FORNI TESTAR SILK N SENSEPIL

Jobbar man med det jag gör får man testa på extremt mycket skönhetsprodukter. Jag älskar det! Inte för att jag är så intresserad utav skönhet utan för att det är riktigt intressant att se skillnader mellan produkter, testa det som är nytt på marknaden och jämföra prisklasser.

Nu har jag precis testat en ny form av hårborttagninsmetod som är en apparat för hemmabruk som tar bort hår med laser – Sik’n SensEpil lasermaskin från Shytobuy. Tanken är att du ska raka lent på partiet du vill använda den på, sedan håller du med denna lilla rosa apparat över området och så förhindrar den hårutväxt. Vid regelbunden användning ska den göra permanent hårborttagning efter 18-24 månader och det om något är ju riktigt bra.

Nu vet jag inte om det fungerar, men lovar att uppdatera er om fortsättningen, men efter att ha provat på produkten är jag positivt överraskad. Jag har länge funderat på att gå och göra permanent hårborttagning eftersom det är en långsiktig investering, dock är det ju inte billigt direkt. Den här är inte heller billig (ca 3 200:-) men i jämförelse med att gå till en klinik och ta bort hår är det en väldigt stor skillnad. Dessutom är den smärtfri och håller håret borta i ett par veckor. En konkurrent till både rakhyveln och epilatorn tror jag minsann!

 1. michaela. jag hade den roligaste av kvällarna på, ja hela året igår. allt kändes kul. jag vaknade med en lycka i kroppen idag och jag har ingen som helst bakfylleångest. vill göra om kvällen flera gånger om. men ändå, idag känns det så tomt. killen jag kanske trodde jag gillade, berättade att han inte ville något mer. ingen av mina vänner kan ses, jag är ensam och det känns så otroligt ynkligt inom mig. kollar på facebook och inbillar mig att alla har det bättre än vad jag har det idag. varför ska jag känna såhär, och varför kan jag inte bara njuta av att det var så kul igår? det är så enkelt att bara trycka ner sig själv i det dystra. vad gör man för att komma upp?

 2. Skulle inte våga på sånt på min kropp. Vem vet vad Lasern gör till kroppen i längden.
  Inte kul att vara en provkanin och sen kommer det om 15år från den företaget att hoppsan ni som köpte denna produkt får gärna lämna tillbaka för den ger cancer och annat….alltså inte värt att ta risken. Vet att allt nuförtiden kan ge cancer men vem vill riskera med LASER?
  Hihi vet att kanske är nu överdriven.
  Better be safe than sorry.Gör vad ni vill ni andra men tänk på saken.
  Kram
  maria

 3. Läs gärna deras hemsida där det står massor av bieffekter. låter inte bra där.

  Jag rekommenderar att inte använda den laserapparaten som jag skrev i förra kommentaren.

  Ja det tar ett tag att raka benen med rakhyveln, men vart har vi människor bråttom nånstans helatiden?
  Ta en lungt stund med spadag 1gång i veckan och då i den stunden hinner man i lugn och ro raka benen.

  Kram maria

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi