag gärna velat vinna den åt henne. Saken är ju inte den att få massa saker själv, att ge är så mycket större lycka och att få hjälp på traven av den här tävlingen hade inte skadat. Tänkte direkt på min syster när jag såg den här tävlingen.

  Puss och kram på dig Mikaela!!

 180. överläppen!
  kort sagt! jag vill vinna den för att jag är iranier och det betyder att jag är hårig som en apa och less som bara den att behöva raka mig varje dag, sen har jag tyvärr inte råd att köpa en sån, även fast jag velat ha den nu i över tre år! 🙁

 181. Hej! Jag skulle välja att använda den på bikinilinjen. Jag har aldrig tid att vaxa där (raka gör jag aldrig då det kliar för mkt efteråt) med tanke på jobb, barn, hushåll mm och vaxar bara under sommaren vilket innebär att, ja..resten av året är man ju inte så ”fin”. Skulle bli såååå glad om jag lyckades bli hårfri och slippa allt det där (tror nog min man skulle bli det också 😉 hihi) Kram

 182. Man kan använda Silk’n Sensepil bland annat under armarna. Jag skulle använda den på hela kroppen. Det skulle verkligen vara helt underbart att slippa raka/ vaxa eller epilera bort oönskade hårstrån, varje gång jag gör något av de ovannämnda lyckas jag alltid skada mig. Jag tar även studenten om två veckor, det skulle alltså vara en helt perfekt studentpresent och ett steg i rätt riktning till min ganska oklara framtid!

 183. Den går att använda bland annat på benen.
  Jag tycker att jag ska vinna den eftersom att jag hatar att raka mina ben och andra ställen. Och nu under sommaren måste jag göra det nästan varje dag och jag lyckas alltid skära mig och börja blöda. dessutom tycker jag om att testa nya saker och jag är en fattig student som inte har drygt 3000:- i bakfickan, därför skulle en vinst sitta på sin plats känner jag! 😀

 184. Jag ger en egen kategori som jag vet att Silk’n SensEpil kan användas till! Den som vi tjejer som nu har det skäms alldeles för mycket för att prata om nämligen raggarsträngen! (Tjockt hår under naveln)
  Jag själv har fått det, har ingen aning om varför då jag är typiskt svensk till utseendet över allt annars förutom denna tjocka mörka raggarsträng…
  Well well nu är jag förbannat trött över att:raka, vaxa och epilera. Jag är trött på att hålla mig undan från badstranden ovh jag är fruktansvärt trött över att inte kunna vara min pojkvän för att jag inte vill att han ska se eller ta på min mage. Detta har faktiskt lett till, även om jag inte vill tro det själv, att jag mår psykiskt dåligt över det här och har gjort det i över 5 år vilket tär på mig förbannat mycket.
  SÅ snälla hjälp mig i detta och låt mig vinna den så ses vi på badstranden i sommar!

 185. Silk’n SensEpil går ju att använda nästan överallt på kroppen där man har oönskad hårväxt men självklart är benen mest solklara.

  Jag skulle hemskt gärna vilja ha en sådan här då jag, likt alla andra, är otroligt trött på stubbiga, fula ben som man måste raka varje dag för att hålla fina. Dessutom har jag lite svårt att hinna med att raka mig jämt och ständigt då jag åker tåg en timma till skolan och måste gå upp väldigt tidigt – om jag ska raka mig när jag duschar så måste jag gå upp olidligt tidigt… Detta skulle alltså spara både tid och min kropp – man mår ju inte bra av för lite sömn.

  Kram Frida

 186. Råkade kommentera från fel inloggning – här är mina rätta uppgifter!

  Silk’n SensEpil går ju att använda nästan överallt på kroppen där man har oönskad hårväxt men självklart är benen mest solklara.

  Jag skulle hemskt gärna vilja ha en sådan här då jag, likt alla andra, är otroligt trött på stubbiga, fula ben som man måste raka varje dag för att hålla fina. Dessutom har jag lite svårt att hinna med att raka mig jämt och ständigt då jag åker tåg en timma till skolan och måste gå upp väldigt tidigt – om jag ska raka mig när jag duschar så måste jag gå upp olidligt tidigt… Detta skulle alltså spara både tid och min kropp – man mår ju inte bra av för lite sömn.

  Kram Frida

 187. Man kan använda den t.ex. i armhålorna!
  Åh, jag vill så gärna vinna en sådan eftersom jag har väldigt känsliga armhålor som inte tycker om rakning. De blir röda och svider och det är INTE skönt. Sen får jag också inåtväxande hårstrån så himla lätt på benen, hur mycket jag än peelar. Att få testa denna hade verkligen varit GULD värt och hjälpt min stackars känsliga och håriga kropp att må bättre, haha! Hade jag haft råd att fixa det på salong hade jag absolut gjort det, men som fattig student är det inte riktigt möjligt så nu håller jag tummarna hårt!!

 188. 1.Hakan.
  2.Det är underbart att vara blandbarn (min pappa är spansk, mamma är svensk)! Bonusen är att man välsignas med fylligt hår och låånga ögonfransar..men även med extra otrevlig oönskad hårväxt!

 189. Jag har lidit av kraftig behåring sedan tonåren och hela tiden måste jag bleka och vaxa min kropp.
  Jag vill spara till en permanent hårborttagning men det kommer att ta mig en evighet att få ihop alla dem pengarna. Jag vet ingen som skulle få så stor användning av detta och du skulle göra en tjej fantastiskt glad, speciellt nu inför sommaren.

  (Man kan använda maskinen på armarna.)

 190. Hej!

  Du kan använda silk n sensepil på t.ex benen. Jag tycker att jag borde vinna den då jag har så himla känsliga hårsäckar och får inflammation i dom när jag rakar benen vilket ger röda prickar fulla benen. Inte så kul!
  Så denna apparatur skulle passa perfekt in i mitt liv 🙂

 191. Kan användas på benen och bikinilinjen bl.a.
  Är så trött på generade hårväxt att jag snart spyr på det och därför skulle jag uppskatta att vinna, och skulle behöva det för att slippa gömma min i vassen ännu en sommar pga obehagligt mycket hår.

 192. Den kan användas på bla bikinilinjen och överläppen.
  Jag hade velat vinna just för att jag aldrig vunnit något tidigare. Mitt liv är inte riktigt i balans nu, dumpade och i en stad där jag inte känner någon. Hade behövt något jag kan roa mig med på kvällarna, haha.

  Ta hand om dig, kram

 193. Armar, ben, överläpp nästan överallt!

  jag skulle vilja vinna denna då jag har verkligen mörk hårväxt över hela kroppen vilket gör att jag mår väldigt dåligt. Hur kul är det med stubbiga armar som dessutom är svart stubb.. Sparar pengar till att ta bort permanent men att va student är inte ideal situationen, dessutom så krävs det mycket mer än endast en behandling.

  Skulle vara kul att njuta av sommaren på riktigt utan att skämmas.

 194. Silk’n SensEpil kan användas på benen. Varför vill jag vinna? Jo för att jag är så himla trött på att raka benen hela tiden. Man får ju ändå stubb efter typ två dagar. Vilket är väldigt irreterande. Så jag skulle verkligen uppskatta att vinna ens sån dära!

 195. Hej!
  Man kan använda denna på ex. bikinilinjen och under armarna.
  I sommar ska jag iväg på KSSS konfirmationsläger i en månad utan dushar men varmvatten. Silk´n sensepil skulle underlätta så otroligt mycket då jag då skulle slippa slippa raka mig varje dag, vilket skulle vara otroligt skönt.
  Tanken på röda prickar är ju inte heller den bästa och de skulle oxå vara otroligt skönt att slippa då.
  Håller alla tummar och tår! Kram

 196. Svar: Benen

  Jag vill vinna då jag som förmodligen många andra avskyr oönskad hårväxt och att raka benen varje dag för att hålla de silkeslena. Vill helt enkelt känna mig fräsch länge utan att behöva slita för det dag in och dag ut.

 197. Armarna.

  Åh det skulle vara en dröm att vinna denna. Är luden som en liten apa, lite varstans på kroppen (for real) och det skulle spara mig en massa sommarångest (och livsångest) om jag vann den. Helt ärligt, den skulle kunna förändra mitt liv. 🙂

 198. Under armarna.

  Alltid när jag rakar mig, oavsett hyvel och alla 30 olika blad som är speciellt anpassade för kvinnans former, så blir det rött och irriterat och j*vligt, provade vaxa en gång på salong men en del skinn rök med så det känns lite avlägset att göra om, så istället tar jag till pincetten hemma – och det tar tid vill jag lova! så en Silk’n Sensepil skulle onekligen underlätta mitt liv 🙂 //Cissi

 199. Man kan använda Silk’n SensEpil lasermaskin på bland annat bikinilinjen.
  Jag vill vinna denna räddare i nöden eftersom att jag inte har de pengar som behövs för att ta bort hår på ett långvarigt och bra sätt som fungerar utan röda prickar och en dags stubb.

 200. Jag skulle välja att använda Silk’n Sensepil på mina ben och armhålorna! Jag har väldigt känslig hy och får lätt utslag! Jag har ingen chans att köpa denna själv och hoppas därför sååå mycket att jag vinner! Kramar

 201. Armarna, underarmarna, bröstet, bikinilinjen, hakan, överläppen, benen.

  Jag vill vinna produkten för att jag vill kunna vara spontan i sommar. Man kanske är hemma hos en vän och helt plötsligt blir det varmt och man bestämmer sig för att åka och bada. Men då måste man alltid hem och raka benen först. Samma sak är det nu på våren, när vädret växlar väldigt mycket. Man måste PLANERA om man ska ha shorts långt innan. Man måste ju hinna raka benen.

  Det är det som stör mig , är att jag är en väldigt spontan människa, men hårväxten hindrar mig och mina vänner alltför ofta. Alla tjejer borde få en sån här apparat!

 202. Armarna, underarmarna, bröstet, bikinilinjen, hakan, överläppen, benen.
  Jag vill vinna produkten för att jag vill kunna vara spontan i sommar. Man kanske är hemma hos en vän och helt plötsligt blir det varmt och man bestämmer sig för att åka och bada. Men då måste man alltid hem och raka benen först. Samma sak är det nu på våren, när vädret växlar väldigt mycket. Man måste PLANERA om man ska ha shorts långt innan. Man måste ju hinna raka benen.
  Det är det som stör mig , är att jag är en väldigt spontan människa, men hårväxten hindrar mig och mina vänner alltför ofta. Alla tjejer borde få en sån här apparat!

 203. Silk’n Sensepil kan användas på benen.

  Jag har gått på salong och vaxat mina ben i ca ett år. Det är så dyrt, men så värt det! Om jag vann så skulle jag bli sååå glad. Att ha lena ben är prio 1 enligt mig. Och hur gott skulle det inte vara att kunna göra detta hemma och slippa betala pengar för att få lena ben varje månad? 🙂

 204. Jag har sannslösa problem med inåtväxande hår, (detta är vidrigt jag vet) men häromdagen så rotade jag upp flera hårstrån med en nål som seriöst va 3 centimeter långa! Jag har testat precis allt!! Vaxat, epilerat, rakat använt hårborttagningskräm, men jag får verkligen inte bukt med mina inåtväxande hår på bikinilinjen. Och om jag skulle bli en lycklig vinnare av Silk`n SensEpil lasermaskin är det just bikinilinjen det område som jag skulle behandla!

 205. Överläppen

  Jag vill så hemskt gärna vinna denna supermaskin! Min familj består av fyra tjejer så du kan ju tänka dig att den skulle komma väl till användning!!!Dessutom skulle jag så gärna vilja hjälpa min mamma som börjar få ”dumma” hårstrån runt munnen och hakan… En fin present till min fina mamma!!

 206. Jag svarar främst: UNDER MINA ARMAR (armhålan)

  Hej,
  Bra tävling måste jag först skriva.. Brukar aldrig vara med i några tävlingar då jag inte vet hur min motivering ska skilja sig från andras. Men denna gång känns det som om jag har en chans. Som tidigare kommentarer skulle jag också använda Silk´n sensepil -IPL på de flesta håriga kroppsdelar men jag har psoriasis (främst under armanra) och när jag rakar mig under ett utslag så blir det inflamerat och detta har lett till att jag inte alltid kan/vill visa armarna då utslagen kan uppfattas som ofräscht. Jag har blivit rekommenderad att testa laserbehandling eftersom jag då inte skulle irritera utslagen. Men för att det ska funka på salong så måste man komma tillbaka ett flertal gånger vilket dem även nämner på http://www.shytobuy.se hemsidan under ”fördelar”. Men jag har inte råd tyvärr.. Hoppas att du kan hjälpa mig att visa upp hela mig i sommar utan att vara orolig över hur mina utslag ser ut.

  Tack och nu vill jag bara säga att jag verkligen tycker om din blogg!

 207. Man kan använda den på t.ex. benen eller bikinilinjen.
  Jag skulle så gärna vilja vinna. Mest för att jag är allergisk mot vax och rakgel, så det är jätte jobbigt att raka benen och alltid få massa röda prickar. Så denna hade varit perfekt och ökat mitt självförtroende massor!

 208. Bikinilinjen

  Precis som många andra tjejer föredrar jag att raka min bikinilinje, framför att låta den vara. Dels för att jag känner mig fräschare när den är rakad men också för att det är svårt att ha på sig små bikinis under sommarhalvåret med buskig bikinilinje. Jag har aldrig riktigt fått till tricket med att raka just bikinilinjen, det blir alltid fel på något vänster och röda prickar är lika osmickrande på stranden som det är när du visar upp din kropp för någon. I’m all for att vara stolt över sin egen kropp, och trots skavanker här och var har jag inga problem med min kropp som helhet. Dock är det detaljer som dessa som kan göra mig osäker i situationer när du stolt ska visa upp din kropp för någon. Som t.ex. för pojken du är kär i. Inte nog med att det hade varit skönt att bli av med hår och röda prickar för gott, är det dessutom en dyr vana att köpa rakhyvlar och rakgel stup i ett. 18 år och nybliven som arbetslös tar allt som inte är särskilt roligt, men nödvändigt, på ekonomin.

  / Isabelle, 17 (snartsnart 18) från Malmö som helst hade sluppit röda prickar och lagt pengarna på öl istället. Puss!

 209. Jag känner mig för det mesta tacksam över mina, delvis, sydliga gener. Dock jag har svårt att aceptera min något mörka hårväxt på överläppen. Efter ganska ett tufft år där jag har lärt mig att bli bättre på att acceptera mig själv och nu känner jag mig nästan på topp igen! Livet leker och jag är beredd på att ROCKA denna sommaren, snyggare, gladare och lenare(?) än någonsin med denna Silk’n Sensepil hårborttagare!

  Man kan använda Silk’n Sensepil på bl.a överläppen

 210. Det är svårt att välja. Jag är en hårig brud,och därav skulle det självklart sitta ruggigt fint med en apparat som både tar bort och minskar hårväxten. Man börjar ju bli trött på att ha prickar på benen och under armarna ,den lilla mustchen skulle gärna få ryka och en snygg bikinilinje till sommaren tackar jag heller inte nej till.
  Men måste jag välja skulle jag säga benen då jag älskar att visa benen och som sagt tar det typ 2 timmar efter rakning för stubbet att komma fram.

 211. Silk’n Sensepil kan användas på bikinilinjen

  Jag har provat allt! vaxa, epilera, raka, noppa, krämer som gör att håret ”ramlar” av…ja you name it! är trött på inåtväxta hår, babyfjun som inte försvinner, skärsår och kladd! Jag vill inte veta hur mycket pengar jag lagt på hårborttagningsprodukter…mitt hår växer så snabbt, skulle vara underbart att bli av med det för gott! Vill kunna gå barbent UTAN att oroa mig över håriga ben!

 212. Bikinilinjen

  Jag har förärats med en sinnessjuk hårväxt på muffen vilket inte är speciellt kul och framförallt inte nu när sommaren och dess bikinitid nalkas. Därför skulle det vara oerhört skönt att få testa Silk’n SensEpil.

 213. Om jag skulle vinna denna produkt är det ett givet val att testa på den hemska BIKINILINJEN, då jag under för lång tid har haft problem med utslag från rakhyveln. Har länge tänkt på att använda laser, men Silk’n SensEpil skulle förhoppningsvis lösa min beach 2012 och jag slipper gömma mig i vassen!
  Fingers crossed 🙂

 214. Den går bl.a. att använda på bikinilinjen.

  Jag vill vinna för att jag har läst om att den ska vara helt amazing och det har skapat ett otroligt craving + att jag såklart verkligen skulle behöva den nu i sommar då jag gärna skulle vilja slippa raka mig varje dag + att jag inte har råd att köpa en själv. Du är bäst forni! Kram 🙂

 215. Det skulle vara en dröm för mig att vinna den här lasern! Jag skulle främst använda den på benen, armarna, bikinilinjen och överläppen. Typ överallt man kan alltså.

  Jag har haft problem med hårväxt hela mitt liv och har väldigt mycket och väldigt grovt hår på hela kroppen. Det som är helt ofattbart för mig är hur mitt hår lyckas växa tillbaka så otroligt snabbt igen. Det spelar ingen roll hur mycket jag vaxar, epilerar eller rakar. Det värsta är under sommarmånaderna. Jag kan ärligt raka mina ben på morgonen och känna på benen sent på kvällen och känna att håret redan har börjat växa ut. Det är exakt samma med bikinilinjen, och där har min hud blivit så känslig och röd av all rakning att jag hellre inte rakar mig alls..

  ..Du hör ju, det här håller inte, haha. Jag är i desperat behov av hjälp! Jag skulle köpt lasern själv direkt om det inte var så att jag var en fattig student utan sommarjobb, hehe. Den här lasern skulle vara en räddning inför sommarmånaderna och jag skulle bli så otroligt glad om jag vann!

 216. Man kan bl.a använda den på benen.

  Och det är väl där och på bikinilinjen jag skulle använda den mest. Skulle vara helt underbart att kunna få slippa stubben och alla små, röda prickar.

  Jag har själv inte råd att köpa den, och skulle bli överlycklig om jag vann!
  Kram

 217. Bikinilinjen

  Varför jag ska vinna? För att jag skäms ngt fruktansvärt över min kropp just nu. Tom min sambo har mindre hår än mig! Är jag inte helt nyrakad så måste det vara mörk för att han ska få se mig all nude. Hur bra tror du vårt liv i sänghalmen är……

 218. Benen!

  Skulle bli så sjukt glad om jag vann en sådan, eftersom jag ska spendera en hel sommar på mallorca och orkar inte riktigt raka mig exakt varje dag. Vore ju inte helt fel med denna då!

  /julia_persson_93@hotmail.com

  kram!

 219. Hej 🙂

  Silk’n SensEpil kan användas på bland annat bikinilinjen.

  Jag skulle vilja vinna detta på grund av att jag har generande hårväxt som syns fast jag rakat mig och vax fungerar knappt på mig för att håret sitter fast så hårt.. Dessutom är jag student och har inte råd med att köpa en sådan maskin. Det kommer dröja många år innan jag ens skulle kunna ha råd med en salongsbehandling. Det skulle vara en lättnad för mig och jag skulle blir så otroligt glad om jag vann denna!
  Kram!

 220. Den kan användas på överläppen, och på tal om överläppar är det precis där jag skulle behöva använda den. För en sisådär 5 år sedan mådde jag väldigt dåligt och gick jag ner jättemycket i vikt. Detta medförde ökad hårväxt. Idag mår jag bra och väger ”lagom” och även hårväxten lade sig, men inte på överläppen samt i svanken. Trivs med min kropp men tycker ändå att det är jobbigt, svanken kan jag leva med för det är ju inte så ofta man går ut utan tröja, men överläppen syns ju jämt. Kan inte raka mig för då växer det bara ännu mer. Så det skulle betyda jättemycket för mig om jag vann. Det var allt från mig, kram på er.

 221. Överläppen och underarmarna.

  Idag är jag 19 år. Idag är jag ganska nöjd med mig själv. Inte så att jag är bekväm på stranden, men ändå så pass att jag, i mörkret, vågar visa mig naken för en kille. När jag var 16 år började jag med laserbehandlingar för att jag hade (och har) så mycket hår på kroppen. Men det blev alldeles för dyrt. Nu har jag ätit behandlande tabletter mot hårväxt men det hjälper inte. Så när jag såg denna tävlingen fick jag tillbaka det där hoppet som hade försvunnit. Hoppet om att en dag kanske får vara hårfri där alla andra tjejer är hårfria. Att få vinna denna lasern skulle kunna bli min väg ut ur det jag kämpat mot så länge.

 222. Silk’n Sensepil kan användas på; benen, armarna, bikinilinjen, underarmarna, bröstet, överläppen, hakan.

  Jag är en tjej på 21 år och har PCO. Det är hormonrubbning i kroppen och ökad behåring är en av symptomen. Min behåring likar en mans behåring. Jag har grova hårstrån på överläppen, hakan och polisongerna. Armarna och bena, underarmen och bikinilinjen, ja nästan alla delar på kroppen där det finns hår är grova. Jag har haft PCO sen jag fick min mens och det är hemskt. Jag äter p-piller för det ska tydligen hjälpa reduceringen av hår men det gör det inte heller. Jag vågar knappt visa mig ute ibland eftersom det är så svart i ansiktet efter håret när jag har tagit bort. Det ser ut som på män när de är rakade, å då är vaxning det jag använder. Rakhyvel och pincett går absolut inte för mig, jag måste bli av med håren från roten annars blir det bara värre med rakhyvel när hårstråna blir grövre och växer dubbelt. Det gör så ont att vaxa och jag utsätter min kropp för så mycket smärta bara för att se fräsch ut, men vad ska jag göra jag är liksom tvungen. Jag orkar inte mer, jag mår så dåligt av det. Jag är student och har inte så mycket pengar, men jag går på laser var 6:e vecka för bara ansiktet eftersom det känns som det viktigaste, allt annat kan man gömma, men det kostar så mycket. Så när andra lägger pengar på shopping, lägger jag pengar på hårborttagning bara för att känna mig minst lika fin. Jag har gömt mig för länge nu, speciellt nät jag har börjat träffa en kille. Men jag skäms så mycket för jag vågar inte visa upp de andra delarna eftersom jag är så hårig. Jag har absolut inte råd med helkroppslaserbehandlingar, därför så önskar jag er snälla att jag får vinna Silk’n Sensepil så jag kan bli av med håren på de andra ställena. Det skulle hjälpa mig och mitt självförtroende så mycket och det skulle hjälpa mig ekonomiskt då jag inte har så mycket pengar.
  Kram
  Nathalie

 223. Överläppen.

  Att vinna en Silk´n SensEpil skulle betyda så mycket för mig. Jag har en hormonrubbning som innebär att jag har för få kvinnliga hormon och därför är väldigt hårig på hela kroppen. Det här är en stor börda för mig och påverkar hela mitt liv. Jag har svårt att komma nära inpå killar då jag är rädd att de ska tycka jag är äcklig pga mitt hår. Jag kan aldrig vara spontan och bara dra och bada utan måste först se till att hela kroppen är badredo (halvt stubbiga ben är ju ganska accepterat men hår på till exempel mage är ju inte alls lika okej utan snarare alien-varning på en tjej i dagens samhälle). Jag bär långärmat även om jag är varm ifall jag inte hunnit vaxa armarna osv.

  Jag har provat att göra professionell laserbehandling på benen och det har hjälpt men det är så otroligt dyrt och jag har inte råd, är bara 19 år. Medan andra ungdomar sparar pengar till roliga saker som resor sparar jag till laserbehandlingar till hela min kropp.

  Det skulle således betyda väldigt mycket för mig om jag kunde vinna den här tävlingen. För mig handlar det inte om att jag ”inte orkar raka benen” det handlar om att det skulle förändra mitt liv.

 224. Man kan använda den på t.ex. hakan:)
  Jag vill otroligt gärna vinna en Silkn sensepil! Har drömt om att göra den här typen av behandling på salong men det är ju så dyrt :(…..Hela sommaren rakar jag benen maniskt för att kunna använda kjolar och shorts…vore underbart att slippa behöva tänka på det:). Tack för en grym tävling :)!!!!

 225. Vart man kan använda den: Benen
  Jag har suktat efter en epilator för länge nu, och jag lär fortsätta göra det eftersom jag lever på mitt studiebidrag och det kommer jag inte långt med! Jag skulle använda den här produkten främst på benen och eventuellt på överläppen då jag har lite mörkare hårstrån där som jag mer än gärna vill dölja! Så en epilator skulle rädda mig mer eller mindre!

 226. Den går att använda på benen till exempel.
  Jag borde vinna eftersom att jag har jävligt mycket hårväxt och inte har råd med en så’n där eftersom jag går i skolan.

 227. Kan användas på bla benen, vilket jag definitivt skulle göra…
  Har massvis med gånger stått i duschen och betraktat mina lurviga ben. Långa tjocka mörka hår och tänkt att om jag någon gång skulle bli rik, vinna massa pengar eller nått så skulle jag helt klart göra en sån där riktig lyxig dyr hårborttagning. Risken att det skulle inträffa känns väll inte allt för stor. Kanske kan ha en liten chans att vinna en sån här makapär och få bukt på det inte allt för klädsamma hårsvallet, håller tummarna!

 228. Bikinilinjen.
  Tja Forni! precis som alla andra kvinnor så tycker jag att det är så djävulskt jobbigt att raka bikinilinjen. (Eller om jag ska vara riktigt ärlig, it all sucks like hell). Men just bikinilinjen är faktiskt ett ganska stort problem för mig, Jag har så sjukt känslig hy just där så varje gång jag rakar så får jag små utslag och är röd i flera dagar, och aa när det väl har lugnat ned sig är man ju illa tvungen att raka sig på nytt. Så därför vore det ju alldeles underbart att ha silk’n senespil. För en fattig student så har man ju dessvärre inte råd att köpa sådant själv, och vaxning är även det lite för kostsamt. Så får helt enkelt hålla alla tummar jag har för att just jag ska få turen att vinna. åååååh skulle förgylla min dag, eller nej försjutton vad säger jag, det skulle förgylla mitt år!
  Tack för att du skriver så fina texter, en stor inspirationskälla för mig som inte heller kan leva utan att skriva.
  Puss.

 229. Man kan använda den på benen.

  Jag vill vinna den så jag kan glänsa med benen i sommar. Folk blir tvungna att vända sig om efter mig, ta av sig solbrillorna och säga WOW!

 230. Hej Michaela!
  Jag väljer: armhålorna!
  Jag vill vinna för att jag är väldigt trött på alla rak-ärr på mina ben och röda irriterade armhålor och det hade vart otroligt skönt att få slippa det. Och det skulle bli en underbar studentpresent på jag tar studenten på fredag! 🙂

 231. Silk’n SensEpil lasemaskin kan användas för hårborttagning på bland annat armar och underarmarna.

  Många skäl det finns men slantar ej finns som student. Efter en höst med hjärtan i brand skulle denna lasermaskin vara min lyckas hamn. Naturligtvis kan skönhet inte läka några brustna hjärtan men väl lena såren och bidra med lite extra glädje som gör att man blir förälskad i livet. Hårborttagning, utrustad med pincett för att ta bort hår under armarna, ger dessvärre inte så mycket guldkant på vardagen.

  Kram,

  Johanna

 232. Hej bästa Forni !
  1. Man kan använda denna produkt på tex: bikinilinjen
  2. För att vara tjej så har jag så sjukt mycket hår (det lät konstigt) men jag har alltid haft ett tjockt stort lockigt hår (som jag älskar) som växer och växer och likadant är det med benen, under armarna och bikinilinjen, de växer och växer, detta gör att jag epilerar minst en gång i veckan och det hade vart skönt att slippa. 🙂
  Ta hand om dig !
  / Madeleine

 233. Silk´n Sensepil skulle jag främst använda på benen och den där förgrömmade bikinilinjen. Trots en familj med minimal hårväxt på hela kroppen fick jag kolsvart och grovt hår på benen. ( misstänker mjölkmannen ) sen blev jag 18, 19, 20 ja 21 och det blir bara mer hår, det drar sig neråt och jag har tillochmed köpt mig riktiga mamma bikinitrosor vilket gick bort när jag insåg att jag fick en rumpa i storlek med en ladugårdsvägg, nu mera accepterar jag detta vidriga hår och hoppas det ska försvinna av sig självt… eller så vinner jag den här grejen. En kan ju alltid hoppas!

 234. Hej!

  Man kan använda produkten på tex. bikinilinjen.
  Jag skulle vilja vinna därför att jag är så trött på att hålla på med rakning och skulle vilja göra en permanent hårbortagning men för en student så är det allt för kostsamt så jag skulle bli super glad om jag vann denna tävling.
  Kram Kram

 235. Den kan användas i princip överallt där man har hår, hehe. Tex armar, överläpp, bikinilinje mm.

  Jag skulle så behöva denna, då jag har en hårväxt som en 50 man, och jag är 21… Jo, denna skulle verkligen behövas. Det är inte många som vet hur det är att behöva raka benen tre gånger i veckan! eller armhålorna samma… haha!

 236. Denna fantastiska manick kan användas på till exempel benen. Jag har precis tagit studenten och det här blir min sista sommar kvar på min uppväxtort med mina fina vänner innan jag flyttar iväg för att utforska mig själv och livet i sig. Den ska bli alldeles fantastisk. Jag ska ta på mig den där fina sommarklänningen, trycka ner mina alldeles för breda fötter i ett par klackar och dansa hela sommarnatten i lena och bruna drömben. Jag ska sova under en bar himmel i hans armar och vad är mysigare än att linda ihop mina superlena ben med hans, för att komma riktigt nära.

 237. Hej!
  Silk’n Sensepil kan användas på bla. benen.

  Jag skulle bli galet glad om jag blev vinnaren av denna räddaren under sommaren. Har grov hårväxt som dessutom växer upp så fort jag rakat mig. På sommaren krävs rakning i stort sett varje dag. Ett besök på salong känns lite knepigt för min ekonomi, därför skulle detta göra mig så oerhört glad! (och användas flitigt) Kram fina Michaela 🙂

 238. Benen/bikinilinjen/underarmarna.

  Som många redan är medvetna om så ekar det ofta ganska tomt i plånboken för studenter i Stockholm. När det gäller lyxen me hår/make och skönhet får den ofta stå åt sidan för mat och andra saker som behöver få komma först. När det gäller rakning blir det ofta engångsrakhyvlar eftersom till och med rakblad är svindyra och inte hamnar först på prioriteringslistan.

  Av engångsrakhyvlar men även av bättre rakblad får jag ofta (nästan jämt) röda utslag och min hud är väldigt känslig, speciellt på känsliga områden. Att vinna den här lasermaskinen skulle vara helt magiskt för min hud OCH för mitt humör då jag inte skulle behöva skämmas för de röda prickar som dyker upp efter rakningen.

  Det skulle alltså betyda massor om jag kunde vinna denna!
  /Emma

 239. Den kan bla användas på underarmarna.

  Jag skulle så otroligt gärna vilja ha en Silk`n SensEpil lasermaskin, efteroms min hud är överkänslig pga min diabetes. Är så himla trött på allt jag har provat som ändå ger massa utslag. Vaxning rekommenderas inte för diabetiker och med rakhyvel så växer mitt hår ut på 1 dag igen. Köpte faktiskt den Braun Epilatorn förra veckan som du tipsade om i din devote-krönika, och jag trodde verkligen det var min lösning, men nu en vecka efter jag epilerat huden så är jag fortfarande rödprickig. Så den fick mamma ta över(gladeligen ioförsig). Har länge velat gå och ta bort med laser, men man har liksom inte pengarna över till sånt när man är student tyvärr.

  Michaela, detta hade gjort min sommar! Och alla andra somrar framöver!! Kram

 240. Benen är ett utav många ställen man kan använda den på!

  Och varför skulle just jag vinna denna kritikerrosade manick? Främst för att jag pinsamt nog har gener till mycket hårväxt, ajaj, men även för att jag tröttnat på att behöva raka benen dag ut och dag in, och när jag måste leva på 350kr i månaden (yes, blott 16 fagra år och fortfarande inte hela bidraget) är det inte heller det mest ekonomiska. Och det är ju en väldigt liten chans att jag skulle ha råd med denna gudagåva även om jag sparar i ett helt år. Så ja, men fortfarande främst för mina asiatiska gener som gett mig mycket, mörka, snabbväxande hår. Men jag gillar mamma ändå:)

  Håller tummar och tår!

 241. Bikinilinjen

  Har kollat upp permanent hårborttagning nu de senaste dagarna och har i allt virr-varr bestämt mig för en silk’n sensepil då laserbehandling på salong inte är aktuellt i dagsläget. Gick in på din underbara blogg för att slappna av och blev positivt överraskad när jag såg tävlingen 🙂 Vilket sammanträffande 🙂

 242. Hej MICKIS!

  Nu tänker jag vinna den här tävlingen.

  Ett av de sju områdena som man kan använda Silk’n SensEpil på är överläppen.

  Varför ska jag vinna?

  Jag har sedan medveten ålder kämpat med oönskat hårväxt. När jag började jobba och tjäna egna pengar var det solklart att jag skulle unna mig laserbehandlingar. För att bli av med problemet för gott.
  Finns ingen anledning att skriva ut hur mycket notan gick på, men låt säga såhär; det blev så dyrt att jag var tvungen att sluta. Normalt behöver de flesta omkring 5 behandlingar, jag behöver dubbelt så många. Dessutom drev salongspriserna till att jag återgick till den traditionella hårborttagningen med epilerare. Jag fick en epilerare i födelsedagspresent av familjen, har dock endast använt den en gång. Resultatet blev förvisso hårfritt, men jag fick otroligt många utslag och röda märken+knottrig hud. Det gäller även när jag rakar.

  Det enda som dock alltid funkat för mig är lasern, men tyvärr ser jag inte fördelarna med salongs-priserna som dem är idag.
  Sen vill jag inte heller gå o vänta på lägre priser. Jag vill precis som alla andra kunna känna mig fin och fräsch, speciellt nu under sommaren. Att vara hårfri är det bästa jag vet. Det är en underbar och obeskrivlig känsla av frihet och lättnad. När man första natten ska krypa in under satintäcket och bara känner hur släta benen verkligen är, att de nästan får en satin-finish – DET är frihet.

  Jag har kollat in Silk’n SensEpil efter att ha läst olika recensioner, men att få vinna en Silk’n SensEpil skulle vara oförglömligt. Det skulle vara oförglömligt.
  Jag skulle inte bara vinna en helt egen lasermaskin. Jag skulle även bli en ambassadör för produkten och dess resultat. Egentligen bör alla kvinnor här vinna tävlingen, då ingen ska behöva gå runt med lurviga ben eller knottrig hud, eller ännu värre – dagen efter rakning.

 243. Är jag för sent ute? Hoppas inte!
  Man kan använda den på bl.a. benen.

  Att vinna skulle göra mig så himlans tokglad. En len och hårfri kropp har stått högst upp på önskelistan länge nu, men det är tyvärr alldeles för dyrt för att lösa på salong.
  Kom igen nu Forni och Shytobuy -make me happy! 🙂

 244. Benen.
  Får så sjukt mörka och grova hårstrån att jag kan gråta. Har haft problem med detta sedan jag var 15 år, varit jobbigt i 15 hela år. Skulle så gärna vilja känna mig slät och fin om benen, utan att oroa mig för det växt upp stubb(trots att jag rakat mig samma dag). Ingen metod har varit bra för mig, då jag får utslag av det mesta 🙁
  Hoppas på ett mirakel!
  kram

 245. Ja det hoppades jag nog också på mirakel när jag köpte en Braun Silk-epil 3. Men på överläppen så har hårstråna bara blivit mörkare och fulare.
  Det gör inte saken bättre att man dessutom har mkt rynkor där nu när jag fyllt 65.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi