En fantastisk helg

I fredags var jag på after work hos reklambyrån Cohne & Wolfe för att diskutera en grej vi gör med Carlsberg. Det var oväntat roligt och slutade med att vi var där i flera timmar, drack bärs och hängde. Senare på kvällen körde jag en helrunda med mina älsklingar.

I lördags vaknade jag till strålande sol så jag och Petra åt en långfrukost på vårt stammisfik. Efter frukosten gick jag en promenad längst vattnet, sen storhandlade jag och köpte mina favoritblommor. Min lillebror kom och hämtade mig så åkte jag ut till mina föräldrar för att fira deras födelsedag. Mamma fick en parfym från Byredo och pappa ett par sneakers från Paul Smith, är mycket nöjd med årets presenter. Sen åkte jag hem till Per och tog ett glas, gick ner till Boquerian för att fira min älskade Ida som också fyllde år i helgen, sen ut och stöka på stan i vanlig ordning.

I söndags hade jag plåtning hela dagen. Det blev så snyggt att det är helt sjukt. Var i extas hela dagen. Resultatet får ni se inom kort. På kvällen kom lite vänner över så käkade vi middag och kollade på En dag, fan vad man gråter alltså.

Fin helg.

  1. Jag dör för din skinnjacka med päls 🙂 Vart är den ifrån och vet du vart det finns någon liknande om den har utgått? Kram!

  2. Du är alltid så snyggt sminkad, alltid härlig lyster i ansiktet! Vad använder du för sminkprodukter? Ha en fin dag!

  3. åh forni, om du inte sett before sunrise och before sunset så MÅSTE du göra det! du skulle ÄÄÄÄÄÄLSKA dom filmerna, dom är så sjukt bra 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi