Valborg

Efter jobbet i måndags gick vi ner till Strandbryggan – invigning för i år!

Jag och Johan

Efter x antal timmar senare och lika många flaskor rosé gick vi till Djurgårdsbrunn för mer rosé och middag. Grandpa-kören uppträdde, minns ni dem från när vi hängde på Peace & Love 2009? Haha. Fina killar.

Sen hamnade vi på årets bästa hemmafest, dansa till 90-tals hits och körde allsång innan vi gick och åt en till, sen middag på Miss Voon. Asiatisk biffsallad och champagne, mycket trevligt. Sen dansade vi benen av oss på Suite och så var det med den kvällen.

Igår gick jag ner på stan. Började med frukost på Non Solo Bar sen gick jag och shoppade. Köpte massa fint!!!

Gick till Tures och tog en återställare. Bloody Marys dagen efter är ruskigt gott.

Sen promenerade jag vidare till Strandbryggan där jag och Petra av en slump mötte upp två killkompisar. Vi låg i sofforna och kramades och drack vin i solen.

Sen bestämde vi oss för att styra en middag. Titta på den här bilden. Blir man inte extremt lycklig av den? Jag blir det.

Vi gick hem till Gustav och styrde charkisar till förrätt.

Sen åt vi tortellini med massa gott till och avslutade med flädersorbet och färska jordgubbar.

Strålande dagar!

 1. ÅÅH! Så härligt du ser ut att ha det! 🙂 Kan du inte ta reda på varifrån bordet på sista bilden är? Är ute efter ett liknande och det där ser helt strålande ut! 🙂

 2. Kära Michaela!
  I dag har jag varit på min mormorsmors begravning, det var otroligt sorligt och jag grät som bara det. Men sen undrar jag, hvad ska man göra när någon man älskar går bort? Allt jag gör nu är att gråta. Tack snälla för svar ♥ Jag saknar henne mer än någon!!

  (Ursäkta för dårlig svenska, men jag är norsk)

 3. so sorry to hear about your grand mother
  she is in a better place and one day again you will see her
  so cheer up and be happy, she would want you to be happy im sure

 4. vad fick du för betyg på gymnasiet och vad pluggade du? har dina studieresultat varit viktiga för de jobb du haft och har? gillar din blogg mycket 🙂

  1. Svar till undraren:
   Jag hade hälften VG hälften MVG ungefär. Två G (matte…). Jag har aldrig visat upp ett CV i något jobb jag fått efter skolan faktiskt. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi